BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 645
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
И моята поръчка от 15 март за последно седи че е напуснала Китай и край newsm78 никакво движение , предните за седмица от тръгването бяха в БГ , че там са ми картите за таблета и телефона Crossing Arms

# 451
Момичета, знам че може да съм нетърпелива, но започвам и да се притеснявам.ИМам тракинг номер от няколко дни , който не ми излиза никъде.Аз ли не гледам правилно, или има някакъв проблем..... Rolling Eyes МОже ли за малко съдействие от по-опитните .Това е номера RB156628695CN

Много сайтове ти дават тракинг номер още преди да са пратили физически поръчката.

# 452
  • Казанлък
Момичета, знам че може да съм нетърпелива, но започвам и да се притеснявам.ИМам тракинг номер от няколко дни , който не ми излиза никъде.Аз ли не гледам правилно, или има някакъв проблем..... Rolling Eyes МОже ли за малко съдействие от по-опитните .Това е номера RB156628695CN

Много сайтове ти дават тракинг номер още преди да са пратили физически поръчката.

Да,но BIC е един от малкото,които ти дават реална снимка на пакета със списъка до него и със тракинг номер върху самият пакет. Друг е въпроса,кога ще бъде регистриран в пощата. Няма как това да стане през почивните дни,например. Затова винаги минават няколко дена,преди пратката да "светне" във проследяващи сайтове.  Peace

# 453
Друг е въпроса,кога ще бъде занесен и регистриран в пощата.
smile3521

# 454
smile3521
newsm10

# 455
  • Казанлък
smile3521
Wink
Пазарувам от доста сайтове,както и повечето от вас,така че знам,как стават тези работи. Може и да съм късметлийка,но точно от този сайт пратките се появяват в пощата до няколко работни дена(не говоря за празниците обаче,тогава всичко става по-бавно...).
Могат да пътуват дълго време,но това вече не зависи от никой сайт.

You have won a 8% off Coupon Code!
Coupon Code:IINRHGAVT -за всички категории   bouquet

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 20:07 от valpan

# 456
Здравейте,
отдавна не съм писал, че си имах разни ангажименти...
За таблета, след root и изчистване на всякаквата китайска сволоч,
табчето направо лети, е от време на време хлапаците реват, че забива,
но при тази експлоатация си е нормално според мен.
Много съм доволен и си връщам думите от предишният коментар.
Сега обаче е на дневен ред "SCREEN PROTECTOR"-а, някой може ли да ми препоръча,
защото му видяха сметката, а определено върши работа.
Поздрави  Peace

# 457
  • София
Здравейте, като си проследявате пратките след като напусне Китай къде се появява и след колко дни, в Русия, Беларус, Украйна или направо в БГ? Моята пратка е напуснала Китай на 25-ти и от тогава нищо не се появява в TrackChecker-a. Rolling Eyes

# 458
  • Варна
Здравейте,
Искам да си поръчам кухненска електронна везна, но не мога да ги открия. Зная, че много от вас си поръчаха, може ли да ми пуснете линк. Praynig

# 459
Здравейте,
Искам да си поръчам кухненска електронна везна, но не мога да ги открия. Зная, че много от вас си поръчаха, може ли да ми пуснете линк. Praynig
Откривам само тези: http://www.buyincoins.com/new_en/pages/search--kitchen+scale----1.html
Аз си купих първата и съм много доволна. Идва без батерии (то си е написано).

# 460
  • Казанлък
Здравейте, като си проследявате пратките след като напусне Китай къде се появява и след колко дни, в Русия, Беларус, Украйна или направо в БГ? Моята пратка е напуснала Китай на 25-ти и от тогава нищо не се появява в TrackChecker-a. Rolling Eyes

Появяват се направо в БГ,ще ти излезе в програмата,ако си отбелязала опция за Български пощи. За съжаление,никой няма да ти каже колко точно време "ще пътува". Предполагам разбираш,че полетът е кратък,а всичко зависи от това колко време ще престоява някъде в Китай(преди да я качат на самолета) или на летище София преди да я разтоварят и обработят. В по-добрите случаи това отнема около седмица,средно около две седмици, а в по-лошите дори и месец (е,това се случва рядко,но все пак).

Здравейте,
Тази е добра  Peace
http://www.buyincoins.com/new_en/details/5kg-5000g-1g-digital-ki … product-1402.html

# 461
  • Пловдив
Ето и моето кодче от великденското яйце:

Coupon Code: FLWDSIXFO 7%

Sports & Outdoor Goods

# 462
Сега обаче е на дневен ред "SCREEN PROTECTOR"-а, някой може ли да ми препоръча,
защото му видяха сметката, а определено върши работа.
Поздрави  Peace

Ако не намериш конкретно за твоя модел/марка, по-добре си поръчай някой по-голям като инчове и поизрежи. Звучи тъпо, ама... Simple Smile Тези, които се предлагат покриват самият екран, според инчовете му.

# 463
  • Варна
Много ви благодаря момичета!    bouquet Сега ще си поръчам ел.везна, защото си купих хлебопекарна и ще трябва да меря. Grinning

You have won a 10% off Coupon Code!
Coupon Code:NFJKSKEND
Please be sure to copy and remember the Coupon Code you get!
This coupon is only valid for today!
It is only valid for products in the category
Clothing Shoes & Accessories

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 23:23 от Mona Liza76

# 464
  • София
You have won a 8% off Coupon Code!

Coupon Code:IINRHGAVT

Please be sure to copy and remember the Coupon Code you get!

This coupon is only valid for today!

It is only valid for products in the category

Cell Phones

Общи условия

Активация на акаунт