Лидл ::24::

• 58 867
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
За гъбата - подобна гъба имам винаги. Идеално се почистват всякакъв вид мивки и повърхности (кухнеския плот, стъклокерамичния плот, всичко). С нея почиствам и където има нещо по стените.
На Лидл-ската не разбрах червената част за какво да я ползвам.

Взех си от кръглите меки сирена с ананас и с чушки. Много са вкусни.
Оооо, дааа! И те са  eat

# 76
  • Варна
Момичета, има ли сред вас някоя, която да е ползвала таблетките за съдомиялна машина? Хубави ли са?
Видях новата брошура - 60 таблетки за 8 лв.
аз откакто ги открих, други не купувам. измиват ми всичко, следи не остават, а и цената е много изгодна. купувам и водата за изплакване, и солта за съдомиялна
бтв има още един вид таблетки, малко по-евтини, но не съм ги пробвала

# 77
Бялата част е абразивна и с нея се изтрива мръсното, а червената е абсорбираща. Като изтъркаш с бялата част и свалиш замърсяването, обръщаш и с червената избърсваш и попиваш.

Много полезни гъбки. Чистя оцапано по стените, ключовете на лампите, дограмата, вратичките на кухненските шкафове и други неща да не изреждам. Най хубаво е, че само мокриш, а свалят всичко. На предното им пускане никой не ги купуваше, мотаха се в магазините седмици наред и накрая ги намалиха на 1.99 лв. и тогава се заредих с доста, така че от тях няма да взема. Има такова гъби и на други марки - Фино, Сано - но тези са по-евтини.

# 78
Момичета, има ли сред вас някоя, която да е ползвала таблетките за съдомиялна машина? Хубави ли са?
Видях новата брошура - 60 таблетки за 8 лв.
аз откакто ги открих, други не купувам. измиват ми всичко, следи не остават, а и цената е много изгодна. купувам и водата за изплакване, и солта за съдомиялна
бтв има още един вид таблетки, малко по-евтини, но не съм ги пробвала
По-евтините таблетки също са много добри, но задължително с допълнителен гланц. Аз направих грешката да заредя машината с тези таблетки без да добавя гланц и сол и резултата беше плачевен! Сега всичко е повече от идеално, но всяко нещо си иска неговото  Hug.

# 79
Аз бях вземала от тези таблетки преди време и не останах очарована. Предния месец реших да им дам втори шанс и пак не съм доволна. Взех от комбинираните 5 ли 6 в едно. Сложих сол и гланц но има какво да се желае. Не че ще ги хвърля, ще ги използвам но ги оставям за краен случай...

# 80
Вчера взех от зеления освежител, не ми допада мн миризмата, но за в банята става Simple Smile
Таблетките за миялна от 7.99лв - едноцветните са ужасни. никаква работа не вършат, и не се разтварят хубаво.
Универсалните мокри кърпички са ефикасни. Постоянно си ги ползвам.

Някой има ли мнение за почистващите ролки (сините) - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=22483 (най-долу дето са)

# 81
# 82
  • София
Аз преди си купувах от таблетките 3в1 и бях общо взето доволна, но като гледам, постоянно вдигат цените, а качеството пада! Sad  Чета толкова отрицателни отзиви за куп неща, а когато откриха първите магазини, имаше само хубави работи, които караха хората да се редят на опашки от 6ч пред магазините ... Thinking

# 83
Звънче, благодаря   bouquet

Аз да питам да препарата за почистване на стъклокерамика, някой ако го е ползвал моля да сподели или е нов?!  newsm78

Тази извара ще взема и аз да я пробвам щом толкова я хвалите.  Peace

и аз се присъединявам да питам за мнения за препаратите. Ако някой е ползвал магическата гъба да сподели колко бързо се стапя Praynig
Мн. бързо  - даже се разпадна но пък почиства. Общо взето са за еднократна употреба!

# 84
  • софия
Бялата част е абразивна и с нея се изтрива мръсното, а червената е абсорбираща. Като изтъркаш с бялата част и свалиш замърсяването, обръщаш и с червената избърсваш и попиваш.

Много полезни гъбки. Чистя оцапано по стените, ключовете на лампите, дограмата, вратичките на кухненските шкафове и други неща да не изреждам. Най хубаво е, че само мокриш, а свалят всичко. На предното им пускане никой не ги купуваше, мотаха се в магазините седмици наред и накрая ги намалиха на 1.99 лв. и тогава се заредих с доста, така че от тях няма да взема. Има такова гъби и на други марки - Фино, Сано - но тези са по-евтини.
Винаги с много полезна информация  bouquet

# 85
Преди малко се върнахме от Лидл.Бяхме за първи път,защото е малко далече,но според мен си заслужава.Има голямо разнообразие:много видове месо,сладки и солени неща,домакински неща,колбаси,хубав хляб,напитки,мляко,плодове,зеленчучи.Много ниски цени.Повечето неща са немски. Wink.Взехме едни ягоди и сметана за десерт.Бяха направо божествени.Едни големи и червени.Един пакет с към 10 ягоди-1,29 лева.

# 86
  • София
Само аз ли недолюбвам лидлдските таблетки за миялна? Редовно чета мнения, че сте изключително доволни от тях и 2 пъти се подлъгвам да взема. Ми и двата пъти се проклинах горещо и чаках с нетърпение да ги свърша - постояно се налагаше по 2-3 пъти да пускам миялната и де премивам едни и същи съдове, най-вече чаши и час от тах на финала измивах на ръка заради замазвания и петна, които остават от лидълските таблетки. В момента ползвам таблетки на Астониш (супер евтинийка от Карфур) и определенон нямам такива проблеми

# 87
  • София
Преди малко се върнахме от Лидл.Бяхме за първи път,защото е малко далече,но според мен си заслужава.Има голямо разнообразие:много видове месо,сладки и солени неща,домакински неща,колбаси,хубав хляб,напитки,мляко,плодове,зеленчучи.Много ниски цени.Повечето неща са немски. Wink.Взехме едни ягоди и сметана за десерт.Бяха направо божествени.Едни големи и червени.Един пакет с към 10 ягоди-1,29 лева.
Тези ягоди - божествени!  newsm09 Та те дори не миришат на ягоди! ooooh!

# 88
И аз не останах очарована от ягодите, но пък може и да са друга партида.

# 89
  • Варна
Само аз ли недолюбвам лидлдските таблетки за миялна? Редовно чета мнения, че сте изключително доволни от тях и 2 пъти се подлъгвам да взема. Ми и двата пъти се проклинах горещо и чаках с нетърпение да ги свърша - постояно се налагаше по 2-3 пъти да пускам миялната и де премивам едни и същи съдове, най-вече чаши и час от тах на финала измивах на ръка заради замазвания и петна, които остават от лидълските таблетки. В момента ползвам таблетки на Астониш (супер евтинийка от Карфур) и определенон нямам такива проблеми
ами не знам до съдомиялна ли е, до твърдост на водата ли, или нещо друго...при мен точно обратното, таблетките на Астониш ги изхвърлих, всичко излизаше мръсно newsm78 имам едни от ДМ, стоят за спешни случаи, но също не вършат работа, част от съдовете имат петна Thinking а с лидълските много рядко има засечка, и тя е от неправилно подреждане на съдовете, или ако предварително са яко засъхнали и не съм ги киснала...

Общи условия

Активация на акаунт