Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 520
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Сега се замислих, че има доста момичета тук от Варна, а аз съм родом от Каварна и брат ми снаха ми си живеят там и сега там ходи на лекар, но както казах нямам много вяра. Така че ако някое от момичетата от Варна има препоръка за лекари там (гинеколог, ендокринолог) нека сподели.

# 676
  • NE
Astined За Варна знам Георгиев и Славчев като добри АГ-та. Теди има също добър АГ в Майчин дом.
Аз съм от Балчик и ходя при д-р Хаджиларски в Балчик. Иначе приема и в Добрич. Аз съм много доволна от него. Peace
Ендокринолог не знам, но ще е във Варна със сигурност. Peace

# 677
  • Варна
Astined, аз бях със спонтанен аборт първия път и след това като забременях не съм пила нищо друго освен фолиева киселина, която си е задължителна  Peace Иначе за добри гинеколози във Варна - аз съм при Славчев (Окръжна болница) и съм адски доволна от всичко, а за второ мнение ходих при Георгиев (АГ) - също много добър и готин лекар.

Hug за новите момичета

Утре съм на контролен и нещо се спекох  Embarassed

# 678
За Варна не мога да препоръчам, но четох че в Плевен има добър ендокринолог, но нека пие 45 дни лекарства и ако TSH не се е спаднало, да потърси друг лекар, НО задължително да съчетае нещата с диета. Тя диетата за ЩЗ и ИР е почти една и съща - безвъглехидратна . А и от лекарствата също ще отслабне, защото те забързват метаболизма и спомагат за намаляването на килограмите. Пожелавам й бързо да сваля TSH.

# 679
Звездичка, съжалявам и за твоята загуба! Sad
Ужас, толкова много мъка има! Sad Sad
Феичка, стегни се, не се отчайвай и предавай. Харесва ми новия аварар! Hug
Деси, не се спичай. Всичко ще е наред! Praynig

# 680
Дами благодаря за милите думи.Причината за К беше мисед.Кюртираха ме почти в 9г.с,но бременността отговаряше 4г.с.Ох какво друго да ви кажа,много ми е притеснено Confused май нещата се повтарят такова чувство имам.Гърдите ми бяха напрегнати до вчера а сега ......Аз съм с хормонален проблем,т.е забременях с прием на достинекс. Вчера бях при ендокринолога и обсъдихме как ще процедираме.Днес ще се консултирам и с АГ-то.Съжалявам за ново записалите се момичета Sad

# 681
  • София
Теа подкрепям изборът ти за Начев, преглежда в Панацея и МД. Винаги приема , дори и без час!

# 682
  • София
Пепси не си мисли, че нещата ще се повторят. Страха е ясно няма как да се отървеш от него веднъж като ти се е случило, но се опитвай максимално оптимистично да мислиш, че знаеш че всички твой чувства се отразяват на малката точка в теб. Не знам как да те посъветвам, за да си по-малко притеснена. Да мислиш за бременността си като състояние и да следваш съветите на лекаря, но да не се задълбаващ повече. Не следи всеки симптом и всяко малко трепване и болчица. Дано всичко е наред, аз вярвам че трябва да има и хубави истории тук.

# 683
Astined, едокринолог- Сарджева, за АГ не знам какво ти трябва...за проблеми, за манипулации...не мисля че Георгиев ще се занимае с проблеми, при него по- скоро за следене на бременността и израждане...за Славчев няма да споделям мнение Laughing

# 684
  • София
Благодаря...ще предам инфото. Много се надявам на поне един от нас скоро щастието да се усмихне и заради родителите ни, защото усещам че много се натоварват вече и те, като ни гледат и слушат само по лекари да ходим.

Да ви кажа трета седмица ходя на фитнес и то яко Simple Smile по 5 пъти седмично и засега в килограмите няма мърдане - да не кажа, че отиват нагоре. Успокоявам се че инструктора каза да не ги гледам тях, а да си измеря мерките, че можело и до два номера да смъкна без промяна в килограмите. Ама преди пак да се измеря ще изчакам, че не искам да се разочаровам. Мисля че корема и отзад на гърба (любовните дръжки Simple Smile ) са се прибрали ама да видим. В недяля бяхме с мъжо по магазините и си купих една рокличка и по-официална блузка за конференцията на която ще ходя. И макар че не съм в най-добрата си форма Simple Smile ми стана много добре. Не съм от жените дето непрестанно пазаруват, ама определено ми стана приятно, защото освен дънките за бременна, не си бях купувала нищо от преди забременяването не помня от кога. Та идеята ми е че вярно шьопинга лекува, като се харесаш в нещо новичко и ти стане приятно Simple Smile.

Айде това време да се оправи , че днес съм на преглед при гинеколожката, а тя е на другия край на София. И по принцип да се оправи, че топлото време носи много повече настроение Simple Smile Облечеш се по летни дрехи и също ти става по-приятно Simple Smile разхождаш се без да се свиваш от студ. Абе чиста работа Simple Smile Хайде приятен ден да всички, моя преглед е чак в 16:00 така че имам време, а и трябва се вкарам в ред, като за преглед Simple Smile

# 685
Асти, много ти е готин горния пост. Браво за пазарувките / и аз така се лекувам с обувки  Blush/. Поздравления за фитнеса! Аз май само с каненето ще си остана Tired.....
Толкова много е изписано вчера, че едвам ви изчетох....
Бени, няма да те оставим да изпаднеш в отчаяние. Тука всички сме на един хал и освен да се подкрепяме и побутваме напред, друг избор нямаме. И не спирай да пишеш!.... Hug Hug Hug
Скрит текст:
За мъжа не знам какво се прави като изследвания. Аз питах доки още след К и той каза да не го закачаме за сега мъжо. Обаче той на своя глава пуска мико и уреаплазми + хламидии. Също и микробиология на спермата. Дава урина и ... не помня какво още. Мисля да му кажа една кръвна група да пусне с резус фактор, че не си я знае /четох, че имало някакво несъвместителство и там/. мъжете не ги вземат много като фактор за несполучлива бременност. Ами ако е калпав сперматозоида??? Хубаво е да изследваш листериозата. Тя правила поражения на плода също. Друто не мога да се сетя какво може да прави така.  newsm78
Джули, съжалявам, че се записваш при нас! Бързо да се възстановиш и пак в борбата. Имаш страхотно момиченце!  Hug
Звездичка, и при тебе много гаден развой на нещата!  Hug
Феичка, страхотен аватар!!!  Hug Много ме кефиш! За този обрив на ръката беше писала и преди... Той се явява като причина за аборта ли? Или е признак на нещо като инфекция? От почивка тука май всички имаме нужда. Аз чакам с нетърпение Великденските празници... Планирали сме да ги изкараме в Троянския балкан... Ако искаш ще ти пратя линк - закътано място с много чист въздух...
Теа, чудесно е че си намерила читав доктор и ти стискам палци да те вкара в релси още преди лятото...
Деси, днес на прегледа ти стискам яко пръстчета  fingerscrossed Ама няма защо да се притесняваш и спичаш, щото всичко е ОК...
Пепси, да не съм те чула да въртолиш в главата си черни мисли, че  smile3537 Никой не е застрахован за нищо, но пък и не е задължително да се повтори отново същата случка....
Поли,  Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ден от мен!!! Прегръщам ви!  Hug

# 686
Добро утро момичета! На мен сутринта пак ми беше сдухано и ревливо. Cry Cry Уж бях по-добре, но случката не може да се изтрие все пак, болката си остава.... Cry С времето ще отшуми, но няма да забравя. Страха ми е голям, че при евунтална следваща бременностможе пак да се повтори, преди не съм си мислила, че може да се случи. Но когато човек си изпати е по- предпазлив. Моля се повече да не ни се случват лоши неща. Praynig
Деси, успех мила днес на прегледа! Hug
Пепси, знам че страха винаги ще го има. Но се опитай да мислиш по-позитивно. Едва ли мога и аз да ти дам съвет, сигурно и аз на твое място щях да се притеснявам, но Бог си знае работата. Дано всичко е наред до края! Praynig Praynig Понякога ние не решаваме тея неща, остава само да се молим за щастлив край! Praynig

# 687
Дани, и ти си се запътила към шамарената фабрика!  newsm66  Напълно те разбирам за настроенията, емоциите и страховете. Обаче благодарение на момичетата тука и в другата тема нещата станаха по-поносими. Затова много пъти благодаря на всички, че ви има!!!  Hug Няма друго такова голямо нещо като любовта /любовта към живота въобще/, любовта към хората и близките... което да те накара да се изправиш и да вървиш напред!....
 Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 688
Принцеске, така е, много ми помагат тази и другата тема. Не ме наторват, а напротив! Heart Eyes
Сдухах се, понеже сутринта като закарах Емо на училище видях една майка и тя ме пита как съм, понеже знаеше че съм бременна...., и аз пак преживях един вид цялата случка.  Cry Тя жената не знаеше какво е станало, и аз пак се поразстроих.Нормално е, няма как иначе да е, не мога да не се разплача пак и да не ми стане гадно, предполагам и на вас ви се е случвало, няма как иначе. А и още е пресна раната, с времето ще е малко по-леко предполагам. Съгласна съм да ме шамаросаш, кога идваш? Mr. Green

Утре мисля да ида до личната, ако е там де. Да ми даде направления за АГ и Ендокринолог, ако ли не, ще ходя на частно! Blush

# 689
Даниеле, няма смисъл да се разстройваш за такива неща. Хората не знаят какво ти се е случило, така че наистина няма смисъл.
На мен постоянно ми се случва някой да ме пита дали имам деца и дали искам Simple Smile обикновено отговарям с усмивка че за сега нямам, но искам, а ако отсрещната страна ми е симпатична може да кажа че съм имала спонтанни ... Хората не са в главите ни и няма как да знаят, така че не си го слагай на сърцето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт