Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 313
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Благодаря момичета. Hug

Елфи, червилото е на Шанел Rouge Coco в цвят Mademoiselle. Hug
Сигурна съм, че ще намериш и от по-евтините марки такъв цвят, понеже 60 лв са множко и вероятно няма да ти се дават. Hug
Като трайност 3-4 часа максимум, но пък завършека му е много хубав и наистина овлажнява устните перфектно. Peace

Теди, ружа го поръчах от сайта на Слийк. Цвета е Rose Gold.

Elle, не знам дали моята кожа е перфектна, но твоята със сигурност е. Crazy
Издай какъв е ружа/хайлайтъра или каквото си сложила?  Flutter

Г-жа Стихийно бедствие, Перфект Кис наистина се оказа сполучлива серия и аз съм много приятно очарована. Дори поръчах втори цвят. Party

# 556
  • в 1001-та нощ
А бе да ви кажа снощи си сложих 3 слоя от пясъка на Марая Кери и днес сутринта лакът ми се обели на големи люспи, които като ги подхванах и направо целите ми нокти останаха чисти  Shocked Дори 1 ден не издържа  ooooh! Досега слагах на 2 слоя, но не идва достатъчно покривен, на места леко прозира  Crossing Arms То вярно, че на моите нокти и шилак да сложа, се обелва, ама пък досега опитата поне по 2 дни са изтрайвали.
Е, как може Марайчето така да се излага?! Mr. Green
Бива ли такива работи!?
Аз тъкмо се бях засилила и аз за пъпчивият лак! ooooh! Joy
То само аз останах тук без такъв! Срамота! Не стига, че нокти нямам, ами и лак! Laughing
Сега ще вземеш да ме откажеш.  ooooh!

на моя нищо му няма и маникюр и педикюр  newsm78 от неделя до днес  Peace

gadamer  newsm78 да не си мазала ръцете с крем или друго маслено преди лака

# 557
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами не, нищо освен база с калций под лака.

# 558
  • Стара Загора
И при мен пясъчния лак на p2 изкара 2-3 часа и му се оголиха връхчетата. Не слагах основа, понеже нямах време. Като знам Опитата колко са трайни при мен, въобще не се очудвам за трайността при gadamer.

Ето каква хамалогия настава като тръгна да се гримирам  Joy

Скрит текст:

# 559
А бе да ви кажа снощи си сложих 3 слоя от пясъка на Марая Кери и днес сутринта лакът ми се обели на големи люспи, които като ги подхванах и направо целите ми нокти останаха чисти  Shocked Дори 1 ден не издържа  ooooh! Досега слагах на 2 слоя, но не идва достатъчно покривен, на места леко прозира  Crossing Arms То вярно, че на моите нокти и шилак да сложа, се обелва, ама пък досега опитата поне по 2 дни са изтрайвали.
Е, как може Марайчето така да се излага?! Mr. Green
Бива ли такива работи!?
Аз тъкмо се бях засилила и аз за пъпчивият лак! ooooh! Joy
То само аз останах тук без такъв! Срамота! Не стига, че нокти нямам, ами и лак! Laughing
Сега ще вземеш да ме откажеш.  ooooh!
А не се отказвай, 7 пълни дни ми държат. Купих ги всичките и само с тях ходя. По един на седмица. Нанасям на два пласта с основа. Приказно красиви са, като драна мазилка. На мъжете им оттичат очите! Grinning Mr. Green

# 560
  • Стара Загора
Аз не се стърпях и сложих червено червило. Mr. Green Нали днес реших да съм с такова, не можах да изтрая до утре. Пробвах още едно от Шанелчетата - La Fascinante  Heart Eyes
Много хубав червен цвят, 2 тона по-тъмен от класическото, отива към винено. Перфектен е за ежедневен грим мисля. Crazy А четката на Севънтийн се оказа страхотно попадение и се работи супер лесно с нея, много е удобна.  Blush

Скрит текст:

http://img109.imageshack.us/img109/2105/0603201323599.jpg
http://img856.imageshack.us/img856/8376/0603201323595.jpg
http://img694.imageshack.us/img694/1416/0603201323590.jpg
http://img849.imageshack.us/img849/328/0603201323581.jpg
http://img824.imageshack.us/img824/1199/0603201323578.jpg

# 561
Ивчеее, ако имах твоите устни, щях само с червено червило да ходя  Mr. Green  Heart Eyes Много си хубава  Flutter

Ел, супер гримче  Heart Eyes Това ще ми е друг вариант за бърз грим  Peace

# 562
  • в 1001-та нощ
Ивче Rolling Eyes newsm78 от къде са мострите  newsm78

# 563
  • Стара Загора
Ивче Rolling Eyes newsm78 от къде са мострите  newsm78

Вероятно ги дават подарък към покупка в магазините, които продават марката. Изпрати ми ги приятелка. Peace

Ето това са:
Весе,  Hug

# 564
  • София
Hug Благодаря за милите думи  Blush

Ивче, разкошно ти седи това червило  Heart Eyes
С тройката на Sleek съм - и ружа, и хайлайтъра  Heart Eyes

# 565
Да подаръци са.
Аленка, пробвах всички цветни от Глинда без Оз, златото и среброто. Много хубави сенки.

Всички показани гримове много ми харесват! Hug  bouquet

# 566
  • Стара Загора
Hug Благодаря за милите думи  Blush

Ивче, разкошно ти седи това червило  Heart Eyes
С тройката на Sleek съм - и ружа, и хайлайтъра  Heart Eyes

Тъкмо днес си мислех кога да го поръчам това нЯщо (копче  Laughing) и ти взе, че се появи на точното място и в точното време. Mr. Green
Но и това искам  ooooh! http://www.sleekmakeup.com/face/bronzers-and-highlighters/glo

Мерсиии  Hug

# 567
  • София
От тройката определено бронзъра/контур не става, но другите два продукта са разкошни! И тазо Glo палитра също изглежда много примамлива  Heart Eyes

# 568
Иве, имах предвид за това нали се чудеше как да направиш очите към червеното червило... И ми беше интирисно.

Червеното матово е страхотно. Както се влюбих в серията направо сега ми прикова погледа. Страхотно ти стои. Хвърлила съм око и на La Raffinee, та ио може скоро и него да покажеш...  Hug

А аз като тръгна да се гримирам настава едно гонене и търсена как и къде да си сложа нещата, че да не докопа нещо малкия. Често обаче все нещо става жертва. Повече време ми отнема да крия и прибирам, отколкото да се намажа. Хахаха!

# 569
А аз като тръгна да се гримирам настава едно гонене и търсена как и къде да си сложа нещата, че да не докопа нещо малкия. Често обаче все нещо става жертва. Повече време ми отнема да крия и прибирам, отколкото да се намажа. Хахаха!
И при мен е така, голяяяям зор за тия гримове, голямо чудо!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт