Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 549
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Princessa при мен е било така първи цикъл след К 25,после следват 27,28,27,27,29,35.... сега ще видим как ще е  newsm78
На мен ми предписаха дуфастон от 16ти до 26 ден и днес го почнах, въпреки че много мразя да пия синтетика. Искаше и противозъчатъчни да ми изпише, но аз отказах, страх ме. Shocked
Теа радвам се,че си получила подробна информация.

# 721
Джули,  не за първи път чувам да изписват противозачатъчни- каза ли ти за какво иска да ги пиеш?

# 722
Момичета моля ви за вълшебни палчета.Утре АГ-то ме вика да видим дали няма да се види нещо.Вие как мислите на 7 дена закъснени какво да очаквам.А и на коя седмица трябва да отговарям,последната М беше на 22.2.2013.

# 723
  • София
Теди ами предполагам за регулиране на хормоните. Чувала съм,че след прием на противозачатъчни много бързо се зачевало, заради хормоналния баланс. Мисля си,че след 2-3 цикъла пак би трябвало да зачена бързичко.Дано!  Даже миналата година като ходи на проф.преглед и споделих ,че бебеправим и че цикълът ми е малко странен, той пак искаше да ми изпише противозачатъчни. Естествено като елиминирах причината за стреса и веднага заченах, без хапчетата.Стресът е голяма работа!
пепси стискаме! Е как, ще се види! Точицата!

# 724
Пепси, стискам палци за утре. Hug Hug  За седмиците ще ти изчисли лекаря като си кажеш последната М. Дано е хубава апаратурата и да се види сакче! Успех! Praynig

Теа, дано се наместят хормоните! Praynig

Джули, права си за стреса и то много! Peace

# 725
@Daniella@, giuli  HugДано са добри новините Simple Smile

# 726
@Daniella@, giuli  HugДано са добри новините Simple Smile

Добри ще са! Praynig  Мисли позитивно, всичко ще е наред! Чакаме те утре на отчет! Hug

# 727
Пепси, и аз стискам палци за утре. Hug Сега погледах един календар, според него свършваш 5 г.с. точно утре. Виж тук.
_Tea_, най-важното е че с ендокринолога сте набелязали целите, сега видях постовете ти назад, наистина е било височко ТСХ. Хубавото е, че с лечение влиза в релси  Hug Пожелавам ти скоро да успееш да го укротиш!
Аз след седмица-две ще пускам също ТСХ, защото по план си имах преглед при ендокриноложката...тя още не знае за К...та ме чака още една среща, на която ще се наложи да се разстроя отново, но няма начин.

# 728
На мен еднокриноложката ми даде зелена светлина при стойност 2.29, но преди това 8 години съм била без лекарства и с уговорката веднага след положителния тест да пусна ТСХ и да почнем лечение, тъй като при бременност ТСХ се покачва, при мен стана малко над 3, и започнах еутирокс веднага. Затова моето лично мнение е, че трябва да е под 2, преди да се забременее. ФТ4 ми каза, че не оказва влияние. Но из нета чета, че пък МАТ оказва...изобщо организма е такава химия, че...докато наместиш едно, друго се разваля  ooooh!
Моята информация е следната (предварително казвам, че това ми го е казал 'моя' ендокринолог и ако някой др казва друго, не значи че не е прав) ... Tf4 почва да се изследва след като се видят  EFP , МАТ ще те излъжа оказва ли, понеже ендокринолога за 30 мин толкова неща ми каза, че 50% не ги запомних, но доколкото разбрах не е важно (в моя случай) и ще следим само TSH, a след  EFP TSH+Тf4, задължително и двете. Също така каза, че в близките години моето сутрешно 'кафе' ще е L-Tироксин, като може би и цял живот-предполагам заради предположението, че имам Хашимото.
Друго негово мнение е, че е препоръчително да се изследва след К ЩЗ, т.к. до 3 месеца след К/раждане може да се отключи проблема и ако преди забременяване TSH e било в норма, то след К/раждане може да излезе извън нормите-да е много ниско/високо.
Но да не ви заривам с информация, дано при вас TSH e в норма. Praynig

Теа радвам се,че си получила подробна информация.
Mr. Green Доволна съм, че се заинатих и изследвах всичко което ми написа лекарката като препоръчително и не послушах съветите на различни лекари, че след 1К трябва единствено да мисля позитивно. Flutter
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

pep.si, силно стискам палци. И да ти споделя аз като отидох в 5г.с., за малко да пропуснат точката, защото се беше скрила в единия ъгъл. Това го споделям, за да си спокойна ако не го видите от първия опит  Peace Вярвам, че всичко ще е наред и леко по леко ще увеличаваме списъка на 1стр.

# 729
  • София
Теа ти при Начев май каза, че ще ходиш? Той каза ли ти как се приема Л-тироксина, нещо ми се върти в съзнанието, че в темата за Хашимото и бременност момичатата споделяха, май първото нещо през дена, половин час преди всичко останало, и после пак имаше нещо за изследванията, да си пила или не Като даваш кръв? newsm78 АМа виж си ири си питай доки най-добре!

# 730
Еутирок/Л-тироксин се пият сутрин, на гладно, приблизително половин час преди хранене и пиене. Когато се изследват хормони, не се пият хапчетата, защото ще окажат влияние, затова пуснете хормоните рано сутринта, пийте си хапчетата и тогава всичко останало.

# 731
  • Варна
Pepsi, аз и трите пъти ходих в 5-та седмица и се виждаше мехурчето, така че би трябвало да се види, но и да не се, не се шашкай,може да е от апаратурата  Hug Стискам палци и чакаме утре новини  Praynig

Принцеске, мисля че ти питаше за втория цикъл, сигурно пак при всеки е различно, но при мен след първия К си ми дойде пак на 28 ден и си беше също толкова редовен колкото и преди това  Peace

# 732
  • Варна
Момичета моля ви за вълшебни палчета.Утре АГ-то ме вика да видим дали няма да се види нещо.Вие как мислите на 7 дена закъснени какво да очаквам.А и на коя седмица трябва да отговарям,последната М беше на 22.2.2013.

Пеп.си стискам палци всичко да е наред. За по-лесно твое ориентиране виж тук: http://www.ladypill.com/calendar.php
Много бързо и точно дава представа за седмиците и големината на сакчето и ембриона по седмици.
И аз ходих точно на 4 г.с+6 дни и се видя сакче около 9 мм, но съм с О на 12 ден. Ако е била малко по-късно може да е малко-по мъничко, но и аз смятам че може и ще се види. Simple Smile

# 733
Пепси, всичко ще е наред. Не се тревожи, при мен, също като при Деси, точицата се видя много рано, на 4 ден от закъснението май беше. Ако пък не се види, просто може да е срамежлива точица, няма да се шашкаш. И от мен имаш  fingerscrossed
Принцеси, моя МЦ съвсем се обърка след К. Преди това беше точен на 29 дни, сега датата се мени всеки месец, повечето пъти около 27 ден. Незнам защо се получава така, като се престраша да отида на преглед ще попитам дали е нормално.  Hug

# 734
Предписа ми 1/2 таблетка . 30 минути след като я изпия, мога да пия кафе и да закусвам (ако закусвам). Не попитах за деня на изследването, но ще му звънна допълнително. Само каза, че трябва да съм пила минимум 45дни хапчета преди да изследвам отново TSH. И тогава ще преценим дали ще увеличаваме дозата, защото освен да нормализираме TSH, трябна да определим и моята доза, че да знае колко да я увеличи,  когато забременея.

Общи условия

Активация на акаунт