Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 186
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен....уф стощи изпуснах епизода , гледах само малко в началото и после....водих малката на лекар , че е болна Tired
Видях само , как Емир се кара с Хандето.
Аз както  вече писах , не виждам заедна Чачи и Хази , просто във филма всичко е игра , колкото и да ви се иска реалния живот не е сериал.Хазал не ми е особено симпатична и не си давам Чачи на нея.сигурна съм , че и другия сериал с него и с новата актриса ще ги харесате много заедно и пак ще ги събираме и в реалния живот.
За сега не си давам куконата на никоя Mr. Green

# 61
Ох, Наде, как хубаво ме глезиш  newsm51

# 62
Имам нужда от приятелско рамо, ама такова рамо дето да гледа ПЕ или поне да се прежали да погледне малко от 2 еп. на ПЕ  и да може да изрязва моменти от кадър и да ги прави на аватар подпис и т.н.
Нерде е това рамо  Hug

# 63
Добро утро момичета! Извинявам се, че нахлувам така в темичката Ви, но от доста време си позволявам инкогнито да чета това, което сте написали. Радвам се, че Ви открих, защото за изненада на самата себе си открих, че може човек в зряла възраст да се повреди... Laughing. Имам предвид, че следя филма с интерес и нямам търпение да науча в аванс какво се случва. Дори в най- смелите си мечти не съм предполагала, че някога ще се захласна по турски сериал, звучеше ми толкова абсурдно, чак невъзможно... но уви сега е факт. Та в този ред на мисли искам да Ви попитам къде мога да открия тема №37, защото от няколко дни нямах възможност да Ви чета, пък съм изпуснала доста. Благодаря Ви предварително   bouquet

+1  newsm10 smile3521 newsm45

Заповядай търсената темичка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705454.0

# 64
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Днес съм ей така  Blush

# 65
  • София
Здравейте,
Я да се запиша и аз Simple Smile, че после не мога да ви хвана спатиите Simple Smile!

# 66

+1  newsm10 smile3521 newsm45

Заповядай търсената темичка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705454.0
[/quote]

virgin2012, благодаря ти от все сърце, мила. Аз нещо не се справих с търсенето  EmbarassedHug

# 67
Здравейте  Hug благодаря ви за всичко кафета мафета ,хапвания мапвания  Mr. Green  

# 68
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Здравейте  Hug благодаря ви за всичко кафета мафета ,хапвания мапвания  Mr. Green  

Скрит текст:

# 69
# 70

Скрит текст:
моя човек  Heart Eyes

# 71
Оххххх, Лудостче, идва ми да нагушкам това писанче, обожавам котета и кучета.
Евита, скорошно оздравяване на малката.
Миленчеее. Hug
Привет и на появилите се след мен.
Чаги се научи на маниери от Хазалчето и спокойно вече до него всяка би стояла добре.

От сета на 26 епизод.

Joy Joy Joy

# 72
Киара, Hug приятно ми е да те поглезвам и ти го правиш често.

На връщане от Анталия.

# 73
Наде, Hug благодаря ти за снимките на Чача 
Скрит текст:

# 74
  • Под Сините камъни
Дзааак.Наде днес и аз съм така от снимките които качвате.

Общи условия

Активация на акаунт