Лидл ::24::

• 58 867
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
От магическата гъба и аз съм доволна - чистя с нея "творчеството" на малкия от стените Laughing От пяната за тоалетна и таблетките за тоалетна твърдо не съм доволна - никаква работа не вършат общо взето, освен леко ароматизиране за кратко. Умувам новия препарат за тоалетна, дето ще го има Thinking Както и този за стъклокерамични котлони. И лепкащите четки от двата вида - миещите се и хартиените с резервни ролки. Много неща умувам общо взето Crazy

# 91
  • Sofia
Е, не я откривам тази магическа гъба ...има ли я в магазина с/у Халите

# 92
Е, не я откривам тази магическа гъба ...има ли я в магазина с/у Халите

Ама тя не е ли на промоция от четвъртък??

# 93
  • Sofia
Сега видях,че ще я пускат в четвъртък,дано я има и успея да си я взема...

# 94
Сега видях,че ще я пускат в четвъртък,дано я има и успея да си я взема...

Ако се купува, колкото в нашият град ще успееш Simple Smile При нас (В Русе) имаше дъъълго време след промоцията й още самотни бройки Simple Smile

# 95
  • София
В магазина в Света Троица гъбите за упорити петна дълго стояха, накрая ги намалиха по 1лв и малко, пак си поседяха и накрая изчезнаха. Нямаше голям интерес, така че по всяка вероятност ще успееш да си вземеш, ако тях търсиш. Simple Smile
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-5772625B-FE4D1405/lidl_bg/hs … l/index_22485.htm

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 00:02 от july1993

# 96
  • Burgas
Може и аз да взема да я пробвам тази гъба.

# 97
Звънче, благодаря   bouquet

Аз да питам да препарата за почистване на стъклокерамика, някой ако го е ползвал моля да сподели или е нов?!  newsm78

Тази извара ще взема и аз да я пробвам щом толкова я хвалите.  Peace

и аз се присъединявам да питам за мнения за препаратите. Ако някой е ползвал магическата гъба да сподели колко бързо се стапя Praynig
Мн. бързо  - даже се разпадна но пък почиства. Общо взето са за еднократна употреба!

точно затова попитах, защото съм ползвала на Фино и на Сано. На Фино е по-трайна от Сано и по-евтина. Ако се стопи за едно почистване не си заслужава.

# 98
  • Варна
Стига сте писали за тази гъба  Laughing

Тези крекери солени ли са?

# 99
Да,солени са крекерите

# 100
Само аз ли недолюбвам лидлдските таблетки за миялна? Редовно чета мнения, че сте изключително доволни от тях и 2 пъти се подлъгвам да взема. Ми и двата пъти се проклинах горещо и чаках с нетърпение да ги свърша - постояно се налагаше по 2-3 пъти да пускам миялната и де премивам едни и същи съдове, най-вече чаши и час от тах на финала измивах на ръка заради замазвания и петна, които остават от лидълските таблетки. В момента ползвам таблетки на Астониш (супер евтинийка от Карфур) и определенон нямам такива проблеми

и аз не съм доволна от таблетките, а както прочетох по-горе още две момичета изразиха същото.

# 101
  • Варна
Да,солени са крекерите

А има ли в Лидл бисквити без захар, без много сол - някакви диетични?  Thinking

# 102
  • Русе
Тези крекери солени ли са?

Не сме яли от тези с ким, но тези, които са с мак и сусам не са чак толкова солени(ако това имаш предвид), а тези с червения пипер са по-солени и налютяват.
Задължително ще си взема 2-3 пакета с мак и сусам, а може би и ще пробвам тези с ким, колкото и да не го долюбвам още от социалистическо, когато продаваха солети с ким Wink

# 103
  • София
И аз съм доволна от таблетките за миялната   bouquet

# 104
Досадно, но все пак да кажа - предлагам ви да пробвате гъбата на скрито място, ако ще чистите боядисана с латекс стена. На нашите бежови стени останаха бели петна, видях ги след изсъхването.

Общи условия

Активация на акаунт