Лидл ::24::

• 58 900
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,може ли да ми кажете дали някъде из Софийските Лидл има налична кафемашината.Най-вече са ми достъпни тези в Дружба и в Надежда.

Брат ми си взе преди 3 дни ,сигурно от най-близкия магазин-живее в кв.Сухата река. Много е доволен. Simple Smile

# 466
Гледам ще има американска седмица от четвъртък. Някой да има впечатления от фъстъченото масло? Rolling Eyes

Много ми харесва, но в комбинация с течен шоколад, само него да ядеш идва едно такова ... сигурно затова американците го ядат все с желе или конфитюр ...

# 467
  • Варна
аз го ям с лъжица от буркана. крънчито много ми хареса от предишната промоция, сега пак ще взема

# 468
Малко извън темата, за фъстъченото масло - ми много е скъпо. Откакто синът носи от UK, няма да купя оттук. От Теско взима биркнче 340 г за по-малко от паунд.

# 469
Гледам ще има американска седмица от четвъртък. Някой да има впечатления от фъстъченото масло? Rolling Eyes

Много ми харесва, но в комбинация с течен шоколад, само него да ядеш идва едно такова ... сигурно затова американците го ядат все с желе или конфитюр ...
Точно с въпрос ще има ли фъстъчено масло влизам и аз.И аз го обожавам намазано на филия с течен шоколад. Crazy
аз го ям с лъжица от буркана. крънчито много ми хареса от предишната промоция, сега пак ще взема

Деска,кое крънчи?

# 470
  • София

Точно с въпрос ще има ли фъстъчено масло влизам и аз.И аз го обожавам намазано на филия с течен шоколад. Crazy

Деска,кое крънчи?
Най-вероятно фастъченото масло с хрупкави фъстъци. Wink Те нали са 2 вида, такова с парченца и финно.

# 471
  • София
Малко извън темата, за фъстъченото масло - ми много е скъпо. Откакто синът носи от UK, няма да купя оттук. От Теско взима биркнче 340 г за по-малко от паунд.
Вярно, права си! Ама който не може да си го достави от другаде, ще прежали 6лв Grinning Нали сме държава на абсурдите - най-бедните клиенти с най-високите цени. ooooh!

# 472
  • Пловдив
Днес в магазина на Пещерско пъстървата беше намалена на 6,66. Сега я маха от скарата мъжът ми, та малко по-късно ще имам отзиви. Не знам дали и другаде е така намалена.

# 473
Ходихме до Лидл Дружба - няма кафемашини Rolling Eyes Sad Въпреки че го очаквах,е разочаровах.Всички останали промоционални стоки ги имаше.

# 474
  • София
Ходихме до Лидл Дружба - няма кафемашини Rolling Eyes Sad Въпреки че го очаквах,е разочаровах.Всички останали промоционални стоки ги имаше.
В магазина на Сливница има 5-6.

# 475
Angel_Dust,благодаря!  bouquet

# 476
А фъстъченото масло има ли някакви животински продукти в себе си? Започвам Великия пост сега и затова.

# 477
  • София
не би трябвало да има.

# 478
Днес в магазина на Пещерско пъстървата беше намалена на 6,66. Сега я маха от скарата мъжът ми, та малко по-късно ще имам отзиви. Не знам дали и другаде е така намалена.

И в Бургас - утре изтича срока, затова.

# 479
Фьстъченото масло е за американците,/ за тях няма особено значение какво консумират./
Няма нищо по-хубаво от истинското краве  масло.
Аман от тези американски идиотизми .
Няма такова понятие - "американска кухня".

Общи условия

Активация на акаунт