Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Можете ли да предложите някои мъжки имена, които започват с буквата Т?
Къде мога да се запиша за третата си FM в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Можете ли да предложите някои мъжки имена, които започват с буквата Т?
-
Къде мога да се запиша за третата си FM в София?
-
Колко контракции са нормални по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на магнезий по време на бременност?

То аз и без това така щях да направя де,ама все пак ме предупредиха
Не,въобще няма общо упойката със спешността,поне в болниците в София,не знам при вас как процедират.Важното е да се отиде навреме,за да направят клизма и да те подготвят,това отнема около половин час.Док искаше по-ранна дата (което съвпада и с моето желание),точно за да не се стига до спешно секцио (нали и миомата ще ми махат и ревизия заради амниона) и защото бебе върви със седмица напред,което го навежда на мисълта за по-ранно раждане.Освен това ми каза,че бебе е паднал надолу,което и аз мога да го видя,защото коремът ми е ниско разположен от около седмица вече и ми затрудни ходенето,имам и силни болки в срамната кост от тежестта.За сметка на това дишам перфектно и не се задъхвам вече

А преди две години си спомням все го удължаваха този карантинен период и не е сигурно че ще си остане до 31.03.