Нашите кухни - тема 48

• 90 961
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
Валети, избери си пак някакви "дюс" вратички. Т.е. да нямат релеф, шарки ... Но друг цвят Simple Smile
А защо не оранжево?Simple Smile Като напече слънцето - красота.

# 31
Като каза оранжево- току що видях това.

# 32
  • Варна
Хайде и аз да пиша, че да следя темата, въпреки че моята кухня вече е поръчана. Даже днес мъжа ми доуточнявал някои детайли с майстора и се надяваме до седмица да я монтират  Mr. Green

# 33
Като каза оранжево- току що видях това.
Разкошен цвят, но също може да и омръзне бързо.
Според мен бяло или цвят шампанско ще е най-красиво и ненатрапчиво.

# 34
И от мен запис и мечти за нова кухня:)

# 35
Записвам се в тази хубава тема с един въпрос.Повредих си покритието на една от вратичките на кухнята , която е МДФ гланц боядисан, виолетов цвят.Там където е повредено сега има едно бяло петно с размери около 5 на 5 мм.Моля мебелистите, които пишат в темата, а и други момичета, ако знаят как може да се прикрие поне малко това бяло петно, което е почти до ръба на вратичката!Благодаря!

# 36
LiliYord, сещам се за лак за нокти или маркер.  Peace

# 37
skica,благодаря ти! И на мен ми мина мисълта за лак за нокти, защото като че ли най-добре мога да уцеля цвета. Трябва да пробвам на скрито място.

# 38
  • Варна
Валети, избери си пак някакви "дюс" вратички. Т.е. да нямат релеф, шарки ... Но друг цвят Simple Smile
А защо не оранжево?Simple Smile Като напече слънцето - красота.
Красиво е , няма спор , но определено не е моя цвят , силен ми е ,
преди време го обмислях но зелената идея надделя Mr. Green
всъщност и в този вид като напече слънце изглежда много свежарско
снимките ми са с телефон и едва ли може да се види но ето вече има слънчев лъч върху шкафа
http://prikachi.com/images/81/5930081m.jpg
чакам майстора всеки момент да доиде за размери защото освен цвят ще местим и фурна на колона
и ще правим място за миялната , та като казах фурна , на неино място ще стане шкаф но  с вратички ли да бъде или да са дълбоки чекмеджета , кое ще е по-удобно
ако спазваме симетрията , отгоре шкаф със ширм и двоини вратички ,значи и отвора от фурната пак трябва да е двоини вратички ?!
та , момчето обеща да си остави мострите за ден да ги разгледам и да реша
и накрая няма да ги сменя и мъжа ми ще търси пищов да се гръмне  Mr. Green

# 39
Аз предпочитам чекмеджета, но все пак зависи за какво ще ги ползваш.
Щом ще правите нови вратички, ако запазиш старите, ще има разлика, независимо, че са един цвят.
Гледала си капучино металик. Не знам дали още се предлага и не можах да намеря читава снимка в нета, но като видях осветената ти кухня, се сетих, че и то много хубаво блести на слънцето, а в същото време позволява стени и аксесоари в по-ярки цветове.

# 40
  • хасково
Ама като се върне от работа моят и с топ не мога да го изкарам пак за вечеря.С риск да остане гладен.

# 41
  • Варна
Дано не спамя темата , но гледахте ли тази вечер Черешката на тортата
мнооооого зелена кухня !!!
същото зелено като моето но аз имам дървесен буков корпус и букови витрини и моето повече си ми харесва !
а прди 2 часа ме осени идея , новите шкафове -4 бр , немога ли да им сложа вратички като корпуса -бук манфал ?
ще има раздвижване тук там както е на горния ред , между зелените шкафчета -букови витринки !

# 42
Валети, много светло и приятно!
Можеш и с по-тъмни вратички да опиташ.
Цитат
новите шкафове -4 бр , немога ли да им сложа вратички като корпуса -бук манфал
Мисля, че става Simple Smile

Скрит текст:

цветове ... сигурно си гледала достатъчно, но може нещо да те осени отново
http://zamebeli.com/cvetovi-gami/laminirano-pdch/pdch-fundermax/
http://asko.bg/subcat.php?id=1

# 43
Аз съм залитнала по кухня черен гланц ...
Като цяло стаята ще ние е в сиво бялата гама и черно ...

# 44
  • Раковски
Черното иска повече поддръжка.

Общи условия

Активация на акаунт