Приятни и/или досадни аватари и подписи -14

• 31 001
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хич не ми мигай на парцали, сикаш да ми зачерниш младостта Crossing Arms hahaha
Аз си имам кърмаче, то ми стига засега Mr. Green

# 197
  • КиТ
Не искам бе младостта е много важна,ама трябва и поколение нали  Crazy Hug Hug Hug
Оттеглям се,че ще ми скочиш  newsm43 newsm43

# 198
Ще ти скоча ами- сега заради вас ще трябва да ходя да ми леят куршум Joy Joy Joy

# 199
Ще ти скоча ами- сега заради вас ще трябва да ходя да ми леят куршум Joy Joy Joy
Джой, какво ще се занимаваш с куршуми, пусни си някой любим филм с Джоузи (кърмачето Laughing), мисля, че ще свърши по-добра работа  Mr. Green Hug

# 200
Не тази вечер, за след малко съм си приготвила педофилстващ Фасбендер Mr. Green

# 201
Идеално, и това също става Peace Mr. Green

# 202
Абе Ради бе Crossing Arms
Как не те е срам да ме кълнеш Joy?
 Twisted Evil
хахахаха  hahahaЩе те видим след някоя и друга годинка каква песен ще ни пееш... Joy

# 203
  • КиТ
 Mr. Green Joy Joy Joy Аз ще му бъда кръстница  Crazy

# 204
# 205
# 206
  • Once there was a Hushpuppy...
Тайра, ти не носеше ли такава мадама по сутиен Thinking...бях влюбена в дрешките ти тогава Heart Eyes
 Абе,Плами Shocked ти ли си Катерица hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha И що Яйц???????ааааааааааа...... Rolling Eyes
Машонка Hug, остави ги да се назландисват, ние нашите ще ги женим, те с бебета ще се подвизават наоколо..............дано още да пишем всички в темата, ще е прекрасно Hug
Отивам да намеря нещо красиво да цитирам, да не е само спам... Rolling Eyes
Обаче Мури много ме кефи с тези дрешки Peace

# 207
  • КиТ
Абе,Плами Shocked ти ли си Катерица hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha И що Яйц???????ааааааааааа...... Rolling Eyes

В аватарната обясних  Peace Hug Hug Hug Hug да се стресирате малко и вие па  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

# 208
  • Once there was a Hushpuppy...

В аватарната обясних  Peace Hug Hug Hug Hug да се стресирате малко и вие па  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy
Офф, до сега четох и се хилих Joy Joy Joy Joy Joy
Че си катерица спор няма hahaha, ама това с Яйц направо ме разбива.... Mr. Green

# 209
  • КиТ
Ми измислиха ми го  Crossing Arms Пусни оплакване в КиТ Crazy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт