Какви са мъжете белгийци?

• 31 749
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
  • Fort Worth, TX
Не бъди сигурна, че се занимават само с 18-20 гт.Аз на днешно време не бих се доверила сляпо.Да наплашена съм явно има защо.И като работи мъжа ти на горни нива би трябвало да знае какви екземпляри има.То на НИКОЙ не пише на челото аз съм убиец, трафикант  и т.н Те всичките изглеждат нормални.

# 31
Това с трафика беше само пример, никой не казва, че такъв. Само казвах, че не е излишно да е предпазлива в началото тъй като го познава само от интернет, където е лесно да си прекрасен. Да, най-вероятно момчето е свястно и ОК, но тя все пак е хубаво да е предпазлива с непознати. Заради онзи 1% вероятност да не е такъв, какъвто изглежда.

# 32
Имам познати белгийци, но не мога с някакви конкретни определения да ги характеризирам точно ''какви са''. Аз не вярвам в клишета и мисля, че белгийците са си мъже като мъже- има възпитани и невъзпитани, мили и грубияни, отворени и задръстени, образовани и простаци. Моето мнение обаче е, че млад, преуспял, добре платен и добре изглеждащт мъж няма никаква сериозна мотивация да си търси жена по интернет. Момичетата тук на север, мога да ви кажа, хич не са глупави пък и грозни не са и очите им са на четрири отворени за подобни индивиди. Пък и тия приказки дето ги е изписал малко пресилени ми се виждат и нетипични за тукашните ширини. Мен никой не може да ме убеди, че голямата любов се ражда чрез скайп. Мога само да посъветвам приятелката ти да внимава много, да е мноооого предпазлива и добре да премисли нещата, преди да остане излъгана и разочавана. Не казвам, че е трафикант младежа, но е доста възможно да няма никакви серозни намерения, а да търси приключения и забавления.

# 33
Абе, то гаранция няма ,че и на българин търсещ приключения и забавления няма да попадне .

# 34
Разбира се, гаранция няма никаква, за това да внимава много и да не си прави прибързани илюзии за принца на бял кон, който ще я отведе в приказното царство и там ще си живеят щастливо. Просто на мен малко наивна  ми се вижда нагласата на момичето.

# 35
На 23 години е ,има време и разочарования да преживее това като изключвам възможността да е някакъв тъмен субект момчето.
Колко е голяма любовта се разбира все пак след известно съвместно съжителство ,запознанството може е да е по скайп и на живо ,влюбването също.

# 36
И за мен са малко пресилени думите и комплиментите на момчето , особено като не са се виждали наживо. Но не изключвам наистина да прерасне в любов.Най- добре е да се срещнат в БГ като начало. Тук ще е по-сигурна и спокойна. Успех и пожелавам.

# 37
Трафикантите се занимават с момичета до 18-20 години, не с жени.

Ако е за проституция ок, младички се предпочитат, ама може да е и трафик на органи...  Whistling

Що за жена би тръгнала в чужбина да се среща с непознат мъж, пък бил и той "мноооого сладък 20 и кусур годишен" пикльо!?  newsm78

# 38
  • Варна
И за мен са малко пресилени думите и комплиментите на момчето , особено като не са се виждали наживо.
На мен не.
много мъже са големи ласкатели и сипят комплименти на кило.

# 39
И за мен са малко пресилени думите и комплиментите на момчето , особено като не са се виждали наживо.
На мен не.
много мъже са големи ласкатели и сипят комплименти на кило.

Точно в това е проблемът- комплиментите, щедро раздавани на кило, рядко имат някаква истинка стойност.

# 40
Ами донякъде сте прави, но момичето е хубавко и има интелигентно излъчване и вярвам, че много мъже и говорят по този начин и и свалят звезди.
Те не са се запознали в скайп, а във фейсбука чрез някаква страница с международни интересни фотографии. От там им е тръгнала приказката.
Сега ми позволи да пуснем снимка за малко тук негова на мен си ми прилича на съвсем обикновено готино момче. Мъжа ми го одобри, на първата им среща ние ще отидем с нея, заедно ще излезем на ресторант 4-мата. Мисля, че е добра идея...

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 22:05 от Гангнъм звяр

# 41
  • Варна
Познавам белгийци, но не съм имала връзка с такъв човек. Но и да съм имала, един човек не може да бъде критерий. Тези, които познавам, са вежливи, обикновени хора. Всеки търси щастието си, както може. Действително, холандците (за които мога да говоря надълго и широко) често се шегуват с белгийците, но аз не бих обръщала толкова голямо внимание на това - нещо като българите и македонците.
По отношение на цитираните комплименти, аз не бих се вързала, но не съм нито на 23, нито на 33. Хормоните в този случай могат да заслепят много. Разбира се, момичето трябва да е много внимателно!
Другото, което бих искала да напиша, е за културните различия. Не трябва да подценяваме различните навици и главно очаквания, създадени поради живота в различни условия, защото, когато гледаме през розовите очила в началото, сме склонни да мислим, че ще се справим с всичко, но след една година ще трябва да сме се напаснали, да сме приели другия начин на живот, да сме поставили пред другия своите условия да бъдем щастливи. Не говоря за налагане, а за определяне на граници и правила в съвместния живот, без които няма как нещата да вървят гладко. Ако те смятат да живеят в Белгия, момичето трябва да е склонно да приеме техния начин на живот, а това означава на първо място да е наясно с него - как се поддържат контакти, в какво се изразяват те, как се намира работа, как се работи в белгийски колектив, доколко има расизъм, как тя ще бъде приета там (и дали е съгласна с това) и т.н.  За Белгия не мога да кажа нищо конкретно, защото не съм живяла там. Фламандската част определено винаги се е считала за по-успешен избор.
И не на последно място - зависи от конкретния човек. Какъв е бил животът му до момента, има ли приятели, ако постоянно сменя компаниите и заниманията си, това е несериозна работа, според мен. Или ако няма никакви приятели и разчита на Интернет да намери по-лесно партньорка. Е, всеки си има критерии, разбира се.
Успех, макар че звуча като една стара леля, но това е мнението ми.

# 42
Симпатично момче, добра идея е да излезете 4 мата ,така и момичето ще е по-сигурно и ти без да си подвласна на емоции и пеперуди в стомаха ще прецениш. Прочетох първите постове, на 26 е , не знам за Белгия, но в Германия , Швейцария , Австрия моите наблюдения говорят , че на тази възраст имат съвсем други цели и мечти , от това да живеят на семейни начала с чужденка. Дано да се включиш и след срещата, да споделиш, че съм любопитна  Flutter. Иначе аз с чужденец от нета съм имала много приятна среща, истински кавалер, добри спомени. Може и белгиеца да се окаже добра партия. Какво работи , ако не е тайна ?

# 43
Ами не знам точно как се води, написал и е вътрешни продажби в голяма компания за видео и аудио техника. Не и е удобно да го пита много, все пак още не са се взели реално, но момчето живее само в голям апартамент 120 квадрата под наем, сам се издържал. И на мен ми беше странно, че на 26 иска да се обвързва, но пък като си говорят по скайп ми се види сериозен, не виждам защо ще бие път до Бг за една вечеря, това са си разходи все пак.
Ще го видим как е, моят бивш мъж беше американец, но там е друг манталитет, те са по-отворени към хората, не мога да ги сравнявам съд северно-европейците.
Виж испанците мен лично не ме кефят изобщо, супер стиснати, и мит е, че са много романтични, повечето са черни,ниски и грозни.

# 44

Гангнъм дзвер, що ми се чини, че го готвиш и разпитваш за себе си, а уж за дружка?
Твоята дружка не може ли да се ръгне тук и да пита? Има нещо гнило в Белгия.

Абе, оня дето изпозастреля маса младежи от младежко крило на работническа партия, той не беше ли белгиец?

Блонди, честито дъщеричка! Пу, да не й е уроки, да те едосва доде си жива!

Общи условия

Активация на акаунт