Всичко ще бъде наред, сигурна съм!

На касата е по-трудният момент, защото той си излиза и си стои на прозореца след касите и зяпа навън, или гледа машините с играчки за по 1 евро и върти копчетата, та трябва единият да плаща и събира покупки с Рая, а другият да го гони из магазина.
Обичайно излиза без тръшканици и има "проблясъци" като му се обясни по няколко пъти какво следва и какво се очаква да направи той. При нас помага, че той копира от кака си, а тя е много разбрана и дори му показва с обяснения.
Та, така ще да е още известно време... за съжаление имам подозрения, че при него този период ще е по-дълъг отколкото при нея, защото започна доста по-рано...и вероятно ще свърши по-късно.

. Аз също съм на тая вълна, вчера приключих вторият месец от 90 дневната диета и тутала до тук е 13кг-, което не е малко, предвид НЕ стриктното ми спазване, но борбата продължава
. За памперса, изобщо не се притеснявай, не е късно, а и даже ще ти е по лесно 
), на касата Моник вади от количката и подрежда на лентата продуктите, или е на машинките и пуска "пи". Ако съм излязла да си уплътнявам времето из магазините, или просто да зяпам, не я слагам в количката, оставям я да си тича, да разглежда, мери обувки, играе с топки, внимавам само да не пипа чупливи неща, като избягвам тея сектори. У дома се гоним да се обличаме и обуваме за навън, ако н е иска казвам ок, щом не искаш оставаш така и тя дотичва да я облека. Та така, засега се справяме с много нерви, говорене, обяснения и още нерви, ще оцелеем де
.

при мен също проблемът е в това,че го отглеждам абсолютно сама и няма кой да ми удари едно рамо и за 5 мин.,а аз имам доста странична работа,най-малкото свързана с бизнеса ми 
ще чакам с нетърпение да видя крайния резултат 

в момента подготвям кръщене и РД - 2в1 и главата ми пуши отвсякъде
Препоръчани теми