СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 30 803
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Радос, благодаря за отговора.

А защо в някои случай дава 3 т. за първо желание, 2т. за второ и 1т. за трето, а в други за първо дава само две точки, за второ 1 точка и за трето - 0 точки?

# 91
  • София
Радос, така е, приключили са миналата седмица текущите класирания за вашия набор, но по каква причина точно, не ми е ясно.  Навярно някой от по-информираните би могъл да ти обясни.
 Не съм Радос, но отговарям

А защо в някои случай дава 3 т. за първо желание, 2т. за второ и 1т. за трето, а в други за първо дава само две точки, за второ 1 точка и за трето - 0 точки?

Защото не са възстановени точките за новото класиране, а миналата година са били използвани 3те т. по първо желание. Точките се възстановяват през април, до колкото си спомням от миналата година.

# 92
http://kg.sofia.bg/isodz/files/6af9fa22ab1c406f80b08a9bc45bddbf
ето линк към въпросния протокол

# 93
На моя позната детето посещава ясленска група в ОДЗ гр. Нови Искър, и сега иска да кандидатства за ясла в ОДЗ в Люлин, има ли точка за посещавало ясла?

# 94
  • София, България
На моя позната детето посещава ясленска група в ОДЗ гр. Нови Искър, и сега иска да кандидатства за ясла в ОДЗ в Люлин, има ли точка за посещавало ясла?

не

# 95
Мерси, *Elle*   bouquet

Как набор 2010г., който кандидаства за първа група в градинка ще е използвал трите точки в предходно класиране? Досега набор 2010 не е кандидатствали не е правил кандидатури за градинки.

Опитвам се да разбера тази система и информацията, която тя предоставя.

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 16:57 от brumbarche

# 96
  • sofia
Мерси, *Elle*   bouquet

Как набор 2010г., който кандидаства за първа група в градинка ще е използвал трите точки в предходно класиране? Досега набор 2010 не е кандидатствали не е правил кандидатури за градинки.

Опитвам се да разбера тази система и информацията, която тя предоставя.
Но е кандидатствал за ясла, в ОДЗ или СДЯ.

# 97
Някой има ли информация за очакваните за тази година разширения/нови градини?

# 98
  • София, Люлин-8
Записвам се и аз!
Успех на всички!

Хаде и Теди в кюпа  Wink  Heart Eyes

# 99
Имам следния въпрос - съпругът ми работи на два трудови договора. По втория договор, втората фирма е със седалище района на детското заведение. Може ли да се посочи втория договор или само договорът, по който е на 8 часов работен ден? Все пак, вторият договор е отново вид трудов договор по КТ..... newsm78 #Crazy

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 17:42 от pezota

# 100
  • София, Люлин-8
И в миналата тема питах, но понеже никой не ми отгорвори пак ще ви попитам:
Защо в профила на родителите има опция "Съгласен съм данните ми да бъдат проверени в НОИ"? Не трябва ли всички да се проверяват? Какво ще стане ако напишеш, че не си съгласен?

И аз попитах същото, но не получих отговор  Simple Smile
Ами най-вероятно няма да ти ги проверят Wink

Това ще го поствам на всяка страница докато не получа отговор  Wink
 Joy

renetar, romanol, и аз попитах същото системата и нямам отговор.
Вероятно е "бъг" или пък да не би да се трансформират тези СЯ в ОДЗ? Някой беше публикувал Протокол на СОС относно ободинение на ДЗ, но не можах да го отворя тогава, а сега не го намирам. Да не се надяваме напразно, но нека се държим в течение, че ситуацията е доста неясна за сега!?

Прочетох протокола и нищо не видях по въпроса с проверка на данните в НОИ.
Едва ли е бъг защото тази точка не би трябвало въобще да фигурира.

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 19:20 от AnMary

# 101
Имам следния въпрос - съпругът ми работи на два трудови договора. По втория договор, втората фирма е със седалище района на детското заведение. Може ли да се посочи втория договор или само договорът, по който е на 8 часов работен ден?
И мен това живо ме интересува!
Работя на трудов договор към една фирма и съм с договор за управление за частната ми фирма. Адресът на регистрация съвпада с района, за който да получа точката. Частната ми фирма има офис в Младост, където обаче де факто аз не ходя, а си върша работата от вкъщи, където е и регистрацията на фирмата. Опасявам се да не се хванат за този офис в Младост.  Thinking
Писах в обратна връзка, но ми казаха да си прочета критериите.  Twisted Evil

# 102
  • София, Люлин-8

Те май, на всички пишат едно и също и даже не четът въпросите. И на мен са ми върнали същият отговор, като въпросът нямаше нищо общо с това  Sad

# 103
Здравейте отново!
За всички, на които бях казала, че ще ходя до Дирекция "Образование" - експертът, с когото трябваше да разговарям по повод преобразуваните ясли, К5, декларации и т.н., не беше там в приемното си време днес Sad В четвъртък ще опитам пак и ще пиша.

# 104

Имам следния въпрос - съпругът ми работи на два трудови договора. По втория договор, втората фирма е със седалище района на детското заведение. Може ли да се посочи втория договор или само договорът, по който е на 8 часов работен ден?
И мен това живо ме интересува!
Работя на трудов договор към една фирма и съм с договор за управление за частната ми фирма. Адресът на регистрация съвпада с района, за който да получа точката. Частната ми фирма има офис в Младост, където обаче де факто аз не ходя, а си върша работата от вкъщи, където е и регистрацията на фирмата. Опасявам се да не се хванат за този офис в Младост.  Thinking
И аз зададох подобен въпрос по-напред в темата, някой запознат ли е?

Общи условия

Активация на акаунт