Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 111
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Оооо, Иве, вече си се подписала с лошото момче Емко в подписа ти.
Неви благодаря ти за труда, че си превела тази дълга статия за нас.
Не искам продължение на АФК, не и на този етап, не и след като ми развалиха кефа като зрителка.
Много добре направи Хазал, че не се върна след провала на проекта й Балканите, въпреки, че се водеха преговори с нея лично от Фатих, даже беше казал, че и на служебен обяд, ще ходят в онзи момент когато се правеха постъпки за връщането й. Не всичко е пари и слава, Хазал има достойнство и се цени, а аз благодарение на тези й качества и не само тях, я ценя, като актриса.
Искам ги в нови проекти, а защо не и заедно някой ден с нови роли.
Приятно гледане на епизода, предстои един много любим за мен момент, разговора между Корай и Емир в домът му.
Привет и на появилите се в по-късните часове.

# 496
Добър вечер!  Hug  Hug

Защо да не е възможно да има продължение, възможно е  Laughing
Само да поискат, ще намерят начин (въпреки ПЕ).

Приятно гледане и от мен.

# 497
Приятно гледане и запомнете,че няма нежъзможни неща!!!

Скрит текст:

Великолепни са!

# 498
Момичета, явно феновете на Хазал ревнуват от новата партньорка на Чаги и са се ядосали на айяпъм, че въпреки хилядите писма и мейли, не са се договорили с Хазал. По тоя повод са се обаждали в ТИМС /те май ще правят нов сериал с Бурак Осдживит/ - друга голяма прод. къща и вижте те какво им отг. в туитър
Hazal'ın Gülüşü ♥ ∞ @hazal_HK
 TİMS BANA BUNLARI ŞÖYLEDİ: Hazal Kaya ısrarlarınızı anlıyorum,Kendisine teklifte götürdük fakat kendisi Amerikaya gidicek ve şunu bilin +

♥Hazal'ın Gülüşü ♥ ∞ @hazal_HK
 yazdığınız mail ve telefon bağlantılarını ciddiye alıyoruz..Kim bilir daha eylüle çok var..Sadece bekleyip görelim..İyi günler..
В най-общи линии гласи, че разбират феновете на Хазал Кая и са й отправили предложение, но тя заминава за Америка. Обаче ТИМС обръща сериозно внимание на получените писма и тел. обаждания...Кой знае...До септември им много време...Само трябва да се изчака и да се види...хубав ден
По тоя повод Хазал каза в СИНЕ5, че чака потвърждение от Лос Анджелис, но и да дойде и да не дойде - тя заминава.
Това за мен вече е прекалено и граничи с един друг тип поведение, за който не желая да пиша тук.
Какво значи ревнували от новата предстояща партньорка на Чаатай, че цял живот все с нея ли, ще играе? ooooh!

# 499
викам да попеем и пийнем с тях  Mr. Green

# 500
Айдеее хор "Бодра смяна" ряпа да яде... Joy

# 501
  • У Диспансера ...♥♥♥
ЕЕЕ най-накрая доживяхме да гледаме филма,големи певци и двамата,пияндета пак с чашите,а за статииката благодарим много е интересна,и ми се струва че след време ще направят продължение ще видите,имам такова усещане,не се пренебрегва публиката току така,тя коли,тя беси,заради нея ще го направят  Thinking Thinking Thinking

# 502
Ама тука Чаги, да ме прощава, е много пъпчив. Тая Джейда Г. какво е правила, чиниите ли е мила само аааа  Joy

# 503
  • У Диспансера ...♥♥♥
ти пък като не го искаш онзи го дай,ние го искаме,нали за Емирчето говори Mr. Green Joy Joy Joy

# 504
Момичета, явно феновете на Хазал ревнуват от новата партньорка на Чаги и са се ядосали на айяпъм, че въпреки хилядите писма и мейли, не са се договорили с Хазал. По тоя повод са се обаждали в ТИМС /те май ще правят нов сериал с Бурак Осдживит/ - друга голяма прод. къща и вижте те какво им отг. в туитър
Hazal'ın Gülüşü ♥ ∞ @hazal_HK
 TİMS BANA BUNLARI ŞÖYLEDİ: Hazal Kaya ısrarlarınızı anlıyorum,Kendisine teklifte götürdük fakat kendisi Amerikaya gidicek ve şunu bilin +

♥Hazal'ın Gülüşü ♥ ∞ @hazal_HK
 yazdığınız mail ve telefon bağlantılarını ciddiye alıyoruz..Kim bilir daha eylüle çok var..Sadece bekleyip görelim..İyi günler..
В най-общи линии гласи, че разбират феновете на Хазал Кая и са й отправили предложение, но тя заминава за Америка. Обаче ТИМС обръща сериозно внимание на получените писма и тел. обаждания...Кой знае...До септември им много време...Само трябва да се изчака и да се види...хубав ден
По тоя повод Хазал каза в СИНЕ5, че чака потвърждение от Лос Анджелис, но и да дойде и да не дойде - тя заминава.

Да,пилците се броят на есен...ще видим  Thinking

# 505
Ама тука Чаги, да ме прощава, е много пъпчив. Тая Джейда Г. какво е правила, чиниите ли е мила само аааа  Joy
И левия клепач му е много подут.

# 506
# 507
Не припадайте моля Ви, това е видео от време оно. Joy

http://www.facebook.com/photo.php?v=496677267057012

# 508
  • в подножието на планината
Зехра ме убива...как се прави на приятно разсеяна... Joy обработвала Ръза... Laughingобработи го тя, ама Фериха обърка нещата... ooooh!

# 509
не искала Халил ми кущеш аз го вземам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт