Въпрос за Effaclar Duo на La Roche Posay

• 1 304
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, дерматоложката ми изписа Effaclar Duo - да мажа червените петна по лицето 4-5 пъти дневно (а за цялото лице Avene Clean Ac, измиващ гел на Neutrogena и Acnicare лосион).

Още при първото нанасяне, обаче, петната, които почти не се забелязваха, станаха по видими, а след 1 седмица, вече са доста червени и съм почти сигурна, че е от Effaclar-а. Проблемът е, че дерматоложката ми е в отпуска цял месец, консултирах се с друга, която каза да го спра, но и тя не беше много сигурна, защото не ме е виждала как изглеждам преди....

На някой раздразвала ли му се е кожата така от този крем?
Чудя се сега какво да правя 1 месец, вече се лекувам от 4-5, и сега да не отиде всичко на вятъра.  ooooh!

Да го спра и да карам само с другите или преди ми беше изписала за петната Lysapha Cicapeel, но не знам дали ще е добре да се връщам на него.  Confused

# 1
А ти чела ли си описанието на Ефаклар Дуо? Той предпазва от блокиране на порите и поява на пъпки, не лекува петна.  Peace аз го ползвам от около 6 месеца ежедневно и добре ми понася. Но ако има зачервяване по-добре го спри поне за известно време. Peace

Общи условия

Активация на акаунт