Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 268
  • 744
  •   1
Отговори
# 540

Ей го, на ...убавецаааа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ама верно ни е Убавец  smile3521
Измислих и нов сценарий  smile3508 Сонер предлага на Бахар брак, тя се съгласавя и идва Филиз и казва, че е бременна #Crazy И всички шокирани  hahaha
Суперрррррр bowuu Peace...Прооо Hug..ше бъде шок и ужассссссс... Shocked Shocked Shockedсетих се и за Али и Джемиле...тамън Али и предложи брак/доколкото си спомням newsm78/ и Крокозъбела хвърли бомбата ,че е бременна... Shocked Shocked Shocked
Pro, с това предположение май се присъединяваш към моя отбор - гадост, след гадост......, но ние сме все на линия...... Joy Joy Joy
Арфи  Heart Eyesгадост, гадост, колко да е гадост Joy до последната серия и послеее ни чака Хепи енд!
Анадъм  Peace

# 541
И аз ще съм на линия,  Grinning Grinning Grinning радвам се, че ще сме заедно..... Още едно предположение ми хрумва от края на фрагмана: дали цялата дружина не отива да спасява Айча от женитбата, че и Мете, избягал от затвора, май се явява?
Ха...дано... Praynig
Аз сега изчезвам...Купих си едни семенца от разни цветенца и отивам да ги бучна bowuu...но ще ви наглеждам  Rolling Eyes Laughing Hug

А така, Светлич! И заради мен се накефи, че не съм си виждала градината от есента, обаче утре май ще ме огрее..... newsm68 newsm68 newsm68

# 542

Ей го, на ...убавецаааа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Измислих и нов сценарий  smile3508 Сонер предлага на Бахар брак, тя се съгласавя и идва Филиз и казва, че е бременна #Crazy И всички шокирани  hahaha
Суперрррррр bowuu Peace...Прооо Hug..ше бъде шок и ужассссссс... Shocked Shocked Shockedсетих се и за Али и Джемиле...тамън Али и предложи брак/доколкото си спомням newsm78/ и Крокозъбела хвърли бомбата ,че е бременна... Shocked Shocked Shocked
Pro, с това предположение май се присъединяваш към моя отбор - гадост, след гадост......, но ние сме все на линия...... Joy Joy Joy
Арфи  Heart Eyesгадост, гадост, колко да е гадост Joy до последната серия и послеее ни чака Хепи енд!
Анадъм  Peace
Ами, чул те...... Джошко, Pro! Joy Joy Joy Побърка ни тоз! Naughty Naughty Naughty

# 543
Сетих се още нещо от превода, Зехра май се връща при майка си..... newsm78 newsm78 newsm78
Да и аз разбрах, че се връща. Свет май питаше за Хакан, на трея не е ли на гробището  newsm78
От трея аз разбрах, че Кроки извърта нещата и май казва, че нещо ѝ е казал Хакан и той я пита дали е луда, затова ще се съмняват в него ooooh!

# 544
Това не беше ли, когато Али и Рибарят отидоха да се стрелят? Но не помня да е ставало въпрос за женитба, по-скоро не уговаряше ли Али Джемиле да махне бебето, нали имаше такъв момент, в който се съгласи с аборта и тогава на Джемиле  и' стана доста кофти.....Или беше след като Али тръгна по доктори с Кроколини? Всъщност ще си припомним в началото на лятото......

# 545
Сетих се още нещо от превода, Зехра май се връща при майка си..... newsm78 newsm78 newsm78
Да и аз разбрах, че се връща. Свет май питаше за Хакан, на трея не е ли на гробището  newsm78
От трея аз разбрах, че Кроки извърта нещата и май казва, че нещо ѝ е казал Хакан и той я пита дали е луда, затова ще се съмняват в него ooooh!
Бравос, Pro,   bouquet, ами, с общи усилия май разгадахме събитията.....
Заповядайте кафенце, аз съм се заредила да гледам биатлон, но съм и в темата, ще търся клипове и снимки.....

# 546
Мерси за кафенцето, какво сме разгадали ще разберем във вторник, май както се случва често няма нищо да сме познали Party

# 547
Зарових се много назад и попаднах на този клип:

Спомен, тъжен....

# 548
Това не беше ли, когато Али и Рибарят отидоха да се стрелят? Но не помня да е ставало въпрос за женитба, по-скоро не уговаряше ли Али Джемиле да махне бебето, нали имаше такъв момент, в който се съгласи с аборта и тогава на Джемиле  и' стана доста кофти.....Или беше след като Али тръгна по доктори с Кроколини? Всъщност ще си припомним в началото на лятото......
Дааааа...точно ,когато се стреляха....но ...не си спомням Али да е уговарял Джемиле да маха бебето...напротив....мисля ,че кажа ,че ще се развежда  и да се съберат с Джемиле.......че съдбата им предоставя втори шанс...нещо от този сорт bowuu

# 549
Дааааа...точно ,когато се стреляха....но ...не си спомням Али да е уговарял Джемиле да маха бебето...напротив....мисля ,че кажа ,че ще се развежда  и да се съберат с Джемиле.......че съдбата им предоставя втори шанс...нещо от този сорт bowuu
Нали след това Али ходи в къщата при Джемиле и я питаше какво да прави тя не иска бебето, Кроки бременна и някакви такива newsm78

# 550
Да, така беше, а после Али отиде в цеха на Джемиле и каза, добре, щом не искаш бебето да приключваме, че да се свършва и че той си има вече отговорност към детето на Каролин и след този разговор май Джемиле се обади на Балъкчи, че ще се омъжи за него..... Но аз разбрах това съгласие на Али едва ли не да я заведе на лекар и да плати за аборта......

# 551
# 552

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 22:15 от arpha

# 553
# 554

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 22:36 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт