Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 107-мa тема

• 168 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Качвам и моите експерименти. Благодарение на четенето на форума успях да сътворя тези неща, като се има предвид че не мога да готвя кой знае колко  Joy

Шоколадови трюфели, оваляни с какао, цветни пръчици и кокосови стърготини

Uploaded with ImageShack.us[/img]

топчета от сирене Дунавия, оваляни в червен пипер, орехи и суров сусам.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 12:58 от Arwen88

# 721
  • София
Качвам и моите експерименти. Благодарение на четенето на форума успях да сътворя тези неща, като се има предвид че не мога да готвя кой знае колко  Joy

Шоколадови трюфели, оваляни с какао, цветни пръчици и кокосови стърготини

топчета от сирене Дунавия, оваляни в червен пипер, орехи и суров сусам.
Копирай адреса от самата снимка, не от адресната лента.

# 722
  • Бургас
ani_d, страхотно червено кадифе. Напоследък взех да се пристрастявам към цветните неща Simple Smile
Arwen88, големи симпатяги са ти и топчетата и бонбонките.
lux, малеееееееее!!!!! Уникални торти!

За всички други фамозни кулинарки -   bouquet.

От мен днес едни медальони от свинско.

Сготвих ги така- http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/03/blog-post_26.html

# 723
На последна страничка, да не пропусна запис и в тази темичка, разни манджички и от мен

Крем торта със заливка, сладко от сини сливи:

Паламуд на фурна със зеленчуци

Закуска шоколадови мъфини/аз им викам гейзери, че нямам формичка за мъфини и ги пека само в хартийките и стават като гейзери/ с пълне от шоколад , а друга част със сладко от вишни

Сладкиш с кокос и сладко от дюли

Усуканицата ми със сирене, лапад, спанак и зелен лук

и един пържен шаран

От мен толкова , като за цяла тема, следя ви момичета и черпя вдъхновение от вас, особено от виртуозите . Поздравления за всички!

# 724
Браво, момичета! Пак вкусотии. Ани, много хубава торта! Лукс също с много готини торти. Arwen88smile3501. Capt_Flint, медальоните са супер. Звезден^Прах, залепнах на мъфините.

От мен нещо старо - торта Плейбой:

Снимката е линк към историйка и рецепта, разбира се Simple Smile.

# 725
Lux, споделяй моля те и занапред рецепти! Аз нито съм веган, нито суровоядец, но има много такива рецепти, които харесвам, особено сладкишите... Simple Smile Ореховките ти са супер! Направо ме изкушаваш да си взема дехидратор Simple Smile И без това лятото мисля да произведа тонове сушени домати, че напоследък им станахме фенове вкъщи.

Да не съм без снимка - едни протеинови блокчета с фъстъчено масло

# 726
# 727
Lux, споделяй моля те и занапред рецепти! Аз нито съм веган, нито суровоядец, но има много такива рецепти, които харесвам, особено сладкишите... Simple Smile Ореховките ти са супер! Направо ме изкушаваш да си взема дехидратор Simple Smile И без това лятото мисля да произведа тонове сушени домати, че напоследък им станахме фенове вкъщи.

bouquet Hug

аз също не съм крайна - но ям месо(риба) 50 гр на месец веднъж- а у дома на седмица два пъти 9 домашно телешко и риба) - нещата при нас се случват бавно, но много ясно усещаме промяната- живеем с нея всеки ден Simple Smile малко ще спамя но искам да споделя тук моята малка дъщеря

тя е истинска фенка на пресните плодове, зеленчуци особено чери доматите  Simple Smile знае къде са плодовете и когато и се преяде отива и си взима една ябълка ръфа и после я оставя пак - мъничка е слабичка, но яде много Simple Smile

ти беше човека които ме запозна с пицата без тесто и си я правим редовно Simple Smile  Laughing
хайде дано да не съм наспамила много Simple Smile

# 728
Аз минавам да ви почерпя с торта "Рафаело" за рождения ден на дъщеря ми!

# 729
  • от точка К до точка С и обратно
О, чудесни торти, тарти и малки сладурани:!!! Simple Smile Аз отново съм на зелена пролетна вълна и ви подканям да се запасите с нещо зеленичко и вие!

Гъбена каша с лапад и пресен лук

# 730
Отивам да гледам шоколадовия тарт на vanillla.

Виенските кифли на Наталина

# 731
Малко бях почивка от кухнята а вие такива вкусотии сте сътворили   bouquet.павлина да ти е жива и здрава щерката и много да ви радва.От мен свинско с картофки.

# 732
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

# 733
Здравейте, за пръв път ще постна нещо от мен.
Като за ден пред термин реших да направя за пръв път пиле с картофи, пилешка супа и мляко с ориз и мойто швейцарче го хареса, аз също си облизах пръстите   chef

Не е кой знае какво като рецепта, но се почва от най-простичкото нали  Embarassed

Поздравии

# 734
swissmamma
има нова тема - пиши там.

Общи условия

Активация на акаунт