Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 326
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Още една хубава песен и много спомени...... В техния стил, но наистина хубава песен.....

Утре, като изгледам повторението ще се мъча да си спомня коя е песента от началото на днешната серия, много ми е позната, но така ми прекъсваше, че повече се ядосвах.....

# 406
Я, ето да оплакнем очи с малко спомени и да ви кажа лека и спокойна нощ, че утре какъв ден ме чака, не ми се мисли даже...... Joy Joy Joy Малко  кратичко, но с хубав замисъл! Peace

http://www.youtube.com/watch?v=pX5Z5pMSjeM

Мерсажжжжжжжж Hug...и Лекинка ...и спокоен ден утре...опс...днес... Peace Joy Joy Joy
Скрит текст:
Аз съм в болнични...и пазя къщата bowuu
[/color][/b][/i]
Скрит текст:
Оздравявай, Светлич! На мен в петък ми предстои ново разбиване, сега събирам сили.....

# 407
Още една хубава песен и много спомени...... В техния стил, но наистина хубава песен.....

Утре, като изгледам повторението ще се мъча да си спомня коя е песента от началото на днешната серия, много ми е позната, но така ми прекъсваше, че повече се ядосвах.....

Страхотна песен,чудесен клип....... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 408
Я, ето да оплакнем очи с малко спомени и да ви кажа лека и спокойна нощ, че утре какъв ден ме чака, не ми се мисли даже...... Joy Joy Joy Малко  кратичко, но с хубав замисъл! Peace

http://www.youtube.com/watch?v=pX5Z5pMSjeM

Мерсажжжжжжжж Hug...и Лекинка ...и спокоен ден утре...опс...днес... Peace Joy Joy Joy
Скрит текст:
Аз съм в болнични...и пазя къщата bowuu
[/color][/b][/i]
Скрит текст:
Оздравявай, Светлич! На мен в петък ми предстои ново разбиване, сега събирам сили.....

Скрит текст:
Оффффф...голям зор....имам притиснат ли ,възпален ли ...незнам какъв нерв...едвам си сядам ,а пък река ли да стана ...ужастъ...но малко потмина...имам още една инджекция...дано да минава по бързоооо... Praynig Praynig
А ...ти ...какво разбиване.... newsm78 #Crazy....някакво тържество с децата или нещо друго...не разбирамммм newsm78

# 409
Hug Hug Hug Hug Hug

Айдеееее...Лека и от мен...Ходих тук ,таме и накрая пак при Ерко... Joy Joy Joy Heart Eyes

# 410

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

@KanalD : #oylebirgecerzamanki ekibi hem ekranda hem #partyistd de bizimle!

# 411

3.Discop İstanbul açılış partisinin ev sahibi bu yıl da Kanal D! Eğlence basladi. #partyistd

# 412
# 413
                Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 414
# 415
ЗДРАВЕЙТЕ !!! Исках и аз да споделя нещо за посл. серия , но днес атмосферата във В. е тъжно - тревожна и настроенията са в друга посока ...Скоро бях чела едно интервю с АЙЧА В. във връзка с филма й TAS MEKTEP ( не зная 2-та дума дали я пиша правилно...). В него тя казва :
"Мълчанието е част от престъплението ". Тези думи са изведени в заглавието и аз се възхитих на гражданската позиция на тази красива ,умна и смела млада жена !
А от снощи все още пред очите ми е това невероятно дете - прелестната хубавелка ДЕНИЗ !!!
Дете - обещание и надежда ! За живот !!!
Живи и здрави да сте !

# 416
# 417
 Hug Голяма тишина, бе девойки Thinking Нерде сте Stop

# 418
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug  Как сте след снощи?

Много силна и въздействаща беше серията...... Смъртта на Ахмед коментирахме доста..... Днес ми излиза побоя над Айча...... Много жестокост, първобитни и едносигнални реакции видяхме и при майката, и при бившата кандидатснаха, все не и' запомням името..... Страшна гледка! И за капак - женитба насила...... Не виждм изобщо светлина в тунела.....

# 419
ЗДРАВЕЙТЕ !!! Исках и аз да споделя нещо за посл. серия , но днес атмосферата във В. е тъжно - тревожна и настроенията са в друга посока ...Скоро бях чела едно интервю с АЙЧА В. във връзка с филма й TAS MEKTEP ( не зная 2-та дума дали я пиша правилно...). В него тя казва :
"Мълчанието е част от престъплението ". Тези думи са изведени в заглавието и аз се възхитих на гражданската позиция на тази красива ,умна и смела млада жена !
А от снощи все още пред очите ми е това невероятно дете - прелестната хубавелка ДЕНИЗ !!!
Дете - обещание и надежда ! За живот !!!
Живи и здрави да сте !

Бетси, Hug  права си, наистина, сред целия срив, за всичките ни герои..... Малкото пламъче - Дениз ..... Да видим, не, силно вярвам и искам да се превърне в пламтяща светлина и да огрее всички.....

Общи условия

Активация на акаунт