BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 700
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • Казанлък
Така мойто ТOOKY 86 дойде,   ura , обаче във пакета имаше две кутии, в едната мойто токи, а в другата части за TOOKY88 , newsm78 , та върпросът ми към тези които са получавали телефони е : дали са ме минали, като е трябвало да бъдат за мойто токи : има батерия , нещо голямо - черно предполагам за резервна батерия за зареждане , две силиконови калъфчета и кабел  #Crazy  или са го пратили по погрешка и е било за някой друг ,  newsm12 и сега да им го връщам и да се набутвам  Thinking и изобщо нищо не им разбирам на тез китайчета  Joy
fifinaki  Hug ще ме умориш  Joy
Твоят комплект цял ли е,както е описано на сайта? Трябва да имаш телефон,батерия,кабел,адаптер-зарядно и слушалки. За другото няма да се притесняваш изобщо. Преди нова година имаше акция телефон+карта-памет за доста от моделите. Много хора освен карта-памет са били изненадани със цяла кутия,като твоята(вътре имаше силиконови бампери,допълнителен протектор със салфетка,стилуси за капацитивни дисплеи и това нещо черно за зареждане на втората батерия,което е хубаво,ако имаш такава)
При теб,очевидно са объркали модела на подаръчен комплект,но ти няма какво да направиш сега.
Пиши какви са ти впечатленията за телефона. Каква стойност са писали китайците?

# 181
Здравейте,как да търся перфоратор ( за хартия с различни формички) и дали стават и за по-дебели неща( няколко листа едновременно,филц).Благодаря Simple Smile

А диадеми, съвсем обикновени продават ли,не мога да открия   newsm78

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 18:01 от Трапезица

# 182
  • Варна
..Някой връщал ли е таблет в Китай? ....
Здравей Lillya,
по мой сметки едва ли си заслужава цялата процедура, спрямо цената на таблета.
По-скоро бих те посъветвал, да разпиташ за проверен сервиз и да го занесеш да се пробват да го поправят.
Успех  Peace
Ами точно този таблет струва над 250 лева и определено си заслужава да дадеш 26 лева за пощенски разходи, за да си върнеш останалите 220. То зависи и каква точно е повредата, но ако от сайта са съгласни да възстановят сумата, аз лично, бих го върнала.

# 183

Днес пристигнаха - оказа се, че пратката имала сингапурски проследяващ номер  Laughing но кой да ми следи поръчките  hahaha за втори път (май) ми дават номерче за поръчка около 10$
Мега доволна съм от ножицата за подправки, от поне 1 година я гледам във френските сайтове, където цената е  Sick много се чудех на тази китайската какво точно не ѝ е в ред, че е толкова евтина, а изглежда точно, като френските  Thinking Препоръчвам е с 2 ръце! Рязах клончета пресен розмарин, клончета мащерка, листа салвия - стават перфектни  Heart Eyes
Онова за пелмените дойде счупено - писах им и снимки качих. Може и да подлежи на ремонт, ще го покажа на половинката.
Прословутата резачка - прави бяхте, да бях питала преди да я поръчам  Hug за сега я тествах само с морков. Ще ѝ дам втори шанс някой ден, като ми мине  Blush
Химикалчето - подарък - много ми хареса - в оранж е нашето  Heart Eyes Малкия го приватизира за сега  Laughing Като му мине "промоцията" ще поръчам и останалите  Flutter

при първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка
ето как да стане това, и не само  Wink http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.29845315.big
не пропускайте да си направите втори акаунт, който да ползвате за основен  Peace

# 184
  • Казанлък
rallii  Hug
ножицата веднага отиде във уишлиста.  Wink

На 6 март направих поръчка с още един телефон Туки Т83 за приятел. Днес получавам от тях дълго писмо с извинения,че те не са налични и има някакъв проблем с доставката им. Обаче са получили Туки Т85(а той е със съвсем други показатели) и предлагат да направя замяна(те ще ми върнат и коинси за 15 долара) или да ми върнат цялата сума във коинси. Телефонът е копие на iphon 4s, с много добър екран,но е по-малък и със стандартна батерия. Не е лош за тези пари,но човекът си иска Туки Т83. Ще се наложи да искам пълен рефънд към картата.
Пиша го за тези,които искаха да поръчват Tooky T83. Може би ще го има пак след време,но трябва да се уточнява предварително преди да се поръчва отново този модел. Жалко,днес имах още една поръчка от колега за него(много са го харесали на работа).

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка:
Купони за определени категории: KDCEAEZN (Kitchen, Dining & Bar) - 5.00% и ZSMCBNUS (Household Sundries, Lighting и Bathroom из Home & Garden) - 7.00% важат до 31.03
TJCFEGXM- 5% до 02.07
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

# 185
  love001 Всичко си имам в мойта кутийка , просто в пакета са две кутии за телефон , другата е на туки 88 , ама без телефон smile3514 и ся де да си ги вра тез работи , ша ма накарат да купя такъв на мъжа начи ,  smile3515 , иначе карта предплатена закупена и ся са почва едно ръчччччкане едни дебати , ко да турим , ко да махнем  newsm78
ето снимчици
 http://storage4.album.bg/226/img_5900_8275d_30439658.jpg - тука мойто телефонче е до samsung ace 2
http://storage4.album.bg/59c/img_5895__6fa14_30439654.jpg  - това са кейса и нещата за токи 88 в бялата кутия
http://storage4.album.bg/c0f/img_5898_12df4_30439656.jpg
 Crossing Arms   
Цената която са писали на пакетището дет е станало е 17,51$

# 186
rallii  Hug
ножицата веднага отиде във уишлиста.  Wink

На 6 март направих поръчка с още един телефон Туки Т83 за приятел. Днес получавам от тях дълго писмо с извинения,че те не са налични и има някакъв проблем с доставката им. Обаче са получили Туки Т85(а той е със съвсем други показатели) и предлагат да направя замяна(те ще ми върнат и коинси за 15 долара) или да ми върнат цялата сума във коинси. Телефонът е копие на iphon 4s, с много добър екран,но е по-малък и със стандартна батерия. Не е лош за тези пари,но човекът си иска Туки Т83. Ще се наложи да искам пълен рефънд към картата.
Пиша го за тези,които искаха да поръчват Tooky T83. Може би ще го има пак след време,но трябва да се уточнява предварително преди да се поръчва отново този модел. Жалко,днес имах още една поръчка от колега за него(много са го харесали на работа).

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка:
Купони за определени категории: KDCEAEZN (Kitchen, Dining & Bar) - 5.00% и ZSMCBNUS (Household Sundries, Lighting и Bathroom из Home & Garden) - 7.00% важат до 31.03
TJCFEGXM- 5% до 02.07
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

LEADING TIME at March 16th, 2013      скоро ще имат поне така казват ,иначе телефона е добър наистина за цената си...и батерията му е по добра от Т 86 в смисъл прочетох в един друг форум че на  т86 по-бързо му пада батерията. Гледам при т83 е 2500 ma батерията докато на Т86 е 1700 ma при положение че е по голям не е логично да е с по малка  батерия.Мисля си и аз да си поръчам по-нататък едно Т83  единственото което ме притеснява е това че е 512 RAM иначе всичко друго е супер като параметри и цена.

# 187
  • Казанлък
Arsenalski,аз го поръчах със този надпис,но,очевидно, няма да стане в близкото бъдеше. Иначе просто щях да чакам. Това е  един наистина много балансиран телефон от всички страни.  Peace
Не мога да му се нарадвам  Joy А и с рут освободих малко памет,така че за моите нужди 512 са напълно достатъчни.

fifinaki, Много е хубав!!! Да ти е честит. Мъжката половина хареса ли го?
Туки Т88 е с голям екран и силна батерия,но екрана му е доста посредствен(спрямо другите модели,разбира се)

# 188
Харесал, нехаресал - за него за сега няма . Казах му че му подарявам другите части от туки88 пък той да си купи само телефона  smile3532 .Аз си мисля, че батерия за смартфон при ползване по предназначение си свършва бързо , така че нямам проблем с това . Моят телефон пристигна с батерия заредена на 53% и за цял ден здраво бъркане инсталиране и кво ли още не сега е на 22% . Предпочитам да го зареждам всяка вечер , отколкото да говоря и да ми се схваща ръката от тежестта на телефона. Този е мнооого тъничък и лек . Аз го взех заради по- големия размер , пък и е по-нов модел  newsm03

# 189
  • В реалността
Харесала съм този телефон за майка ми, но няма представа каква е тази ОС - Aliyun. Притеснявам се дали ще се оправи с него, че тя хич не е в час. Някой има ли няблюдения дали се работи лесно с тази ОС
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-5-k-touch-w619-msm722 … roduct-19261.html

# 190
Това е някакъв пиратски китайски тип андроид  #Crazy, по-добре потърси нещо с Андроид..
виж го как изглежда това - http://www.techinasia.com/techinasia/wp-content/uploads/2012/01/Aliyun-OS-2.0.jpg

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 12:03 от heart.it

# 191
Ножицата за подправки става ли за рязане на хартия? Представям си резултат като от машина за унищожаване на документи, ама дали.....  newsm78

# 192
  • В реалността
Това е някакъв пиратски китайски тип андроид  #Crazy, по-добре потърси нещо с Андроид..
виж го как изглежда това - http://www.techinasia.com/techinasia/wp-content/uploads/2012/01/Aliyun-OS-2.0.jpg

Ми..., гледам, ама и аз толкова разбирам. Определено изглежда странно. Другото на което съм се спряла е това
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-5-lcd-capacitive-scre … roduct-20854.html
само че е без 3G, но уж с по-хубава камера
Имам лимит 100лв и това много ме затруднява

# 193
  • Варна
Ножицата за подправки става ли за рязане на хартия? Представям си резултат като от машина за унищожаване на документи, ама дали.....  newsm78

Според описанието, това си е точно ножица за унищожаване на документи, с цел защита  на личните данни в тях.

# 194
  • Карлово
Другото на което съм се спряла е това
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-5-lcd-capacitive-scre … roduct-20854.html
само че е без 3G, но уж с по-хубава камера
Имам лимит 100лв и това много ме затруднява
Точно този поръчах преди 5-6 дни, вече е изпратен, ще дам отзиви като пристигне. На капака пише Самсунг и отзивите са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт