Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 178
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Привет, дружлета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох, най-накрая кацнах у дома и вече ми бучат ушите, а като се сетя какво идва тази вечер..... #Crazy #Crazy #Crazy Ще се сбъркаме.....

Прочетох ви и продължавам да държа на тезата си: няма сигурност относно това, кой е написал обидния пост..... Категорично изключвам това да е Еркан, не му е в манталитета, във визията, във всички предишни послания, вчера попаднах на онази снимка, за борбата срещу насилието над жените, ей сега ще я потърся.....

Ето я:

Еркан показва много чувственост, естествено поведение, ако всичко е някаква поза, притворство, това щеше да се усеща..... Той е човек на изкуството, музикант - певец, инструменталист, а за да си такъв, трябва да си много искрен, ако не вложиш от душата си, песента не се получава.... Та затова си мисля, че и тук има някаква мистерия и че Ерко няма общо с обидата..... Толкова интервюта сме изгледали, особено на улицата, винаги умее да постави журналистите на мястото им, та да не се сдържи пред един компютър и да не може да озаптиса Дийдем...... Naughty Naughty Naughty Това е кьорфишек, жалко, че много фенове повярваха в лошото, защо сме такива?

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 19:58 от arpha

# 632
Добра вечер на всички почитателки на "синеокия", "пролетта" и сладката Дениз. Моля Ви дайте линк за онлайн гледане !!! И ако някой разбере нещо като превод - да сподели!!! Приятно гледане от мен !!!

# 633
Заповядай, Славяна, приятно да е и за теб! Grinning Hug

http://www.kanald.com.tr/CanliYayin/

# 634
Добра вечер на всички почитателки на "синеокия", "пролетта" и сладката Дениз. Моля Ви дайте линк за онлайн гледане !!! И ако някой разбере нещо като превод - да сподели!!! Приятно гледане от мен !!!
При мен се отваря само КаналД с ужасно качество и забива Rolling Eyes

# 635
Ужас, майка да си на този свят, въздух нямам! newsm45 newsm45 newsm45

Актьорите са наистина невероятни, гледайте очите на Мете......

Про, пробвай да влезеш през Гугъл.....

# 636
Ужас, майка да си на този свят, въздух нямам! newsm45 newsm45 newsm45

Актьорите са наистина невероятни, гледайте очите на Мете......

Про, пробвай да влезеш през Гугъл.....

love001

# 637
Хакан май е напуснал синдиката, както се изрази, заради фамилното си име или са му поискали оставката...... Не разбрах обаче Крокодилката как извъртя подслушването и обаждането по телефона...... newsm78 newsm78 newsm78

# 638
Много тегаво !!!

# 639
Зия, приятелката и майката подсетиха Бахар за рождения и' ден и го планираха май..... Нищо не разбрах от разговора на Синеокия и Бахар пред огледалото, още хлипах тогава.....

А онази е наистина луда, все не и' запомням името.....  Бетюл или  Бетюн...... Интересно с какво държи семейството на Айча, майка и' толкова ли е безгласна буква? Да не можеш да си защитиш детето и то от такова посегателство, тормоз..... Синът и' я командереше и тя му припкаше, сега тази откачалка......

# 640
Представете си Сонерчо да излезе от тортата  Joy Joy Joy

# 641
Каквото повикало....... Тази е вечно пияна...... Да не дава Господ!

Това бягство на Мете да не е клопка?

Сега май се приключва и с Филиз и Сонер пак виновен ще се чувства...... Скапана работа.....

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 23:02 от arpha

# 642
Ееееееееееее!!! Ти позна!!! Е каква е тази работа сега?!?!?

# 643
Аааайде ново двайсет #2gunfire

# 644
Аааайде ново двайсет #2gunfire
[/qu

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 23:04 от Slaviana

Общи условия

Активация на акаунт