Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 519
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, сладурки Hug
Ох, много нови попълнения пак Cry Аз ви чета редовно, но хич не ми остава време да пиша, а и някак си съм се откъснала тотално от мислите за бебе в момента. Малък куч много помогна. По цял ден се занимавам с него, непрекъснато иска да ми е в ръцете, като седна пак и едва ме оставя да пиша на лаптопа. Останалото време пък се занимавам с моите произведения, че трябва да се вадят пари от някъде. За момента съм в пълна хармония, тотално съм оставила на съдбата бебето, кучето ми запълва празнината за момента. Единственото, което ме тормози, че ми свърши платената почивка в къщи и ми е терсене като не вадя парички, а никак не ми се търси нова работа. Много ми се иска нещата да ми потръгнат и да успявам да вадя достатъчно да избутваме месеца. Е, родителското тяло малко ме гледа на криво, ама ще го преживея. Омръзна ми да се съобразявам с всички, искам да си почина и да си поседя тази година в къщи пък дай боже бебчо да стане през това време. Не искам да робувам на някой за жълти стотинки, винаги съм искала да си имам нещо свое, което да правя. Дано имам късмет и с времето се развият нещата и да се занимавам само с това.
Този месец иначе май ми се нормализира цикъла. Засякох ову с тестове и темп започнах да меря, макар, че термометъра дойде ден-два преди това, но наистина отчетох покачване на темп. Ще продължавам с него дано да помогне. Иначе много яко мери. Нарочно го взех с фаренхайт, защото хваща по-малките разлики в темп.
На всички пращам много гушки Hug и една снимчица на дребния:

# 691
Ооооо ЛинеHug добре си наминала!
Ех, че готин малкия разбойник.... има си и къща  hahaha Ако му трябват дрехи, в Джъмбо видях доста интересни.... Искренно ти желая нещата, които искаш, да ти се случат скоро всичките!  Hug

# 692
Добър ден момичета Hug Hug Hug
Данииии,слънце не се сдухвай моля те.Няма как да не ти е тежко и да не сещаш,все ще се намира някой и да те подсети.Но ти си мъжка мама и искам да се държиш мъжки.Ще ти бъде гадно още много време,няма как да се забрави,но с времето свикваш да живееш с мъката.Виж пиша ти го аз след толкова мнооого неуспехи.Преминах през всички фази на яд,ярост,самосъжаление,обвинение и през което се сетиш.Нищо не постигнах освен една разбита нервна система.Не съм предполагала ,че мога да понеса всичко това ,нооооо съдба жестока.Винаги казвам едно и много близки ми се смеят и ме гледат подигравателно или със съжаление като кажа аз"Ако знаех ,че ще премина през всичко това още преди 10 години щях да се гръмна",но виж държа се и продължавам да се боря.Така ,че мила моя никакво отчаяние борбата продължава.
Деси,стискам палци за прегледа Peace
Звездичка миличка много съжалявам Sad,дръж се не се оставяй.Вярвай ,че доброто предстои.За някои от нас пътя е много дълъг и трънлив какво да се прави.
Момичета я кажете ,че нещо много се ошашках възможно ли е да ми тръгва МЦ.Днес 29 ден от К ,снощи имах кафеникаво зацапване което ме притесни.Засега няма нищо ,но дано е цикльо.
Може ли да е нещо друго това зацапване.На лекар не ми се ходи,ще изчкам 2-3 цикъла и евентуално тогава.И да ви се похваля днес мина първата ни среща със социалната работничка.Възникнаха други проблеми и ще чакаме поне още 1 месец докато започнем да оформяме документи.Чувствам се някак си по спокойна ,знам че ще направя нещо и пак казвам ако не по единия поне по другия начин дано да стана МАМА.Борбата ще продължи ..........
Улях се пак  Embarassed

# 693
Lyne, звучиш ми много добре Hug Hug Hug наистина куч върши чудеса Hug Hug Hug

Бени, едни познати скоро осиновиха- нямат възможност за биологично- чакаха няколко години обаче ooooh!, а един колега има 2 биологични и си осиновиха трето. Поразпитвах как са чувствата...и човека вика- нямам търпение да се прибера да си го гушкам...повече от твое си става даже Heart Eyes много мило ми стана като го слушах, направо се разтапя като един щастлив татко Laughing  за цикъла- може, моя дойде рано на 30-35ден от К Hug

# 694
Бени, ти си много силен човек мила. Ето, затова заслужаваш да си мама, много се радвах, като чета редовете ти. ако не стане по единия, то по другия начин ще стане! Hug Силна съм и аз, но знаеш, че има такива моменти, все пак сме хора -  и ние чувстваме. Но ще съм силна, защото наистина битката не е приключила! За зацапването, най вероятно е Ц, може да дойде тея дни!
Лине, звучиш ми добре, дано осъществиш мечтите, които имаш! Hug Hug И кученцето е много сладко! Heart Eyes
Трой, хората винаги ще питат! Любопитни са и някои даже не се усещат, че просто не за всичко се пита! Crazy особено, ако не са ти близки! Whistling Whistling Иначе, аз не се разстроих на жената, че пита как съм, тя не знаеше какво е станало, но при едно припомняне на станалото, човек се разстройва пак. Пожелам ти и на теб съвсем скоро да станеш мама, за да не те питат само такива работи! Praynig

# 695
Благодаря за съвета, принцеске Wink Минах и от там, че се бях притеснила да не му е хладно, но там се оказаха много големи номера дрехи. Вчера ни дойде първата поръчана дрешка, но и тя се оказа грешен размер и е голяма и още си седим голички. Но много се радваме на новата къща и вече си я имаме за бърлога Sunglasses

# 696
Astined , и аз ти припоръчвам Д-р Славчев, той беше моя доктор и той ме изражда. Не знам, дали съм ви споделяла, но раждането ми бе трудно и благодарение на него се разминах със спешното секцио и рисковете за бебо. За ендо ти препоръчвам Д-р Деведжиева - при нея отидох по съвет на Зузи, много готина докторица, оптимистично настроена.

# 697
  • Варна
Бени, всеки път ти се радвам и възхищавам на силата и оптимизма....ако бяха аз отдавана да съм си теглила куршума  Mr. Green  Шегичка и аз мисля като теб, човек не трябва да се отказва, никога  Hug  За зацапването на мен днес лекаря ми каза че първия цикъл може да е от 25 до 40-45 дни след К така че може би е това  Peace

Lyne, страхотно е малкото  Hug дано успееш и с бизнеса и бебчето тази година  Praynig

При мен всичко е наред, всичко се е прибрало както трябва, имам коластра малко,но за нея не е нужно да пия лекарства и така. Започвам да подготвям рождения ден на мойта принцеса другата седмица,така че ще си имам други мисли в главата и между временно ще чакам и първия МЦ  Mr. Green

Приятна вечер на всички  Hug  и благодаря че ви има   bouquet

# 698
Благодаря на всички за милите думи Hug Вярвам, че слънцето ще изгрее и за нас някой ден  Heart Eyes Няма да ви изброявам, да не пропусна някой, но ви прегръщам всички  Hug
Мименце, сега видях, че препоръчваш д-р Деведжиева, но съвсем скоро видях некролога й в МЦ Младост - Марешки и бях потресена  Cry , не съм ходила при нея никога, но видях че е била млада жената, от рак е починала доколкото разбрах.
Иначе аз съм доволна от доц.Николова, тя е възрастна пенсионерка, ходя при нея от десетина години, с Хашимото съм, от 8 години не съм пила лекарства, ТСХ беше в норма, и сега започнах минимални дози еутирокс заради бременността...но уви, ще трябва да се срещна отново да видим какъв план ще начертаем с нея...
Днес си взех епикризата, но хистологията ще е готова след десетина дни, и тогава съм и на преглед за първи път след К. Прочетох, че матката е в AVF, из форумите срещнах, че това е обичайното положение, а ми бяха казали, че ми е обърната матката? Не че има особено значение за К. де... Иначе болките бяха основно вчера и като при цикъл. Днес вече не усещам нищо, но си имам оскъдно кървене, което чета при всички продължава различно. При вас долу горе колко продължи? И утре ще си бъда в нас, и след това живот и здраве отново на работа, което се надявам и да ми помогне да преглътна по-лесно и да не се вглъбявам в случилото се...макар че надали..., особено като започна да си правя изследвания...

# 699
Звездичка, на мен К ми беше на 19-ти, днес вече нищо няма, първите 5 дни течеше нормално, а после 2-3 дни беше само зацапване от време на време! Даже първите 2 дни беше по-силнио и после намаля, но болки не съм имала, нито преди да направя спонтанния аборт, нито след К. Нищо просто, даже при Ц имам леки болки в корема, а сега нищо!

# 700
  • София
Здравейте, прегледа след първият ми цикъл мина добре, всичко било ок и съм изчистена. Спорек лекарката ми има смисъл да си правим само кариотип с мъжа ми, което беше и моето мнение. Всеко друго изследване е Ок ,но нищо не би довело до проблема който имах. Кашата беше очевидно генетична катастрофа и ако излезе нещо само от кариотипа може, но не и от останалите. Направо си записах час за понеделник при генетика в клиниката и да си ги пускаме - 300лв за двамата ще са, и по-евтини варианти могат да се намерят сигурно, но ми се иска всичко да си следя на едно място. Та така това са новините от мен. Днес съм решила да правя пречистващо гладуване на вода и чай само съм и направо не знам Simple Smile как ще заспя така гладна довечера Simple Smile

# 701
  • София
Момичета , тези неща не се забравят, децата не се заменят! Поне с времето болката поизбледнява, но термина на неродените ми деца никога няма да забравя. Важното е да се продължи напред, по- мъдро и по-внимателно! Сълзите помагат за отпускане на напрежението, аз по принцип съм емоционална и много лесно се разциврям!
Мен днес ме обхвана някаква луда мания да търся изследвания, които не пуснахме с АГ-то предния път, като направих калкулацията... лошо ми стана! Поне се ограмотявам!
пепс-си не мисли лоши неща, слушай си лекаря и следете положението изкъсо!
Звездичка съжалявам за случилото се!
Бени дано скоро и във вашият дом затропат детски крачета!
Даниелла за бременността ми знаеха само аптекарката, директорката на градината на детето и едни познати, при които бяхме на почивка и някакси нямаше как да не кажем. Скоро ходих до аптеката да АБ след К, момичето ме попита как  съм и като и казах, че всичко приключи, стана едно такова тъжно, на нея чак неудобно. Надявам се в градината някоя учитерка да не пита детето за бебе или ще става ли кака,че.....тя поне е малка и мога да я послъжа.
  Между другото майка ми се опитва да ми натяква,че причината за двата ми аборта е пътуването ни. И при двата случая сме пътували със самолет. Аз обаче не съм на това мнение, да първият път беше презокенски полет, но сега тръгнах съвсем спокойна, изобщо не смятам че това е причината. Не съм се претоварвала, нямам неразпорожения по време на полет, а да не говорим че и с дъщеря ми пак съм летяла!
Лени много е сладичко палето. Наистина след подобни неуспехи, човек има нужда от занимание, което да го разтоварва и разсейва от тъжните мисли. При мен това е детето, добре че го има, направо ми спира тока!
Вие споделяте ли с близки приятели за аборта? Аз да! Естествено на най-близките ми приятелки. Даже наскоро споделих с кумата,че и за двата аборта, тя не знаеше за този преди две години. Чак ми стана гадно, тя изпадна в шок,толкова навътре го прие.
Принцесса благодаря, сладурка е, ще купуваме пушка. Понеже ходим все заедно по клиники, онзи ден имаше още една майка на преглед с момченце колкото нас. Двете деца веднага се загледаха радостно, то им беше втръснало да чакат майките си по доктори! Кой каквото си няма,децата,деца търсят!
Момичета лошо време свършва, идва лято, спирате да мислите тъжни неща ,започвате да излизате, да се срешате с приятели, да се забавлявате и да се радвате на живота!

# 702
Звездичка, тъкмо ти казах че днес няма нищо, и отивам преди малко до тоалетната и гледам, че пак ми е зацапало, вече 4 дни само цапа. При вас така ли беше?

Джули, същата съм и аз като теб. И аз съм много емоцианална и чувствителна и понякога се разплаквам от най-малкото! Иначе и на детето учителките знаят за случката с мен. Понеже аз първите 3-4 дни не излизах след К и не водих детето на училище и мама им беше казала. Едната учителка пита детето как съм и дали съм добре? Моят син е голям и не можем да го залъжем, разбра че няма бебе вече и защо плаче мама. Пита ме защо го няма бебето, а аз му казах, че не знам защо, може да е било болничко. И познайте какво ми каза детето „ еми защо не му даде сироп тогава, за да се оправи?”. Представяте ли си? Кзахме му че пак ще си имаме бебе, но ще трябва да почакаме малко!

Иначе наистина става топло и дано да се разсейваме повече, че да не мислим много!

Астинед, стискам палци останите изследвания да са добре!

# 703
Момичета, току що забелязах по гърба си ситни малки пъпчици. Не знам от кога са, сега се огледах случайно в огледалото и ги забелязах. Thinking Не ме сърбят, а и са точно посредата на гърна, не са много и са накъп, близко една до друга. Дали е възможно да са отпреди? Феичката май беше писала, че е имала пъпчици по ръката и така е разбрала, че бебето е спряло да се развива! Или бъркам?Уф, много се притесних сега! Може да са били от преди, а аз да не съм забелязала просто, понеже не са на видно място!

# 704
Дани,при мене кървене зацапване всичка продължи около 10 дена,то при всеки е ивдивидуално тока ,че споко.И при мен снощи ме прицапа днес цял ден нищо няма,направо откачена работа.
Лека вечер момичета и много силно Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт