Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Pepsi, ако овуто е било навреме ще се види сакче, стискам палци Hug Hug Hug Hug

Джули, аз забременях след противозачатъчни, но си имаше причина да се изпишат Rolling Eyes така за щяло и нещяло особено след К малко несериозно ми се струва Rolling Eyes питам просто щото много хора пият, а никой копче не им казва що..и наистина почвам да се чудя тия лекари за бонбони ли ги имат Tired

# 736
Пепси  Hug късмет миличка на прегледа,и дано се върнеш с хубави новини ,че имаме нужда  Heart Eyes
Теа ,стискам палци да наместите хормоните.
Момичета и моите хормони сигурно са много разбъркани Sad,затцапа ме еднократно преди 2 дена и това беше.Аз пък си чакам МЦ като топъл хляб.Незнам какво ще реше ,може и да отида да се прегледам до София,но още не съм решила.Може и да изчакам 2 цикъла.Според вас кое е по добре.
Това е от мен,утре съм на работа и ще се включа по късно да не ви изпусна Laughing
Лека вечер на всички Simple Smile

# 737
  • NE
Ще имаме нова тема, но ме изчакайте известно време.
Пепси  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 738
Аз вече изобщо не вярвам на тия ендокринолози. Аз съм с хашимото и що лекари изръшках и всики казваше различно. Ту не може да е това ричината, ту това е. И в Ямбол, и в Плевен и в София, Сливен, все тая. Уж ТСХ беше под 2,аабортите си ппродължаваха. Сега забременях непланирано и понеже се бях заинатила от месеци не приемах Еутирокс. Като видях положителния тест почнах минимална доза. Като започна гаденето до ден днешен го пия задължително на пълен стомах, защото инъче повръщам. И колкото и да ми повтаря ендокриноложката, че трябва на гладно, не и се връзвам. Факт е че имам толкова много аборти при стриктно спазване на всички, което са ми назначили, че викам майната им на лекарите. Единствено  послушах ендокриноложката и вдигнах дозата
Тея, стискам палци и те чакам на отчет. За сак не е рано, но за нещо повече, не храни големи надежди да не се стресираш. А ако се види е добре дошло

# 739
# 740
Здравейте, момичета! Преди по-малко от година бях във вашите редици. После Господ реши и спонтанно забременях с близнаци. След една много тежка бременност в 36 и 3 дни г.с. на 28.03.2013г. се появиха моите слънца Елена и Георги. Благодаря ви за подкрепата, която ми давахте! На всички пожелавам такова щастши!

# 741
  • NE
Г-жа Анна Честито ти двойно щастие! newsm51 smile3525
Ние разбрахме още вчера и благодарение на теб започнахме новата тема с най-прекрасната новина. Благодаря ти.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт