Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 545
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Феичка Cry Бог да прости...нещо внезапно ли се е случило Rolling Eyes

Табеа Hug Hug Hug как ти се радвам на лентичката, така си п олесна за проследяване Hug ще почнеш да усещаш повече с времето и аз като Луни не усещах кой знае колко...по- скоро се движех по посока на корема като се размърда Crazy

Астинед, котето е много сладко Heart Eyes

Дени, изчакай поне 2-3 седмици преди да почнеш тренировки според мен, все пак матката да се прибере естествено до колкото е възможно и така... Rolling Eyes

някой питаше за секса- ние мисля изчакахме 10 дни..после разбрах че трябвало повече, нямахме проблеми след това Peace

ако някой иска да реве да заповяда  341uu веднага ще извадим гьостерицата Hug Hug Hug това беше в кръга на шегата, но сериозно момичета- ако се чувствате че ви се реве- трябва да си го изплачете, не става с фалшиво добро настроение и преструвки че нищо не се е случило, поне при мен не стана Hug

# 541
  • NE
Теди покрепям за фалшивото натроение. Трябва всичко да се излее и плаче. Peace
Относно за секса ... ние решихме да изчакаме до първия спонтанен цикъл. Въпреки всичко не ми се спести инфекция, но от некърност. Tired
Скрит текст:
Момчето бе много весело и с много приятели. Изчезнало и веднага почнали да го търсят. След половин ден го мерили. Говори се за самоубийство, но не мисля че е това.

# 542
Охххх,Феичка,толкова много зачестиха тези случаи,трагично е Cry Бог да го прости,лека му пръст Sad

Дени,аз изчаках 1 цикъл да мине и почнах,или 2 бяха newsm78

# 543
Ох мили момичета,защо не става това бебе Sad,първия път когато забременях беше от първия опит.А сега неще Close Датата за М е утре,но усещам,че всеки момент ще тръгне ooooh!Съжелявам за мрънкането  bouquet Simple Smile

# 544
Благодаря ви много, ще изчакам поне 2 месеца за всеки случай.  newsm39

# 545
Момичета и аз да ви попитам - взехте ли си епикризата от болницата след К. ? Има ли смисъл? Т.е. дали ще ми трябва по-нататък? Аз още не смея да припаря до там... Всеки път като почна да се занимавам с тези неща /изследвания и т.н./ излизам от строя за 2 дни  Tired

И за психическото състояние - вече повечето ми приятели знаят какво се случи, но освен разговора, в който им казах, повече никога не е се е споменавало. Все едно нищо не е било. Трудно е на хората, които не са имали подобна случка да разберат... От време на време ми се иска да изчезна някъде за малко - сама, ако може на СПА  Embarassed, но някак без да виждам никого....
Все още не мога съвсем да се върна към нормален живот и да се впусна във веселие. На 8ми март бяхме с приятелки, тъкмо ми беше свършил първият редовен цикъл. Но по време на едно еленино хоро усетих, че нещо не е наред... Е, беше ми дошъл и вторият - всичко наново Confused Дали беше някакъв знак, дали ми дойде много след усърдното лежане - първо за задържане, после след К., накрая заради МЦ... Започвам полекичка Wink
И накрая да завърша положително: Да се похваля - вече сме с ММ на Банско, надявам се утре да имаме късмет за ски след този дъжд Simple Smile. /Е не е съвсем по горните изисквания, но все пак е нещо WinkPeace

# 546
  • София
Здравейте момичета, айде дано не вали и този вятър малко се умири Simple Smile

За секса си изчакахме да свърши сега първия ми цикъл, като както бях казала и мъжо беше на това мнение, че и той е много изплашен нещо да не стане. Има значение има предполагам и седмицата на аборта за това как ще се възстановиш. Мен ме бяха упоили за много по дълго от момичетата които бяха там за К в 6/8 седмица. Тях ги взимаха и след 5 минути ги връщаха и ги разбуждаха и след още 5 можеха да станат на крака. Нито системи имаха нито нищо. Аз бях със система, която ми казаха, че е да ми свие матката, заради която изпитвах ужасни болки. Засякох че поне час и половина съм била под упойка и трябваше да ме върнат в стаята с количка, защото не можех да се изправя. Лекарката твърдеше, че даже бебето било като за 14 седмица ама аз не и вярвам, но до колкото разбрах най-съществената разлика в аборта в различни седмици е наличието на плацента, дали се е образувала вече или не. Когато вече имаш плацента и стъргането е по-усърдно и матката вече е разширена значително и възстановяването е по-трудно и от инфекции трябва да се пазиш. Предполагам, че и затова повечко ще трябва да изчакам преди да почнем опити пак, но ще видим лекарката какво ще каже в сряда.

Малинче аз отидох да си взема епикризата, но да ти кажа от нея файда никаква не виждам. С нея ти важат двата безплатни прегледа ама като гледам не си се улетяла да ходиш и ти там. Разбирам те напълно, два пъти се видях с лекарката която ми направи аборта и направо се разтрепервам и изпадам в паника, но ти знаеш че аз от държанието и бях изключително недоволна. Поне физически проблеми нямам освен онзи съсирек, но да се надявам че се е махнал сега. Иначе и аз искам да отида на СПА от както станаха нещата ама чаках този 1 цикъл и мислех за моя РД края на месеца, ама ще пасувам, че началото на април съм на една конференция в БГ (надявам се в хотела да има СПА Simple Smile и после за края на април нали ще ходим в с Баня и на рафтинг Simple Smile Нямам търпение, дано заякна във фитнеса до тогава, че да не се претрепя Simple Smile И дано махна тези 5 кила отгоре, че не знам какво ще обличам за конференцията, а нямам никакво желание да си купувам дрехи на това положение.

Почнах да ходя на фитнес 3/4 дена преди първия ми спонтанен цикъл (две седмици няма още така че да видим до кога ще имам ентусиазъм). Мисля че даже натоварването във фитнеса помогна да тръгне по бързо. Така че спорт мисля че може да не се чака 1 или 2 цикъла.

Много се радвам за добрите новини на Тебеа Simple Smile
pep.si спокойно може  да не дойде, то чувството е същото поне при мен беше така и от други бременни съм го чувала. Даже имах доста гадна болка и бях сигурна, че ми е дошло, а то сигурно е било от имплантирането на бебчо. А ако дойде не се отказвай, щом веднъж е станало пак ще стане.

# 547
Добро утро на всички!
Пепси, дано не дойде, но ако дойде не се отчайвай. Ще стане. След К колко време опитвате?
Астинед, и аз бях в по-напреднала седмица, в 12-та. На кюретажа бях под пълна упойка, може би най-много час, даже може и по-малко да е. И аз бях на системи. Две бяха, едната за присвиване ма матката, другата беше АБ, за да не направя инфекция. Сега ми тече нормално, даже слабичко, но го има течението. К ми беше преди 4 дни, на 19-ти. Тогава имах много кървене, дори със съсиреци. Болки не съм имала и сега нямам. Дано и да нямам.  Иначе и аз си ставах веднага, разбира се лека-полека. Но в къщи почивам, нищо не пипам. Не знам колко ще се чака, сигурно поне 3-4 месеца най-малко. Ще ида на АГ сле 10-15 дни. Първо трябва да си взема направление за АГ.

На първия преглед какво ви прави АГ? Гледа ви на ехограф, лигавица, матка как са. Има ли нещо друго?

# 548
  • София
Гледат те на ехограф дали е наред лигавицата и дали си изчистена добре. Аз даже се притесних, защото ме гледаха с вагинален ехограф само седмица след аборта и направо изтръпнах, но не ме боля за мое учудване и след това се наложи и таблетка да ми слагат, за да се отвори пак канала и да се изчистя, че аз много бързо бях спряла да кървя, което не е чак толкова добре, но това било защото не съм раждала. Даже и яйчниците ми оглежда с тоя ехограф което вече е малко болезнено, но пък казват че са по-добри.

# 549
Благодаря ти, Астинед!  bouquet

# 550
Здравейте момичета!
Теди как е рожбичката?
Моята мацка спинка и аз се възползвам да ви напиша някой ред и да по прочет от тук от там.
Зузи нещо ми се губи знаете ли защо така? Надявам се, че  всичко е наред  с нея.

# 551
Извинявам се с моите въпроси пак.  Embarassed Искам да питам след К гърдите кога си възвръщат предишния вид. И въобще връяат ли си го, или остават така?Моите не ги усещам напрегнати иначе, не виждам разлика за сега, но е рано много!

# 552
Astined , @Daniella@ Благодаря ви,дано наистина не дойде Simple Smile А относно опитите започнахме от 4 месеца.Знам,че не е кой знае колко време,но се надявам по скоро да ни се получат нещата.А и още я няма лелката,дано не се появява Praynig

# 553
С*кс - 14 дни след К.
Гърдите върнаха стария си вид и размер след 10-14 дни.
К беше с пълна упойка. След като се събудих се чувствах много добре и ако не бях със система щях веднага да стана. 1-ят преглед на 7 ден . Гледаха ме с вагинален (и мен не ме боля), погледнаха и яйчниците и казаха, че всичко изглежда добре. Епикризата още не съм ходила да си я взема, първо едва ли пише нещо в нея, второ не ми се ходи в болницата. Даже обмислям да почна да се следя в Щерев или новата болница на Стаменов. Нищо лошо не мога да кажа за Токуда, но предпочитам да си спестя лошите спомени.
За настроението- аз съм от хората, които винаги са подкрепяли мнението, че човек трябва да се усмихва, дори когато му се плаче. НО след К нещата не седяха така, гледам да съм позитивна, вярно не плача вече, но когато ми е криво-ми е криво. Хубаво е човек да си изживее емоциите и едва след това да се усмихне и да продължи напред.
За СПА-то и аз силно се нуждая и днес стягаме багажа и басейна ме зове  Mr. Green За начало на деня ми източиха кръвта и от двете ръце . Веднъж за ЩЗ и веднъж за АФА. Но се надявам да завърша вечерта с чаша червено вино пред някоя камина  Flutter Flutter Flutter

Табеа, честита лентичка. Много и се радвам  Hug Дано бързо ти минат останалите 20 седмици  Mr. Green
Flower Fairy, моите съболезнования.
pep.si, дано лелката те подмине.  Hug

Спокоен и усмихнат уикенд !

# 554
Здравейте момичета! Най-вероятно ще се наложи да ми се прави абразио заради неспирно кръвотечение, откакто ми дойде, не е спирало, вече 15 ден. В момента съм на оргаметрил и дицинон, но нещо няма ефект, ако не ми спре до още 2-3 дена ще ме кюртират. Та въпроса ми е къде да отида да ми го направят, в Майчин дом или Тина Киркова, моля за съвети, че ми е много притеснено?
Или пък да препоръчате някакво кръвоспиращо различно от Вит.К и Дицинон?

Общи условия

Активация на акаунт