Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 331
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Hug Девойки тук, без да ми хващате декиш:
Сонер предложи на Бахар той да се изнесе, а тя да остане (това е разговора като се върнаха в къщата). Да не бърза да помисли спокойно и тогава да реши дали ще си тръгне. Тя му каза, че ще остави дъщеря си ли и той ѝ отгтовори ако това е начина да не я загуби, лошо е, че не им разбирам всичко и не мога да разбера само от негово име ли говореше или и заради Дениз newsm78
Ясно, Сонер залага на картата Дениз и Бахар знае, че не може да изостави момиченцето... Оф, много егоистична постъпка, никакво напускане на дома, това значи свободно да си нощува при подлагарката.......

# 391
Смея се на глас с вас, Арфи и Свет Joy съперничество между Ариф И Али  Joy Joy Joy
Джемиле като види Али ще драсна с двеста към него Rolling Eyes

# 392
Много намесват и Зия в разговорите. Според мен Сонер мисли, че онази вечер Бахар е останал в хотела и сега едва ли не си връща. После Бахар го попира за Филиз и той казва, че не е нищо за него. Бахар му каза, значи няма любов само кеф и тоя ѝ вика ЕВЕТ  #Crazy ТЪПАНАР
Мисля, че Бахар трябваше да го успокои по някакъв начин, че не е била със Зия, това си е грешка от нейна страна.....  hahaha hahaha hahaha Ама много импулсивни и двамата бе, първо действат, после мислят......

# 393
Много намесват и Зия в разговорите. Според мен Сонер мисли, че онази вечер Бахар е останал в хотела и сега едва ли не си връща. После Бахар го попира за Филиз и той казва, че не е нищо за него. Бахар му каза, значи няма любов само кеф и тоя ѝ вика ЕВЕТ  #Crazy ТЪПАНАР

И то голямммммммммм... smile3512 bambam moresmile

# 394
Смея се на глас с вас, Арфи и Свет Joy съперничество между Ариф И Али  Joy Joy Joy

smile3521 txtloves  love001

# 395
Много намесват и Зия в разговорите. Според мен Сонер мисли, че онази вечер Бахар е останал в хотела и сега едва ли не си връща. После Бахар го попира за Филиз и той казва, че не е нищо за него. Бахар му каза, значи няма любов само кеф и тоя ѝ вика ЕВЕТ  #Crazy ТЪПАНАР
Мисля, че Бахар трябваше да го успокои по някакъв начин, че не е била със Зия, това си е грешка от нейна страна.....  hahaha hahaha hahaha Ама много импулсивни и двамата бе, първо действат, после мислят......
А изобщо да не му казва, виж как сладко подскача от ревност Wink Как я питаше кой ѝ се обади, а тя, че е лично Ха-Ха и той пак кой, та кой

# 396
Ааааа не, неееее..... На Али само му е простено, но не е забравено...... А и Ариф е поет, все пак..... Вчера изгледах последните преведени серии, Джемиле беше впечатлена от този факт......

# 397
А...не....нека си мисли ,че е била с него...така е по интересно...но ...пък от друга страна не е хубаво...ще ходи при оная да спи....само не ми се мисли ,ако начервената кифла забременее #Crazy #Crazy #Crazy

# 398
Ааааа не, неееее..... На Али само му е простено, но не е забравено...... А и Ариф е поет, все пак..... Вчера изгледах последните преведени серии, Джемиле беше впечатлена от този факт......
Въх, Арфи ...не думай...брех ,тая Джемиле...да не стане и тя поетеса покрай мъжо си... #Crazy hahaha hahaha hahaha

# 399
Я, ето да оплакнем очи с малко спомени и да ви кажа лека и спокойна нощ, че утре какъв ден ме чака, не ми се мисли даже...... Joy Joy Joy Малко  кратичко, но с хубав замисъл! Peace

# 400
Въх, Арфи ...не думай...брех ,тая Джемиле...да не стане и тя поетеса покрай мъжо си... #Crazy hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Само ѝ е до поеми, тя ще рецитира, а той ще свири  hahaha
Ох като се сетя другата серия каква ще е мъка, тъкмо бях забравила на Осман приятеля  Thinking

# 401
Оффффффф ooooh! Grinning...голям майтап Party...смеем се ,но доста си поплаках за Ахмет bowuu...не, че не го харесвах ...неее Naughty...но не исках и да умира Naughty...Джошко трябваше да го прати някъде...но не и да го убива...още отначало си знаех,предчувствах ,че не може нищо сигурно да предложи на Берин,с тази негова политическа дейност...но...това е животът bowuu...в ония времена са ставали такива неща...не ,че сега не стават.....но сега се избиват мафиотите...

# 402
Да, голяма мъка ще е.... Сега сигурно и Зехра ще се почувства виновна за отношението си...... А за Хакан не ми се мисли......

# 403
Я, ето да оплакнем очи с малко спомени и да ви кажа лека и спокойна нощ, че утре какъв ден ме чака, не ми се мисли даже...... Joy Joy Joy Малко  кратичко, но с хубав замисъл! Peace

Мерсажжжжжжжж Hug...и Лекинка ...и спокоен ден утре...опс...днес... Peace Joy Joy Joy
Скрит текст:
Аз съм в болнични...и пазя къщата bowuu
[/color][/b][/i]

# 404
Да, голяма мъка ще е.... Сега сигурно и Зехра ще се почувства виновна за отношението си...... А за Хакан не ми се мисли......

Незнам какво ще стане и Берин като каже ,че Крокото и се обадила по телефона...Сигурно цяла серия ще е погребението на Ахмет... newsm78...мъка... Cry

Общи условия

Активация на акаунт