ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013 (тема 13)

• 26 342
  • 578
  •   1
Отговори
# 270
не съм гласувала, но ще е интересно да се научи за начина на преброяване... числата също са от значение. Преброителна фирма - така ми се стори, че прочетох, че има. Коя ли е тя?

И най-вече има ли някой изгода от това да се пее Късмет, а не някоя друга.
(не знам защо на арабски трябва да е заглавието на българска песен участваща във формат на национално ниво)

# 271
Плагиатство? От коя песен?

# 272
  • в сърцето на един мъж...
Е тоо, сефте има някой дето е плагиатствал на Евровизия, че така се втурнахте ooooh!
Фенчо, остави на мира човека бе, да не отговаря той за цялата подготовка! Той дава информацията и ни помага да се ориентираме, какво го заяде, все едно той е избрал песента ooooh!

# 273

Аз се обръщам към всички от БНТ, които се занимават с конкурса, чрез него.

# 274
Ми напиши им едно писмо и искай информация. Тук и да се пениш, то вече е все тая Peace

# 275

Е нали той им е представител. Дали ще му пиша на него тук или по имейл, все тая.

# 276
Ми не е все тая - има си хора, които отговарят за цялостното представяне, той е само последник. И в тия случаи все се сещам за оная прословута фраза от Синьо лято за посредника...
Евровизия, моля за извинение Hug

Та и тук човека обра негативите за нещо, което не е негово решение.

# 277
  • София
Негативите в никакъв случай не са насочени към потребителя на форума с ник Eurovision Bulgaria.  Peace
Той, по една или друга причина, обаче, се е заел да отговаря на въпроси, да информира, да коментира .... Затова някои от въпросите са зададени на него персонално. Но всъщност - са насочени към организатора на конкурса.

# 278
  • София
Какви аргументи бихте желали да получите по-точно?

Например, отнасящи се до качеството на песента, звученето, на какво разчитат организаторите като пращат пак тези хора и с точно тази песен...

Морфея изобщо не съм хейтър, защото ако си прочела постовете ми, съм се аргументирала достатъчно кратко и ясно. Не съм метнала едно "тъпа е".

В случая господинът, който пише тук и твърди, че е свързан с цялата организация и организатора, е тоз, който мрънка, че на хората не им харесвало и как можело така. Вместо да заема защитна позиция, по-добре да осмисли мненията на хората. Не че ще бъде направено, защото на никого не му пука какво си пишем тук.

# 279
и на мен ми е интересно защо никъде не огласяват колко хора са гласували.

# 280
Много неща в момента не е подходящо да се казват. Ситуацията е достатъчно напрегната, за всичко има време и място. Никога не са оставали неразкрити отговори на хорските питания и сега няма да бъде по-различно.

И като ви казвам, че протестите ви са безсмислени имам нещо генерално предвид. Елица и Стоян могат сами да поискат песента им да бъде сменена и те надали имат нужда в момента от тези циркове. Тяхното мнение тежи милиони пъти повече от това, което се пише и драматизира по форуми и групи. Съгласете си, че има логика да е така. И пак ви напомням, че докато се занимаваме с глупости, отлитат ценни секунди Wink
А и те имат нужда от подкрепата на всички нас, иначе ако ние не ги подкрепим, няма кой да го направи.

http://www.eurovision.tv/page/history/by-country/country?country=43
http://www.eurovision.tv/page/malmo-2013/about/shows/participants

# 281
  • София
С две думи, да си пускаме СМС-ите и да сме благодарни, че изобщо са ни оказали тази чест да си пуснем гласа за два лева. Ако мненията/протестите на потребителите са безсмислено, то тогава най-добре тихом-мълком да си пращат песни и хич да не ни занимават!

# 282
хехе.. Eurovision Bulgaria, отговор като на политик Wink)))

hahaha hahaha

никаква конкретика, общи фрази и заобикаляне на проблема...

в края се действа по нЕкои тънки струни - ама засрамете се и не се занимавайте с глупости, секундите летят...

Елица и Стоян, ако поискат сами да сменят песента, а пък ако наистина хората са я избрали, то каква подкрепа искате от тях?

Аз пак си задавам въпроса - какво се цели с песен с ислямско заглавие? Какво ще покажем на света?

# 283
Песента на английски я превеждат като "Късмет", така че защо се се зачекнали за заглавието, не знам, това ни е най-малкият проблем. Иначе песента е избрана, все пак не може да не се зачетат гласовете на тези които са си пускали смс-ите и ей така с лека ръка да се смени.  Peace

# 284
Хора, какво ги искате толкова тия резултати от вота?
Да не мислите, че някой ще ги даде или ако ги даде, те ще бъдат реалните? Кой гарантира за това и как ще сте сигурни, че са истински?
Стига глупости. Няма смисъл да спорите.Надявам се догодина някоя друга телевизия да вземе правата за провеждане на конкурса..То се е видяло, че БНТ сами си избират и изпълнителите, и песните. На всичкото отгоре сценографията и другите подробности изглеждат .... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт