Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 290
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
тва тийн публиката ще ни съсипе...

а като се сетиш че съм стигнала до ИК там дето Суки и Ерик в гората...нали...епизода свършва...после в Суки...нали...другия епизод почва...и още....нали в Суки...искам да кажа гасиму колко секс прайха ония...па тия Tired

# 631

а като се сетиш че съм стигнала до ИК там дето Суки и Ерик в гората...нали...епизода свършва...после в Суки...нали...другия епизод почва...и още....нали в Суки...искам да кажа гасиму колко секс прайха ония...па тия Tired

Бързат хората, кюр имат да търсят.

# 632
Може просто на Клаус да не му е било интересно - затова приключи на две на три  Whistling

# 633
  • София
Бебълс, кЮр, кЮр... много точно си го казала

# 634
  • Велико Търново
Ми то как да му е интересно с Хейли. Тая па егати съблазняването му удари - захапа си 5-6 пъти джуките и толкоз беше.

# 635
Ми то как да му е интересно с Хейли. Тая па егати съблазняването му удари - захапа си 5-6 пъти джуките и толкоз беше.
E, да Керълайн ще го съблазни с половин движение  Joy Joy Joy
Не ми харесва тая Хейли, не й е чиста работата Mr. Green

# 636
Ло, къде видя джуки, аз всичко което виждах бяха белтъците й Laughing

# 637
  • Разпиляна във въображението
Мат хич не беше излишен в серията. Имаше сигурно минута присъствие, но беше важно, за да престане Кар да оставя съобщения на вълка.

# 638
  • София
Мат хич не беше излишен в серията. Имаше сигурно минута присъствие, но беше важно, за да престане Кар да оставя съобщения на вълка.

абсолютно! единственото смислено присъствие...

# 639
  • Варна

Ей и аз съм стигнала до там. Делена що не правят таквис работи  Whistling

# 640
Мат е най - смисления персонаж .
Всички други са малко или много хахо  Laughing

# 641
  • Варна
Мат е най - смисления персонаж .
Всички други са малко или много хахо  Laughing
Абе що не му намериха някоя на тоя човек  ooooh! Накрая монах ще го правим  Laughing

# 642
  • Велико Търново
Ло, къде видя джуки, аз всичко което виждах бяха белтъците й Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy
Само си хапеше джуките през няколко секунди и гледаше Клаус "предизвикателно", ма то вампир на хиляда и кусур години така ли се съблазнява?!  newsm78

# 643
Като ги знаем Джула и компания , по - добре монах  , отколкото да ни карат и с него да се прощаваме  Whistling

Дано за напред му отделят повече екранно време . Пък и някоя сгодна женица да му намерят , още  по - добре

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 08:23 от диди88

# 644
  • Варна
Като ги знаем Джула и компания , по - добре монах  , отколкото да ни карат и с него да се прощаваме  Whistling

Дано за напред му отделят повече екранно време . Пък и ако някоя сгодна женица да му намерят , още е по - добре
Дано  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт