BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 767
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Казанлък
Здравейте! Бихте ли ми обяснили с пет приказки как да си използвам коинсите? Имам малко повече от 5 долара и се чудя как се ползват...

[
А как мога да си приспадна от поръчката натрупаните коинси?

При плащането натискаш бутон Standart checout,  първо от лявата страна избираш адрес от списъка(ако имаш въведени адреси предварително...ако ли не,то въвеждаш нов), потвърждаваш, долу под адреса има поле за въвеждане на коинси,попълваш и потвърждаваш,преглеждаш крайната цена и след това натискаш Бутон за плащане...ще те прехвърли към пейпал да доплатиш остатъка. При този начин на плащане също можете да ползвате купони за отстъпка(още на страницата със кошницата,както обикновено)
В другата тема ще гледам да пусна това инфо на първа страница  Flutter

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка:
Купони за определени категории: KDCEAEZN (Kitchen, Dining & Bar) - 5.00% и ZSMCBNUS (Household Sundries, Lighting и Bathroom из Home & Garden) - 7.00% важат до 31.03
TJCFEGXM- 5% до 02.07  KEXERJOE - 6%
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 18:35 от valpan

# 271
бихте ли ми дали линк на магнитните наколенки или нещо от тоя род,мисля някой тук показваше за всякакви ставни проблеми,мерси.

Момичета, извинявам се, че не е по темата, но по повод питанията за наколенки днес попаднах случайно на това, цената ми се вижда добра:
http://napolovina.com/offer.php?id=4033&utm_source=mail& … row&eid=74630

Нямам никаква представа тук по колко вървят и дали посочената уж "реална" цена е 60 лв., както и дали наистина вършат работа - ако на някой може да му е от полза това Hug.

Редактирам си поста, за не съм съвсем off, понеже пропуснах да пиша, че вчера пуснах една поръчица с дребни хубавини, за които сте споделяли в темата, че сте доволни Hug. Днес е processing-5.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 16:07 от Alanis

# 272
Момичета,Запалихте ме по това Тооки Т83   Crazy
Много ми хареса от снимките на  valpan ,и особенно ми се понрави батерията 2500мАh  Mr. Green Каква е разликата от Т86 или Т88 освен батерията  Thinking
Някой пазарувал ли е от Минидеал ,коректни ли са и заслужава ли си 108$?

http://www.minideal.net/4inch-tooky-t83-dual-sim-android-4-0-mtk … molbie-phone.html

п.п.Много въпроси май станаха ,за което ме извинете предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 273
TOOKY T83 е с малко по-малък екран (4''), с едноядрен процесор (т86 е с двуядрен = по-бърз), по-малка резолюция на екрана, по-дебеличък. Батерията на т83 е по-добра, камерите са им едакви, и двата поддържат 2 сим карти. Голямата разлика може би е външно  (освен процесора естествено) Rolling Eyes  Hug

---------------------------------------------------------
при първа поръчка в поле "Recommender" въведете nyxuuu , за да ползвате 5% отстъпка  Hug

# 274
Здравейте,

включвам се, за да дам отзиви за магнитните наколенки, колан, накитници и за врат от
http://lightake.com/product-tags-result.do/Search.Magnetic%20Therapy

поръчах си 2 броя от тези за врат и ги ползваме за наколенки, тъй като стават идеално за тази цел
накитниците стават и за глезените
относно това за раменете... не го препоръчвам за хора над 60кг... в смисъл, че не е направено за хора с по-големи рамена и ръце
колана е супер, има магнит и турмалин и на едната част която застава на коремната област

когато се сложат  в началото не се чувства нищо и при допир и от другата страна / имам предвид колана например като се облегнесх на стол или си полегнеш / започва едно затопляне и се стига до доста силно загряване и парене. аз дори реших да пробвам доколко ще издържа и се бях поизгорила ... зачервяването и паренето продължи няколко часа дори след като се намазах с крем против изгаряне. та, не трябва да се стои много дълго след като се усети паренето. препоръчва се да се носи за по няколко часа максимум и да се внимава ако има разширени вени и външни рани...не се препоръчва използването.
иначе има ефект и доста различни болки минават Simple Smile
цената му е направо прекрасна в сравнение с турмалиновите колани които се предлагат на БГ пазара.
аз реших да пробвам и не съжалявам за инвестицията

# 275
TOOKY T83 е с малко по-малък екран (4''), с едноядрен процесор (т86 е с двуядрен = по-бърз), по-малка резолюция на екрана, по-дебеличък. Батерията на т83 е по-добра, камерите са им едакви, и двата поддържат 2 сим карти. Голямата разлика може би е външно  (освен процесора естествено) Rolling Eyes  Hug

---------------------------------------------------------
при първа поръчка в поле "Recommender" въведете nyxuuu , за да ползвате 5% отстъпка  Hug

heart.it   Hug

п.п.

valpan
    bouquet

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 18:25 от m@msy

# 276
  • Казанлък
Момичета,Запалихте ме по това Тооки Т83   Crazy
Много ми хареса от снимките на  valpan ,и особенно ми се понрави батерията 2500мАh  Mr. Green Каква е разликата от Т86 или Т88 освен батерията  Thinking
Някой пазарувал ли е от Минидеал ,коректни ли са и заслужава ли си 108$?
http://www.minideal.net/4inch-tooky-t83-dual-sim-android-4-0-mtk … molbie-phone.html
Огромните плюсове на Tooky T83 са : голяма батерия  със реални стойности и екран IPS
Tooky T86 и особено големият T88 едва ли ще стигнат по популярност Т83,докато той се предлага на пазара. Няма да се забележи чак толкова голяма разлика при едноядрени и двуядрени процесори,ако не ползвате телефона за яки игри. Екранът IPS е супер нещо,особено тази резолюция на екран с такъв размер,по-добър е от QHD. Т86 изглежда е също със много добър екран(но не е IPS,макар че едва ли се забелязва голяма разлика между тях...поне аз така смятам  newsm78).
Аз много харесвам Т86,но и сега бих избрала Т83. Ако 4 инча ти са малко,то вземай Т86  Peace
В момента никъде по сайтове няма да намериш наличен Т83(можеш да пробваш в онзи сайт,но най-вероятно ще ти държат парите до новите постъпления),имат го на добри цени само някои търговци на Таобао. Официално новата партида на Т83 ще излезе на 28 март,надявам се Buyincoins да се зареди със тях отново.

Забравих да спомена още един плюс. Този телефон има  нисък коефициент SAR( 0,342, а от другият източник е 0.506,което също не е лошо  ). Това го нарежда след най-безопасните за нашето здраве телефони(по-точно е да се каже "по-малко опасни...")

sukriHug
Единият елек беше за мъж и му стягаше доста,но за тези, които имат шевна машинка, не е проблем да се разшири с 2 парчета плат. На мен е добре в раменете,но ми стягат лепенките(все се каня да ги удължа малко),понякога просто ги разкопчавам.Ако отгоре има друга дреха,то не е проблем. Simple Smile
Другият вариант от Фокалпрайс за едното рамо е по-удачен по тази причина. Но всичко е поправимо. Радвам се,че ти помагат.Аз често ги ползвам,особено колана...слагам си го вкъщи след работа

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 18:44 от valpan

# 277
  • София
момичета, може ли да ми препоръчате качествен часовник тип будилник. Искам да взема за детето да се буди сутрин за училище.

# 278
http://www.minideal.net/tooky-t86-mtk6577-4-5-qhd-dual-core-3g-smart-phone.html  Все си мисля че китайските сайтове доста напосоки слагат описанията на телефоните , защото Токи 86 даже в официалния им сайт веднъж е с QHD а после с   IPS  дисплей , склонна съм да вярвам на второто защото ъгъла на видимост на екрана е доста голям, ярък и контрастен  Laughing Дори в този сайт си пише , че е IPS , според мен това е най- малкия  проблем , всеки си харесва нещо, поради някакви причини , аз не бих купила Токи 83 ,защото ми е малък ,стар модел и дебел Crossing Arms Даже и средния бутон ме дразни с формата си- въпрос на предпочитания  Wink Батерията на моя си държи при умерено ползване ТРИ ДЕНА Party За жена определено бих препоръчала TOOKY T86  bouquet

# 279
Здравейте,

включвам се, за да дам отзиви за магнитните наколенки, колан, накитници и за врат от
http://lightake.com/product-tags-result.do/Search.Magnetic%20Therapy

поръчах си 2 броя от тези за врат и ги ползваме за наколенки, тъй като стават идеално за тази цел
накитниците стават и за глезените
относно това за раменете... не го препоръчвам за хора над 60кг... в смисъл, че не е направено за хора с по-големи рамена и ръце
колана е супер, има магнит и турмалин и на едната част която застава на коремната област

когато се сложат  в началото не се чувства нищо и при допир и от другата страна / имам предвид колана например като се облегнесх на стол или си полегнеш / започва едно затопляне и се стига до доста силно загряване и парене. аз дори реших да пробвам доколко ще издържа и се бях поизгорила ... зачервяването и паренето продължи няколко часа дори след като се намазах с крем против изгаряне. та, не трябва да се стои много дълго след като се усети паренето. препоръчва се да се носи за по няколко часа максимум и да се внимава ако има разширени вени и външни рани...не се препоръчва използването.
иначе има ефект и доста различни болки минават Simple Smile
цената му е направо прекрасна в сравнение с турмалиновите колани които се предлагат на БГ пазара.
аз реших да пробвам и не съжалявам за инвестицията

Този турмалинов колан за кръста не можах да разбера колко е дълъг може ли да стане на по голям мъж с голяма талия 125см. newsm78 Чудя се дали да взема и за моя мъж че е с дискова херния и дали ще му помогне наистина цената е добра за разлика от тукашните турмалинови колани. А колко време може да се ползва някой наясно ли е?

# 280
http://www.minideal.net/tooky-t86-mtk6577-4-5-qhd-dual-core-3g-smart-phone.html  Все си мисля че китайските сайтове доста напосоки слагат описанията на телефоните , защото Токи 86 даже в официалния им сайт веднъж е с QHD а после с   IPS  дисплей , склонна съм да вярвам на второто защото ъгъла на видимост на екрана е доста голям, ярък и контрастен  Laughing

QHD и IPS нямат нищо общо. Първото е резолюция (wiki), второто е свързано с технологията на екрана (wiki)

# 281
Момичета някой да е поръчвал очила за шофиране, Спряла съм се на тези http://www.buyincoins.com/new_en/details/hd-vision-driving-sungl … product-5724.html

# 282
  • Ямбол
за ФБ феновете 6% отстъпка с код : KEXERJOE

# 283
Ще правя първата си поръчка през сайта.Имам един  уточняващ въпрос- коя е най-голямата отстъпка, която мога да ползвам?Стандартната за 5 % е ясна, но дали има нещо по-изгодно към момента?

# 284
  • Ямбол
velmar точно 1 пост над твоя дадох линк за 6%,но щом е първа поръчка,май е по-добре да използваш отстъпка на Recommender,от 5%,като въведеш някои от посочените тук на потребителите,моето например е nikid10 ,може и друг да използваш,просто,за да си запазиш другите купони за следващи поръчки,че са възможни за употреба 2 пъти годишно,или ако не купоните по категории,които пак са 5 %,но и те са за определен период активни.

Общи условия

Активация на акаунт