По-бърз растеж на косата (2) ????

• 168 687
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Кой гласува в анкетата повече от 3см. ,бързо да казва какво прави ?! omm

Peace Peace Peace Peace

# 61
  • София
Кой гласува в анкетата повече от 3см. ,бързо да казва какво прави ?! omm

Лъже.  Simple Smile

# 62
  • Варна
Веднага казвам какво накара моята да расте.
1 жълтък
2 с.л тривитаминол
2 с.л ракия или водка
2 с.л кисело мляко
1 с.л зехтин или бадемово масло
2с.л мед
ако искаш може и една капка лавандулово масло
Супените лъжици зависят от дължината на косата - ако е над раменете нека е 1
Стои се най-малко един час
Сигурна съм , че сте я чували хиляди пъти тая маска .Аз я правих заради засилен косопад и косата ми растеше като бясна , не можех да сварвам да я боядисвам.Прави се 2 седмици по 2 пъти седмично , след това по веднъж седмично и така постепенно намаляваш процедурите.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 22:33 от Didi_Bidi

# 63
Благодаря ти  Didi_Bidi smile3525

# 64
Веднага казвам какво накара моята да расте.
1 жълтък
2 с.л тривитаминол
2 с.л ракия или водка
2 с.л кисело мляко
1 с.л зехтин или бадемово масло
2с.л мед
ако искаш може и една капка лавандулово масло
Супените лъжици зависят от дължината на косата - ако е над раменете нека е 1
Стои се най-малко един час
Сигурна съм , че сте я чували хиляди пъти тая маска .Аз я правих заради засилен косопад и косата ми растеше като бясна , не можех да сварвам да я боядисвам.Прави се 2 седмици по 2 пъти
седмично , след това по веднъж седмично и така постепенно намаляваш процедурите.

Отмива ли се по-бързо боята от тази маска... newsm78

# 65
Няма как да не се отмива боята. Виж само какви са съставките.

# 66
  • Варна
 за жалост няма как и агнето цяло и вълкът сит но ако искате дълги коси трябва да ги щадите,да ползвате правилните продукти ,да подхранвате и да защитавате от топлината

# 67
  • На небето
Didi_Bidi тази маска съм я правила 1 година. Косата става супер, спира да пада, сгъстява се, спира да цъфтежа, но при растежа нямаше полза при мен.
Ivaila1302 ще я питам като я видя, но тя не е от този тип жени които се грижат за външния си вид. Не вярвам да я прави нищо. Не и е особено гъста косата, но много бързо расте, не изтънява и изглежда една лъскава и здрава.

# 68
Май е крайно време да го опитам и аз този тривитаминол Laughing

# 69
Сега Estell като казва за нейната приятелка на която и расте бързо косата ,че не е особено гъста и се замислих ,че всичките ми  познати които са ми се хавлили че косите им растат бързо са  също с неособено гъсти прави коси с фин косъм. И започвам да си мисля ,че явно понеже тези коси са по-тънки и се самоомазняват повече косъма се самоподхранва и расте по-бързо. А такива жени например които имат дебели ,къдрави коси те са по-сухи по принцип и най-вероятно това е причината да растат по-бовно. newsm78 Има ли логика в това ?

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 16:45 от Ivaila1302

# 70
  • Варна
 ако омазняването подхранваше всички щяхме да си ходим с мазни коси .Моята коса не е с тънък косъм и не е мазна.. Peace

# 71
Didi_Bidi далеко съм от мисълта ,че си с мазна коса  Hug
Просто този тип коси са по-лъскави и живи ,което ме навежда на мисълта че не са като сухите без блясък ,т.е. има мазнинка. Нали като си правим маски за коса било с тривитаминол ,било с някакви други масла и дори купена маска точно това правим доомазняваме косата си и затова след тази процедура косата ни блести и изглежда по-жива.

# 72
Аз не мисля че косата се подхранва от мазното,а по скоро от полезните съставки на маслата newsm78

# 73
Момичета моята коса се омазнява бързо , реша я за да се разнесе по косъма и искам да ви кажа , че ефекта е отвратителен. Често пада подновява се с нова коса , която докато израстне до раменете започва да цъфти , къса се и колкото и да обират цъфтежа пак остава накъсана . Сега ще видя ендокринолог дали ще реши нещата. Не мога да се спра на лекар.
Всичко идва от продължителността на живота на косъма , при някой е 5  години , при други 3 от това зависи дали ще расте дълга , аз каквото и да сторя с моята постоянно подменяща се и цъфтяща коса , не мога да стигна далеч.

# 74
А за не миенето на бързо омазняваща се коса съм на принципа по добре да ми паднат няколко косъма от миене отколкото цялата коса от мръсотия.
Опитах да не я мия 1 седмица , после още 2 не мога да се отърва от пърхут , нещо което съм имала 2 -3 пъти през живота си.

Общи условия

Активация на акаунт