СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 30 721
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
hell,
сама си си отговорила - точка се получава само при посещение 6 месеца на ясла - СДЯ, а не на ОДЗ!
Много благодаря!Положението е отчайващо...

# 691
  • София
За моя профил ми е неясно, на адрес на семейството попълвам адрес Връбница ( настоящ, не по лична карта ), район на семейството Връбница, адресна регистрация Настоящ адрес София, така ли  newsm78 ?
За район на семейството пишеш Връбница и посочваш - Настоящ адрес.

мартеа, потърси децата с високите точки в съседните градини и виж дали наистина ще ги приемат по по-високото желание. И тези, които влизат в друга градина, ги махаш от сметката. Системата класира по възможно най-високото желание и всички по-ниски се трият.
Т.е. няма как едно дете да се класира по 1-во, 2-ро и 3-то желание. Класира се само или по 1-во, или по 2-ро, или по 3-то.

# 692
Благодаря за отговорите, явно съм задала банален въпрос, извинявам се за което!

# 693
  • София, Люлин-8
За проверките.....то нито една проверка до сега не е констатирала нарушение.....доста показателно.

Именно  Simple Smile
То няма какво да го коментираме повече то работата е ясна  Wink

# 694
Здравейте!
Имам следното чудене:
Тази година кандидатстваме за детска ясла.Живея в Лозенец, яслите са само три, съответно шанс нямаме.Има обаче някаква минимална възможност да ни приемат в ОДЗ, в квартал Искър, където работи мъжът ми.Това е много далеч и затова следващата година искам да кандидатствам в ЦДГ в нашия район.Дали ще мога или ще трябва да останаем в ОДЗ-то до 1 клас?И дали ще ми начислят 1 точка по К5?
И още, за да имаме предимство по К5, трябва да сме посещавали ясла 6 месеца от предходната година или последните 6 месеца преди записването?
Може би повтарям някои минал въпрос, но от известно време чета и все повече се обърквам... Cry
Здравей! Ако си в долната част на Лозенец и Центърът ти е близо, имай предвид, че има ЦДГ-та в  Средец и Оборище, за които напливът не е толкова голям и догодина може да имате шанс и без точката от СДЯ. На мен този вариант ми е резервен към момента, макар че имаме точка от ясла, но нещата пак не са сигурни.

# 695
Цитат
Здравей! Ако си в долната част на Лозенец и Центърът ти е близо, имай предвид, че има ЦДГ-та в  Средец и Оборище, за които напливът не е толкова голям и догодина може да имате шанс и без точката от СДЯ. На мен този вариант ми е резервен към момента, макар че имаме точка от ясла, но нещата пак не са сигурни.
Да, точно там съм!Аз обмислях подобна схема сега - за яслите, но като изгубим стотната за местоживеене в квартала, съвсем изпадаме от класацията.Ще следя нещата и другата година.Благодаря ти за съвета!

# 696
  • София
Аз се включвам с един тъп въпрос, но дали има някакъв шанс да подам сега документи? Бях решила, че нямам шанс и да не се пробвам въобще, заради малъл брой точки, но сега поразмислих и реших поне да опитам ако все още има някаква възможност Thinking

# 697
  • София
Аз се включвам с един тъп въпрос, но дали има някакъв шанс да подам сега документи? Бях решила, че нямам шанс и да не се пробвам въобще, заради малъл брой точки, но сега поразмислих и реших поне да опитам ако все още има някаква възможност Thinking
Да, разбира се.
Последното текущо класиране за 2011-ти набор е било на 25.02.2013 г.
В момента (след регистрация) можете да добавяте кандидатури (ОДЗ и СДЯ). Първото класиране е на 26.04.2013 г.; Срок за записване до 17.05.2013 г.; Тръгване на ясла - септември 2013 г.
Добавяне, разместване на кандидатури може да правите до 35-ти Април, т.е. преди заключване на системата.

# 698
  • София, Люлин-8
Добавяне, разместване на кандидатури може да правите до 35-ти Април, т.е. преди заключване на системата.

25 Април е имала предвид AnMary, тогава в 18:00 ч. заключват системата Simple Smile

# 699
  • София

25 Април е имала предвид AnMary, тогава в 18:00 ч. заключват системата Simple Smile
Добре, че има по-будни от мен  Laughing  bouquet

# 700
Кандидатстването и разместване на желанията може да става до 25.04. до 18. часа ли?

26.04.2013 г. – първо класиране (под граждански контрол);27.04.2013 г. - публикуване на резултатите от първото класиране, проведено под граждански контрол.

Това значи ли, че на 26.04. няма да има информация за приетите, и чак на 27.04. ги обявяват  Confused ?

Може ли малко помощ при попълване на профилните данни.

Значи, по лична карта мъжа ми е в Надежда.
По лична карта и аз съм в Надежда, по настоящ адрес Връбница.Кандидатстваме за ОДЗ Връбница.

На неговия адрес навсякъде си попълвам Надежда.

За моя профил ми е неясно, на адрес на семейството попълвам адрес Връбница ( настоящ, не по лична карта ), район на семейството Връбница, адресна регистрация Настоящ адрес София, така ли  newsm78 ?

7.9. Трябва ли да се регистрират и двамата родители, или е достатъчно единият да има регистрация на територията на административния район?
Адресът, въведен в профила на първия родител трябва да отговаря на реалното местоживеене на семейството. Разглежда се районът на реално местоживеене на семейството. Достатъчно е единият родител да има регистрация за постоянен или настоящ адрес там.

И в неговия профил ли трябва да попълня адреса Връбница като адрес на семейството, въпреки че по л.к. е Надежда?

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 09:09 от silvanchence

# 701
  • София

И в неговия профил ли трябва да попълня адреса Връбница като адрес на семейството, въпреки че по л.к. е Надежда?
Не, неговия си го пишеш където е - Надежда. Ще го доказваш с личната карта.
А за твоя адрес, понеже ти имаш настояща регистрация във Връбница, пишеш Връбница и посочваш адреса във Връбница като адрес на семейството.

И да, на 26.04 няма да има резултати. Официално ще ги публикуват на сайта на 27.04.

# 702
# 703
  • София
Всъщност искам да попитам има ли някъде публикувана информация за строителството на нови детски градини? В Дружба 1 се ремонтира една стара изоставена сграда на ДГ /изгражда се от основите/, но не е ясно държавна ли е или частна. Има ли някой инфо?
Държавна ще е, но явно не си дават зор след като не стана готова за това кандидатстване.

# 704
Всъщност искам да попитам има ли някъде публикувана информация за строителството на нови детски градини? В Дружба 1 се ремонтира една стара изоставена сграда на ДГ /изгражда се от основите/, но не е ясно държавна ли е или частна. Има ли някой инфо?
Държавна ще е, но явно не си дават зор след като не стана готова за това кандидатстване.

Сигурно ли е, че ще е държавна?
Според мен с добри темпове напредват, за септември ми се струва реалистично да бъде готова за децата.

Общи условия

Активация на акаунт