Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София/Горна Оряховица
Вашите поне са малки.
Моя е на 21  Close .

# 571
  • Стара Загора
Иве, имах предвид за това нали се чудеше как да направиш очите към червеното червило... И ми беше интирисно.

Червеното матово е страхотно. Както се влюбих в серията направо сега ми прикова погледа. Страхотно ти стои. Хвърлила съм око и на La Raffinee, та ио може скоро и него да покажеш...  Hug

А аз като тръгна да се гримирам настава едно гонене и търсена как и къде да си сложа нещата, че да не докопа нещо малкия. Често обаче все нещо става жертва. Повече време ми отнема да крия и прибирам, отколкото да се намажа. Хахаха!

Ааа, ами аз червеното червило винаги го свързвам с опушен грим. Представям си го със сиво-черен, тъмно или светлокафяв грим на очите. Виненото особено със много светли, бежови сенки. На мен така ми харесват, но може би и с другите цветове ще стои добре.

Ще го погледна утре това La Raffinee и ще видя с какво мога да го съчетая. Hug

# 572
  • в 1001-та нощ
Да подаръци са.
Аленка, пробвах всички цветни от Глинда без Оз, златото и среброто. Много хубави сенки.

Всички показани гримове много ми харесват! Hug  bouquet

чудесно, аз за утре съм харесала светло-синьото  Heart Eyes   bouquet

Ивче   bouquet благодаря  Heart Eyes мен такива Слънца не ме огряват    Mr. Green

# 573
Благодаря ви, но заслугата е на телефона - просто не е кристална снимката Simple Smile Иначе тук съм с DW на EL.  Hug Гримът е доста блед - пробвах новата палитра на Никс и определено не ми е фаворит.

Дабъл уеър дават ефект за много хубава кожа на снимки, забелязала съм го и въпреки, че подчертават пори на живо, си струват заради снимките, според мен.
А кой Дабъл уеър класическия, лайта, фул кавъра ли и т.н. по-точно си ползвала?И с какво си го комбинирала?

# 574
  • София
Всъщност точно за снимки не е подходящ - предизвиква т.нар. "призрачен ефект" и много изсветлява лицето. Мис Нели е обяснявала много пъти на коя съставка във формулата му се дължи, но аз не помня  Blush

Ползвам класическия - под него като основа крема на ЕЛ Day Wear, а за база - бонбонестата на Paul & Joe.

# 575
  • в 1001-та нощ
съставките за слънцезащита предполагам (оксиди)  Blush

# 576
Ето днешното зелено. А одеве пропуснах и да кажа, че пробвах най-накрая пролетнта шанелска пудра. Много ми хареса, нанесох я на цялото лице и се получи един слънчево-златист воал, стопли ми лицето.  Heart Eyes

# 577
  • в 1001-та нощ
хубаво е станало  Peace с какво го прави  Heart Eyes

# 578
Всъщност точно за снимки не е подходящ - предизвиква т.нар. "призрачен ефект" и много изсветлява лицето. Мис Нели е обяснявала много пъти на коя съставка във формулата му се дължи, но аз не помня  Blush

Ползвам класическия - под него като основа крема на ЕЛ Day Wear, а за база - бонбонестата на Paul & Joe.

Виж ти, колко интересно.
Снимала съм се с Дабъл уеър и не съм забелязала да проявява такива ефекти.
А по-скоро създава перфектна кожа, разбира се, трябва да е с базата на естее и с пудрата на естее.
Аз съм от тези дето вярват, че база, фдт, пудра, трябва да са на една серия и марка - иначе може да се получи гаф.
Така е по-лесно отколкото да се помни всичко на каква основа е и кое с кое ще се пресече.

А и такъв ефект се получава само при най-светлите нюанси, но то важи за доста фдт, освен за специалните.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 01:07 от Ara_bella

# 579
Титаниев диоксид. Представлява малки метални частички, които предпазват от слънцето като буквално отразяват светлината му. ПОради тази причина отразяват и светлината от светкавица като огледало, и лицето изглежда по-бяло и плоско. В пудрите обикновено същото прави силиката(минерал).

# 580
И аз поръчах тройката на Слийк и проверих, че ружът наистина е Rose Gold, както ми се стори на срещата, така че който би искал и двете неща, може да ги вземе в тази комбинация  Peace

Ел, за колко време пристигат поръчките от сайта на Слийк?  Hug

# 581
  • Стара Загора
И аз поръчах тройката на Слийк и проверих, че ружът наистина е Rose Gold, както ми се стори на срещата, така че който би искал и двете неща, може да ги вземе в тази комбинация  Peace

Ел, за колко време пристигат поръчките от сайта на Слийк?  Hug

Т.е. правилно ли разбрах, че ружа в тройката е Rose Gold?  Rolling Eyes
П.п. сега видях в сайта. Ами значи няма да поръчвам тройката, заради един хайлайтър не си заслужава.  Confused

Не съм Ел, но поръчките от сайта на Слийк пристигат за около седмица.

# 582
te_dda гледам че си пуснала линк за това как се поправят счупени сенки, да ти кажа имам усещане че повечето момичета тук не биха поправяли нищо Grinning Обаче аз ще се опитам да оправя едни оранжеви сенки които ми дойдоха счупени от Англия, така че линка ти хич не е безполезен. Това ме наведе на мисълта че може би и за моя линк ще се намери желаещ.
Палитра ръчна изработка Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=SrLl1n63Fp8
Ето и моя вариант
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.584166711609961.151309 … 134612&type=3

# 583
  • в 1001-та нощ
Титаниев диоксид. Представлява малки метални частички, които предпазват от слънцето като буквално отразяват светлината му. ПОради тази причина отразяват и светлината от светкавица като огледало, и лицето изглежда по-бяло и плоско. В пудрите обикновено същото прави силиката(минерал).

bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес се отказах от синьото в глиндата и посегнах на лилавото (MAGIC), обаче цветът е по-тъмен и реших да не го правя с кафяво, а със сребристо сивото  (SOUTH), цветовете са двата десни

бях си забравила апарата в офиса и снимах тук  Blush  на втората съм направила една физиономия  ooooh! ooooh! ooooh! (една колежка разказваше как я е нападнало голямо куче снощи на прибиране от работа) , но очите се виждат повече - затова я оставям  Blush

# 584
Аленка, страшно ми харесваш с този грим  Heart Eyes И червилото е супер - кое е?

Епона, много интересни зелени сенки  Peace

Аз днес сефтосах сенките на ЕЛФ Сънсет, които до сега ползвах само за руж  Crazy Стоят много приятно. Комбинирах ги с матово тъмно кафяво и се получи добре. Ще пробвам да снимам довечера  Peace
Снощи не снимах грима, защото не ми хареса как изглежда след премеждията  Rolling Eyes А не ми се занимаваше да го поправям.

Общи условия

Активация на акаунт