Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Знаеш ли,мила и аз последния ми аборт си мислех,че може да е стамал заради секса,но........не мисля,все пак като внимавате не би трябвало,макар,че казват,че по време на оргазъм може да се предизвикат контракции newsm78 Когато бях временна с близнаците в болницата ми казаха никакъв секс до 3-4 месец,мислиш ли,че ги послушах,точно тогава бяхме на морето и правихме секс всеки ден дето се вика и какво......ми нищо не ми стана Naughty Относно секс след К мисля,че когато си готова психически ти сама ще го усетиш и поискаш,някой изчакват 1 цикъл,да спре кървенето,но аз не чакам цикъл да мине Hug Hug Hug

# 526
Дани, по принцип препоръчват да се изчака един цикъл, за да се затвори канала. Предвид това, че да не се вкара някоя инфекция навътре към матката. Това е по медицински препоръки... а пък ти както си решиш - когато си готова психически.

# 527
Много ви благодаря за отговорите! И аз мисля да изчакам един цикъл за по - сигурно!

# 528
Деси, твоята история е точно като моята, първият път бяха адски болки и кървене и искаш или не осъзнаваш, че това се случва, но вторият път и за мен беше много голям шок - пазех се от всичко, секс не правехме, защото първият път стана около 2 часа след секс и аз много се обвинявах, че е заради това (все още не знам), внимавах какво ям, пиех утрогестан за всеки случай, но пак не се получи. Лошото е че аз нямах никакви симптоми, че нещо не е наред и се чувствах вече спокойна и уверена. След първия К си мислех, че ще се паникьосам като забременея пак, но бях удивително спокойна. Сега незнам как ще е, даже не искам да го мисля, че ме побиват тръпки.
Астинед, много хубаво коте!
Миналата година и аз бях в септемврийките, тази щях пак да съм при тях - сега съм си харесала всички други месеци само не и този за бебе  Wink
Относно секса след К, този път на 20 ден се престрашихме и нямаше проблем, но и аз знам, че препоръчват да се изчака цикъл. Според мен е най-вече е до усещане.
При мен цикъла днес потече със страшна сила и има доста съсиреци, не знам до колко е нормално, но поне нищо не ме боли!
Сасче, Принцес, Боби, Теа, много Hug

# 529
Момичета знаете ли колко време след К може да се спортува и дали това може да навреди или да попречи за в бъдеще за забременяване?

# 530
Дани,за с...са след толкова кюретажи са ми казвали 20 дена и толкова съм изчаквала.Само след големия ми аборт т.е след раждането което имах в началото на 7 месец изчаках около 2-3 месеца.Тогава се чувствах много зле,кървях много време.И както са казали момичетата когато се почуствам готова тогава може да го правиш.
Принцеске ,не не са ми пускали,пък и аз уж чета ,но точно на такива показатели не съм попадала.Ще разуча и ще си ги пусна,незнам дали ще мога да пратя кръв до Геника ако успея ще е добре.Иначе ще трябва да пътувам до София,но все някак ще съчетая нещата.
Момичета не си мислете ,че аборта става заради с...а.При мене първия път стана часове след като бяхме правили с..с.И след това повярвайте ми след положителния тест с..са за мене беше забранен,и пак следваше неуспех.Мисля ,че при една безпроблемна бременност с...а е разрешен.Той моя мъж милия е на профилактична сексуална диета.
Деси  Hug нормално е да си поплакваш,така поне за малко му улеква на човек.Много е гадно чувството ,но все пак ти имаш детенце търси утеха в него.
Всички останали момичета едно силно  Hug

# 531
Здравейте момичета, съжалявам много за новите момичета.  Hug - ви, бъдете силни. Болката намалява, но страха остава (поне при мен е така). По въпросите за живота след К - на мен и двата пъти ми казаха, без спорт, секс, сауни и басейни докато не спре течението, след това всичко по старо му. Т.е. не е нужно да чакате до следващия цикъл. Но в крайна сметка вие най-добре ще си усетите.

Моя преглед мина добре. Бебчо е добре и на ФМ нямаше нищо обезпокоително. Искат обаче след 6 седмици да ме погледнат още веднъж заради лечението с хепарин. А вчера и днес май получих два ритника  Crazy, или за пореден път си измислям  Laughing. Лекарката каза че поради предната плацента след две седмици ще усещам по осезаемо.

Hug-ви всички!

# 532
Tabea,много хубави новини,нека все така всичко да е наред с бебчо,ти в коя седмица стана,при кой ходиш на консултации Hug Hug Hug

Astined,котенцето е сууупер сладко smile3521

# 533
Ха, успях да си направя лентичка.
Ами Боби, нали не съм си в БГ се следя в Германия. Иначе точно днес съм извървяла пътя до половината.

# 534
Табеа, браво за хубавите новини!  bouquet

# 535
  • Варна
Tabea  Hug страхотни новини, много ме зарадва, мисли позитивно и всичко ще е наред  Peace

benito_79   Hug - абсолютно си права и истински вярвам и ти пожелавам скоро да получих твоята утеха  Peace

Svetlanica   Hug абсолютно същата история. Аз така втория път като забременях, докато мина 3-тия месец всеки ден чаках да се случи най-лошото и треперех постоянно, макар че всичко ми беше наред. Сега бях супер спокойна и сигурна и си казах - няма от какво да се притеснявам, всичко ще е наред,но уви. Човек няма как да знае кога и какво му готви съдбата, трябва да сме силни и да продължаваме напред  Peace

# 536
Астинед много хубаво котенце Heart Eyes
Табеа,браво за хубавите новини.Много ми става приятно като прочета за нормално развиващи се бременности Peace.Дано само с хубави новини се включваш Praynig Praynig Praynig

# 537
Tabea,цяла седмица те мисля...Много се радвам,че всичко е наред!Браво за ритничетата Party!Трябва да ти кажа,че аз до самия край много рядко го усещах-по 2-3 пъти на ден в големите месеци,а в началото е имало дни,в които изобщо не го усещах newsm78,може би точно заради предната плацента.Виках си-това ще е някакво кротко... Simple SmileЕла да го видиш сега как беснее по цял ден Mr. Green.Стискам палци и на другите прегледи всичко да е ок! Hug

# 538
Tabea Браво за прегледа, само така до термин и след това  Hug

# 539
  • NE
Здравейте!
Момичета не се отдавайте на тъжни мисли и рев. Бъдете усмихнати и щастие само ще ви намери. Hug Hug Hug
Табеа Честита ти 20-та седмица. Остава по-малката част от пътя. Hug
Бени Бъди силна. Забелязала съм, че всичко свързано със здравето е най-вече въпрос на психична основа. Пожелавам ти да се оправиш бързо! Hug

Скрит текст:
Аз днес съм като попарена с гореща вода. Днес имаме в училище смъртен случай с едно момче от 12 клас.  Cry Отново почувствах ужасна мъка. Вчера въведох заявлението му за матура. Tired

Общи условия

Активация на акаунт