Нашите кухни - тема 48

• 91 919
  • 786
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Нашите плочки ги лепиха след като всички шкафове, мивка, котлони, абсорбатор бяха монтирани. Ползвах си кухнята докато пристигнат. Нищо не се махаше и дослагваше, освен ключа за лампата, който се пада върху плочките. Нашият гръб е 50см., но това май зависи от клиента, искахме и минимални фуги, та не се налагаше сваляне на шкафове.

# 286
  • Балчи-Варна
Здравейте,искам да  питам следното-на първия етаж ще е кухнята.По проект там имаме комин,който ще се ползва само за аспиратора.зидахме го от втория етаж нагоре,като оставихме и отвор на самата плоча на първия етаж.вкарахме тръба фи 110 вътре в комина с идеята там да се свърже аспиратора.Да обаче като поглеждам нагоре в тръбата все виждам капки вода по тръбата по стените вътре в тръбата.А комина отгоре има калпак като покривче.Неможе да тече от горе.Дали в тръбата става конденз незнам.Дори и по пода съм виждала влажно.Ще ми прави ли това проблем след като свържем аспиратора за там?Или да събаряме комина и да пробиваме стената  и да извеждаме аспиратора от там?Дали можах да обесня и дали  ме  разбрахте незнам?Чела съм по форумите,че им тече вода от аспираторитв,да не стане и при мен така.Днес до вечерта трябва да вземем решение,дали да събаряме комина.

# 287
shadowman, gul4i, зарадвахте ме, мислех, че ще е голяма сложнотия Hug Сега да споделя защо питам: Mr. Green не желая термогръб, решихме да сложим стъкло, но от много места чувам, че има вероятност да се пукне. Ако това все пак се случи, не ми се занимава наново да правя и преправям стъклото, а ще мина на вариант плочки.

# 288
Здравейте момичета, чак сега открих темата. И за да не е просто запис ще ви покажа моята кухня. На снимката все още не е поставен гипсокартона над аспиратора , но се вижда достатъчно  Simple Smile

Скрит текст:

# 289
Danito_d, много, много хубава кухня! Искам да попитам за плота - какъв е - каква марка и цвят?

# 290
  • Раковски
Кафяво малави на Egger.

# 291
  • Варна
Tsvetivn, с риск да се повторя - много хубава кухня!  Peace
Меко съчетание на цветовете - впечатлена съм!
Аз по принцип имам афинитет към зеленото в кухнята, твоята много ми хареса!  Peace

Гледам я и с любителското си, и с професионалното око - поздравления!    bouquet
Благодаря!   bouquet Зеленото е успокояващ цвят и се надявам да ме предразполага повече към готвене, въпреки че у нас предимно мъжа ми готви  Mr. Green

# 292
  • Вила Великула
Здравейте момичета, чак сега открих темата. И за да не е просто запис ще ви покажа моята кухня. На снимката все още не е поставен гипсокартона над аспиратора , но се вижда достатъчно  Simple Smile

Скрит текст:

чудесна е!

# 293
Благодаря, ви Hug. Да знам, че е боя за метали. Ползвала съм автомобилна боя, с която съм боядисвала кухненски шкафове ( само че зелени) и се получава много хубав блясък, почиства се леко, и вече повече от 7 години не е мръднала на цвят. Имам и дървени врати боядисани с авто боя - бели държат и не пожълтяват. Затова избрах не боя за дърво, а за метал.
Peace Особено, ако е почистена добре основата и се ползва мече за боядисване, резултата е наистина страхотен и много, много траен.

# 294
Благодаря, ви Hug. Да знам, че е боя за метали. Ползвала съм автомобилна боя, с която съм боядисвала кухненски шкафове ( само че зелени) и се получава много хубав блясък, почиства се леко, и вече повече от 7 години не е мръднала на цвят. Имам и дървени врати боядисани с авто боя - бели държат и не пожълтяват. Затова избрах не боя за дърво, а за метал.
Peace Особено, ако е почистена добре основата и се ползва мече за боядисване, резултата е наистина страхотен и много, много траен.

Ще взема и аз да го пробвам това нетрадиционно боядисване. И на мен ми трябва за дървени врати в стара селска къща. Бихте ли споделили каква марка авто боя сте ползвали за целта, моля?

# 295
Ще взема и аз да го пробвам това нетрадиционно боядисване. И на мен ми трябва за дървени врати в стара селска къща. Бихте ли споделили каква марка авто боя сте ползвали за целта, моля?
Уфф при мен беше доста отдавна, спомням си, че я купувахме от магазин на Sikkens и я тонирахме по каталог. Но честно казано не мисля, че има кой- знае каква разлика при автобоите в един ценови клас. Важното е нанасянето. Препоръчвам да свалите вратите и да ги занесете в някой дърводелски цех да ги "изшкурят" машинно. Манипулацията не е скъпа, но някой трябва да занесе и върне:). Разбира се, може и на ръка. Ефекта няма да е съвсем същия, времето е повечко и зависи колко шкурка ще отиде:))но, пак е вариант. Боядисването с мече, става и много бързо: едната ръка вертикално, втората хоризонтално- няма значение последователността. Ефекта става купешки и наистина устойчив Peace

# 296
Elirost, благодаря!   bouquet
Това със свалянето и разнасянето, хич не ми е по вкуса, макар да съм сигурна че си струва и да спестява мнооого прахоляк  в очите, ушите, носа и навсякъде...
Хубавите неща стават трудно, уви.  Simple Smile

# 297
Elirost, благодаря!   bouquet
Това със свалянето и разнасянето, хич не ми е по вкуса, макар да съм сигурна че си струва и да спестява мнооого прахоляк  в очите, ушите, носа и навсякъде...
Хубавите неща стават трудно, уви.  Simple Smile
Grinning аха, определено е по- добре и ако изключим транспорта и навиването  Mr. Green, е и по- лесно

# 298
  • Русе
Аз се чудя защо нямам новини от темата, странно.

# 299
Здравейте,искам мнения за лакиран плот и гръб за кухня.Притеснява ме това ,че може би ще се надраска доста по-бързо от другите плотове?
Предварително Ви благодаря!

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 12:33 от vania31

Общи условия

Активация на акаунт