Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 193
  • 744
  •   1
Отговори
# 15

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 19:54 от arpha

# 16
# 17
Лелеееее , ами аз още не съм в час  newsm03 - не бях забелязала новата тема !!!
Белче , великолепно си я спретнала - както винаги , разбира се ! Всесърдечно благодаря !!!  newsm51
И за ЕРКАН и АЙЧА ! Любимеца на част от дамите в дружната компания си го барнала така ,както беше М. Кърмъзъгюл в колажите ти в една друга тема ,в която аз надничах по време на форумния ми туризъм .  Е-Е-Е   - удоволствието е на макс ! Темата си заслужава майстора ! smile3501
СВЕТЛЕ , ама и с твоeто участие  всичко светна и запя с любимите ни гласове !
Арфи ,клипът е друг ...Ще ти кажа , а сега потъвай в атмосферата на Ойлето .Приятно гледане , момичета ! Аз съм пред тв екрана - канал d .

# 18
Милички, започва.... Да видим какво ни чака.... Линкът на Канал Д на стр.1 вече е активиран. Приятно гледане! Grinning

Оф, ясно е, че ще страдаме по Мете сега, но дано поне ограничат трагедията в една или две серии максимум!!!  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 21:05 от arpha

# 19
 wavey wavey wavey wavey wavey  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 20
Добра вечер  на всички почитателки на Сонер и Бахар!!!! Чакам с нетърпение някой друг превод на диалози м/у тях и ако може и линк за онлайн гледане на картинки Wink !!! Благодаря че Ви има и мога да споделя вашите коментари!!!   bouquet

# 21
Све, привет! Heart Eyes

Заповядай, Славяна! Heart Eyes

http://www.e-tvizle.net/kanal-d-canli/

# 22
Тоя идиот Джошко не мирясааааа Naughty...ейййй ooooh! #Crazy...още  в началото и реввв... newsm45 newsm45 newsm #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 23

Арфииииии Hug...къде ми го намери този убавеццццц Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 24
Благодаря за линка, приятно гледане ииииииииии......, ако има и преводач Simple SmileSimple SmileSimple Smile щастието е пълнооооооо!

# 25
Тия затворници много Ентилигентно ми изглеждат...спомниха си за песните на Мете...и поне няма да го тормозят Naughty
Айчата ,милата не знае  къде се намира...колко само обича Мете...какво ли и каза Осман... newsm78

# 26
Благодаря за линка, приятно гледане ииииииииии......, ако има и преводач Simple SmileSimple SmileSimple Smile щастието е пълнооооооо!

ние сме си преводачки ,мила...други немаа Naughty Joy Joy Joy

# 27
Про, не те виждам на балкона, затова с три думи: Мете остана в затвора и там го разпознаха като певец от миналото, посрещнаха го радушно направиха му чай, но има еди с белег, ще видим.... Нургул подслушваше на вратата докато решаваха съдбата на Мете....

Всички бяха дошли в полицията, но разбраха, че нищо не могат да помогнат на момента и се прибраха в домовете си. Айча изпадна в криза, овика Осман едно хубаво, после я заведоха при Хасефе, в новата къща и я сложиха да спи в стаята на Мете. Ариф и Джемиле се прибраха у тях.

Бахар приспа Дениз. Онази, пияната, все и' забравям името, се обади по телефона да търси Сонер и се подиграваше за нещо си на Бахар, но тя и' отвърна по същия начин, в това време Сонер се прибра и Бахар му даде телефона.....

# 28

Арфииииии Hug...къде ми го намери този убавеццццц Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Светлич, нали знаеш, колко не съм наясно с фейса, но днес се набутах в една снимка на Ерко, която ми се видя много скорошна и попаднах на такива, които не съм виждала никога......Има и още, но по - нататък.....

# 29
Про, не те виждам на балкона, затова с три думи: Мете остана в затвора и там го разпознаха като певец от миналото, посрещнаха го радушно направиха му чай, но има еди с белег, ще видим.... Нургул подслушваше на вратата докато решаваха съдбата на Мете....

Всички бяха дошли в полицията, но разбраха, че нищо не могат да помогнат на момента и се прибраха в домовете си. Айча изпадна в криза, овика Осман едно хубаво, после я заведоха при Хасефе, в новата къща и я сложиха да спи в стаята на Мете. Ариф и Джемиле се прибраха у тях.

Бахар приспа Дениз. Онази, пияната, все и' забравям името, се обади по телефона да търси Сонер и се подиграваше за нещо си на Бахар, но тя и' отвърна по същия начин, в това време Сонер се прибра и Бахар му даде телефона.....

Арфи Hug влизам за по-малко имам гости ooooh! Благодаря ти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт