Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
затрупали сме ги явно  Mr. Green

# 241
  • Бургас
Е, наистина ми е каръшки този сайт  ooooh!
Днес както си седя и ми звънят-имате  поръчка от некст, щях да падна от стола  Laughing Става въпрос за пробната поръчката, която реших да направя за да разбера все пак кода приема ли го. При регистрацията ми прие отстъпката, но в кошницата не се отрази. При плащане ми даде и грешка...и бях сигурна, че не е минала...добре, че не поръчах още от английския, щяха да ми се дублират тези няколко неща.
Прегледах мейлите-еми нямам потвърдително писмо! На 19 са ми пратили тракинг, ама кой да го види, и на 21 поръчката беше при мен.

С nikol ivanova стигнахме до извода, че някои от кодовете са били еднакви, тези на нейния каталог се дублират с предоставените в темата от tania_p

Shrekie ти получи ли отговор от тях?

# 242
А не е ли възможно кодовете от каталозите да са еднакви за всички ново регистрирани?

# 243
  • София
За размерите - според мен са малко уголемени дрешките. НА синът ми (2г3м) , който е висок 93-94см , 13.500 кг дрешките 18-24 са му точно. За лятот взех размер 2-3 и се надявам да не са му големи . НА дребната (в момента е на 6м, почти 7м) , висока 69см, 7200 , размер 3-6м са и съвсем точно , а за лятото поръчах 9-12м . Снощи пробвах част от дрешките и мисля ,че ще са леко големи може би..  newsm78

може ли размери на 9-12 .Моят е момче,но предполагам за блузки поне ,ще са еднакви размерите.Ние сме доста по-едрички,защото на 4м. точно беше 8 кг. и 67см. и за това гледам тези размери,че до лятото не знам вече ,колко ще е. ooooh!
Аз повече гащеризони бях харесала ,но не мога да ги разбера тези хора- как може за лятото да е подплатен,това в жегите тук абсурд да му го сложа.То вярно,че в Англия такива жени няма ,ма все пак не ги носят само те. Laughing
Аз вчера ходих в магазина им в Мол-а и пак не се ориентирах много -едни модели му стават 6-9,други 9-12.Май най добре 9-12 да поръчам пък все ще стане до края на лятото.

# 244
Момичета, аз се бях запътила да поръчвам от английския Некст,виждам че вие поръчвате от некстдирект,напълно се обърках,...виждам разлика в цените,в некстдирект са малко по-завишени, ще ме ориентирате ли newsm78 Grinning?

# 245
  • София
аз още не съм много запозната,тепърва чета .Но от прочетеното разбрах,че в другият сайт не можеш да поръчаш с българска карта и ако имаш само такава ти трябва посредник,който да ти поръча и превози нещата.А в този приема БГ карта и няма такса за доставка и идват много бързо нещата.

# 246
Мъжът ми има английска карта, с нея ако поръчам от английския сайт как стои въпроса с доставката до Бг?

# 247
  • София
angels_zg ние сме 8500 и 72 см на почти 12 месеца. В момента носи 9-12, но ще ги носи носи още поне 2 месеца, защото не са й малки. Имаме и блузки 6-9, които още й стават. Според мен трябва да поръчаш 9-12.

# 248
  • По широкия бял свят
Мъжът ми има английска карта, с нея ако поръчам от английския сайт как стои въпроса с доставката до Бг?

Сайта има изискване билинг адреса и деливъри адреса да съвпадат. С други думи можеш да поръчаш с неговата карта, но трябва да е до адреса в Англия, с който му е издадена картата.

# 249
Някой случайно да е поръчвал от този модел панталонки размер 134 или 140, за да се ориентирам

http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/older-boys/41/7

# 250
...С nikol ivanova стигнахме до извода, че някои от кодовете са били еднакви, тези на нейния каталог се дублират с предоставените в темата от tania_p

Shrekie ти получи ли отговор от тях?

Не, не искат да ми отговорят, но аз съм упорита и пак ще им пиша!  Mr. Green
иначе за кодовете си мисля, че е логично тези за нови клиенти /от каталозите/ да са еднакви.

# 251
  • Варна

Сайта има изискване билинг адреса и деливъри адреса да съвпадат. С други думи можеш да поръчаш с неговата карта, но трябва да е до адреса в Англия, с който му е издадена картата.

Моите адреси не съвпадат, поръчвала съм десетки пъти и никога не съм имала проблем, вкл. имам регистрации и на адресите на майка ми и на свекърва ми, плащала съм и с картата на мъжа ми, дръпват си ми парите и на 3-4 ден дрехите са си при мен.
Kalifornia, можеш да разгледаш тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=703051.0 и да си избереш доставчик, до чиито англ. адрес да поръчаш, аз лично съм много доволна от kdshoppinguk, стоката съм си я взимала от офиса им във Варна и доставката ми е излизала 5-6лв, това преди да открия директа де  Simple Smile

# 252
meadow, мерси за инфото!   bouquet Аз пробвах с Бг карта, но не ми дава, че тъй като не съвпадат адресите на картата и доставка.

# 253
  • София
Някой да е поръчвал обувчици за бебе? Интересува ме на размер 6-12 или 12-18, колко сантиметра горе-долу е стелката. Hug

# 254
  • Варна
Не знам защо се получава така с адресите, при мене не е проблем, а при някои е, да не би да зависи от банката, аз плащам с маестро и виза електрон на пощенска, и с виза на алианц

Общи условия

Активация на акаунт