СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 30 708
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Задължителната предучилищна е от 5 години все още, за набор 2012 се очаква да е от 4 години (през 2016та). Места ще има в градините (уплътняват групите) и в някои училища.

Може да предлагат свободни места на неприетите в Нови искър примерно.

# 721
Може да предлагат свободни места на неприетите в Нови искър примерно.

и в Кремиковци. И транспорт, безплатен, разбира се  Rolling Eyes

# 722
 hahaha  hahaha
транспорт, а?!!!!! Ех, мечтииииииии!
ама то и за яслите има места още от едногодишни в тези райони, но трудно ни се получава схемата на отиване и връщане, пресметнато в часове, подобре да спим там.

# 723
  • София
Аз се включвам с един тъп въпрос, но дали има някакъв шанс да подам сега документи? Бях решила, че нямам шанс и да не се пробвам въобще, заради малъл брой точки, но сега поразмислих и реших поне да опитам ако все още има някаква възможност Thinking
Да, разбира се.
Последното текущо класиране за 2011-ти набор е било на 25.02.2013 г.
В момента (след регистрация) можете да добавяте кандидатури (ОДЗ и СДЯ). Първото класиране е на 26.04.2013 г.; Срок за записване до 17.05.2013 г.; Тръгване на ясла - септември 2013 г.
Добавяне, разместване на кандидатури може да правите до 35-ти Април, т.е. преди заключване на системата.

Много благодаря за изчерпателния отговор Hug

# 724
  • София
Аз се включвам с един тъп въпрос, но дали има някакъв шанс да подам сега документи? Бях решила, че нямам шанс и да не се пробвам въобще, заради малъл брой точки, но сега поразмислих и реших поне да опитам ако все още има някаква възможност Thinking
Да, разбира се.
Последното текущо класиране за 2011-ти набор е било на 25.02.2013 г.
В момента (след регистрация) можете да добавяте кандидатури (ОДЗ и СДЯ). Първото класиране е на 26.04.2013 г.; Срок за записване до 17.05.2013 г.; Тръгване на ясла - септември 2013 г.
Добавяне, разместване на кандидатури може да правите до 35-ти Април, т.е. преди заключване на системата.

Много благодаря за изчерпателния отговор Hug

Simple Smile

# 725
  • София
Ако чете някой от екипа за обслужване на ИСОДЗ към Столична община
Моля като Ви се задават конкретни въпроси да отговаряте конкретно ,ясно и точно, а не да пращате еднотипни писма, лишени от всякаква информация по зададения въпрос.
Как не ви е срам не знам!!! За какво е въобще тая форма за обратна връзка!!!

# 726
Майчета, моля ви, някой може ли да ми обясни защо набор 2010 няма прием?! В системата пише на приети - 0.

# 727
Майчета, моля ви, някой може ли да ми обясни защо набор 2010 няма прием?! В системата пише на приети - 0.
Сега има текущи класирания само за набори 2006-2009. За всички останали - класирането е на 26.04.

# 728
Много благодаря! Значи ли това, че като отключат системата ще мога да си пренаредя желанията? За сега моето дете го няма в списъците на чакащи от набор 2010 и се опасявам, че нещо не съм направила както трябва.

# 729
Много благодаря! Значи ли това, че като отключат системата ще мога да си пренаредя желанията? За сега моето дете го няма в списъците на чакащи от набор 2010 и се опасявам, че нещо не съм направила както трябва.
Да, можеш да разместваш/добавяш/премахваш градини до около 18ч. на 25.04.

# 730
АБКМ влиза ли към хроничните заболявания ,които са с предимство за прием в градините или не?

# 731
Има ли въобще някакъв шанс на тригодишно дете с 8.1 точки да бъде прието в детска градина?

# 732
Не претендирам да съм специалист, но в нашия район - Младост, само за две градини(ясли) попадаме в гранична група с толкова точки. И там шансовете са от 2:1 за място, на по-зле.

# 733
  • София
АБКМ влиза ли към хроничните заболявания ,които са с предимство за прием в градините или не?

Тъй като само от директорката зависи дали ще ви приеме, отивате и я питате. В повечето случаи, ако не подплатите болестта с пари, ще ви кажат, че няма места. Тук вече майки се оплакваха, че са им отказали.

Дори не съм сигурна има ли списък с хроничните болести, Мама Саня ако се появи, ще каже.

# 734
  • София

Трябва да имате протокол от ЛКК и отивате лично при директорката на градината, която сте си избрали. Дано имате повече късмет от нас.

Общи условия

Активация на акаунт