СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 30 704
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Ако пред моето дете, което е на ръба да влезе има 4-ри с 9+ точки за нашето ОДЗ, но същите тези деца са с 10+ точки в друго ОДЗ по 1-во желание, значи ли автоматично, че те ще са приети там и ще отпаднат от нашето ОДЗ още на 1-вото класиране или ще има размествания за 2-то?
Извинявайте, ако сте го обсъждали Hug. Сега с наличните точки моят син е 11-ти от 11 места в градината на кака си, но пък има по-голям шанс в една друга ясла в квартала и се чудя как да наредя желанията.

# 751
mrm, не означава, че автоматично ще влезе по първо желание. Много от многоточковците си запазват 3т. по първо желание за ДЗ, в което няма обявени места, но се надяват да се отпуснат по-късно. И все пак ги приемат и по второ или трето. Те може да се запишат, за да не останат без място, но да си чакат за друго ДЗ с пълните си точки.
Не веднъж е писано, че трябва да се проследяват децата с другите им желания и да се прецени къде ще са приети.

# 752
Здравейте,
да попитам нещо -
2.     Семейството     живее     на територията на административния район на СДЯ – 0,1 т. , достатъчно ли е само аз да имам регистрация на адреса или трябва и двамата родители? Притеснява ме, че пише "семейството", а не поне единия родител?

# 753
Не сме направили всички ваксини.

Това проблем ли е при записването евентуално?

# 754

Общи условия

Активация на акаунт