Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 174
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
# 601

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 15:26 от arpha

# 602

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 16:10 от arpha

# 603

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 16:34 от arpha

# 604
# 605
# 606
# 607
  АРФИИИ !!! Много Еркан , джанъм , много усмивки , много нещо newsm44 - и фамилията... Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Радвам се , но и си мисля  newsm78 ...
Кадрите с Джейда не са ли по-предишни ?!
Скрит текст:
От разни източници разбрах , че тя е доста палава ... , но много я харесах в Хилядарката.
  А любимката ми  Hug Hug Hug[/color][/size]

# 608
    Поздравления за # 603  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 609
Най - много още един, максимум два такива по - свободни понеделника да имам и затова днес колкото ми Еркан душа искаше, толкова, че после като ме завърти врътката......  sweating sweating sweating

За пръв път видях тези снимки с актрисата от Хилядарката и изобщо нямам идея от кога са..... Харесах я също и сега често попадам на една реклама с нея по Канал Д..... Не знам дали не е филмова, нещо все шъта, подрежда детски играчки.....

А пост 603 се получи съвсем случайно, само изравних снимките..... Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 23:59 от arpha

# 610
   " ...само изравних снимките..."и се получила композиция ,която на мен мноооого ми говори ! Дълбокият смисъл на хармонията ... Hug

# 611
# 612

Eй ,тва е...най прекрасният пост... smile3521 newsm68 newsm44 txtloves newsm47

# 613
И аз не знам снимките с Джейда от кога са...но не са отскоро...Ерко е по младичъккккк...
Може би са били гости на някакво предаване,защото ,доколкото си спомням нямат общ проект Naughty
М/у друго Джейда преди години се омъжи втори път ,но скоро се разведе...има и момиченце Мелиса...съпругът и...бившия е бизнесмен,но явно не му върви бизнеса ...поне така прочетох...и това не харесвало на Джейда... Naughty
А...що се отнася да "КАРДИНАЛА" Joy Joy Joy...сигурно е така...в Станбула съблазните са повече...а и Ерко напоследък имаше доста изцепки...къде падна в буса #Crazy...нали папараците го бяха снимали с вирнати крака,доста подпийнал... Shocked Shocked ShockedЯвно Дидемката го е строила в две редици... hahaha...тяхна си работа...да се оправят ,но...интернет пространството е необятно и де има една приказка,щом си си дал г.. под наем,ще си мълчиш...а и то за какво... за няколко колажа с целуФкиииии... #Crazy
М/у другото, вече взех да се замислям и за нещо друго...Ерко дали няма нещо общо с каптан Али newsm78 newsm78 newsm78

# 614

Общи условия

Активация на акаунт