Нашите кухни - тема 48

• 91 026
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Благодаря ви много че ми помагате да взема решение
кухнята ми ще е в права редица + колона, около 3 м
не е малка , не е и от най -големите
има още един цвят -да , вече съм писала корпуса е от бук-манфал но той няма да се вижда , нямам страници и на практика всичко е вратички !
така че няма как да съчетая с бяло ,а за зеленото , то в момента е зелено и аз искам да го променя Simple Smile

# 76
Валети, цвета е хубав за кухня. Но да не би майстора ти да е имал пред вид, че този вид материал не е подходящ за влагата в кухнята!

ПДЧ какво да му е неподходящото.
За микровелето, ако го ползваш често Валети, не слагай вратичка, но ако само от време на време и не искаш да я виждаш - сложи си.

# 77
Забравих да питам и още
микровелето ще е над фурната в колона
не е вградена МВ
да бъде ли зад вратичка , да не се вижда
защото шкафа ще е 60 см за да се вгради фурната а на МВ 60 см ще са и много и затова човека предложи да сложи вратичка ?!
дали ще е удобно , един път ще отварям вратичка на шкафче и после на МВ ?!

Аз смятам, че е грозно МВ без вратичка.Майка ми има с клапа( вратичка, която се надига).Много е удобно.Беше и по-скъпо, но не повече от 50 лева, защото взе евтин механизъм.
Цветът е много хубав, но е доста тъмен и ще натежи.Гледах този цвят комбиниран с по-светъл , пак подобен-стоеше супер.

# 78
Преди време, качих снимки на моята кухня и обещах да сложа снимки, как изглежда след отваряне на плъзгащите вратички.Сега ми остана време и показвам Simple Smile
http://zanna.snimka.bg/daily/dom.619659.29828745

# 79
  • Някъде на път....
mama 123, много хубава кухня! Поздравления!   bouquet

# 80
mama 123 страхотно куФне е станало- слънчево и приветливо!  thumbsup
Имам чуденка- така наречените "глухи долни шкафове" ли е използван при мивката?
Трябва да измисля такъв между мивка, комин и печка- свободно стояща  ooooh!

# 81
не е "глух" шкафа под мивката,изцяло може да се използва,но е малко неудобно,дълбоко,там държа неща,които рядко използвам

# 82
  • Варна
liana_2 , точно такава вратичка ще бъде ако има , която се надига !
за сега му казах да не слага да видим как ще е , винаги може да се сложи  допълнително
а както вече споменах тази фурна ще излезе от тук за да се вгради в колона и на нейно място
ще стане шкаф
http://prikachi.com/images/81/5930081m.jpg
дали да махна чекмеджето което сега е под фурната или да го оставя и вретичките да са над него
едно чекмедже винаги ще намери приложение в кухнята ,но ще стои ли грозно ?

# 83
  • Раковски
не е "глух" шкафа под мивката,изцяло може да се използва,но е малко неудобно,дълбоко,там държа неща,които рядко използвам

Да де, точно това е глух шкаф.

# 84
  • Варна
и аз имам подобен дълбок и неудобен шкаф и затова го направихме с механизъм , върти се и не се налага да влизам до кръста в него за да намеря нещо което ми трябва Simple Smile
но пък излиза скъпичко заради въртящия се механизъм !

# 85
дори и въртящ механизъм да има,няма да е удобно,защото имам кофа за боклук и механизма трябва да остане зад нея

# 86
  • хасково
Която има такъв ъглов шкаф,кажете ми моля поддържащата греда под плота от вътрешния до външния ъгъл ли е или перпендикулярно на едната от страните.Мисълта ми е как да сложа ъглова двойна мивка. Този имам пред вид
Това е мивката

# 87
  • Раковски
 Когато има такъв шкаф без мивка се прави цял таван без бленди (греди), тоя шкаф е за готова мебел е опростен и затова е с бленди. Ако има мивка тези бленди донякъде са излишни понеже отвора който се копае за мивката стига до тях (понякога подминава), а те не носят нищо, по-добро решение е шкафа да се направи с твърд гръб (с ПДЧ). Обаче си мисля, че не това трябва да те протеснява, а самото изрязване на отвора, при това положение ще трябва плотовете да се изрежат така, че да опират един в друг около 5-6 което ще отслабне цялата конструкция, отделно от това покрай мивката е винаги мокро и около това мокро ще трябва да се съберат плотовете...
 Надявам се да съм разбран, че нещо май не обясних правилно.

# 88
  • София
Здравейте, момичета! Някоя от Вас има ли вградения дозатор за веро на ИКЕА и какви са впечатленията Ви? Благодаря!   bouquet

# 89
  • хасково
shadowman  разбрах те до "твърд гръб с ПДЧ"  Нататък нищо не разбрах Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт