Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 728
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • NE
kashmir Много ти благодаря  Hug Нямам търпение да се запознаем с теб. Така че в най-скоро време искам снимки. Heart Eyes
П.П. Случват се инциденти по време на любов. Blush
Тоничка, Линче Нали знаете че миналата година март месец се похвали с най-много положителни тестчета. Съвсем в реда на нещата е да се похвали и този март със същото. Стискам ви палчета. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 721
  • София
МишенцеHug  Praynig

# 722
 Леле , как само се зарадвах  , щъркелите тази пролет здраво се трудят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Мишони - най- щастливата и лека бременност ти пожелавам , мила  newsm51 . Все такива хубавини да ни разказваш, докато дойде време за най - важният разказ, как си станала мама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Веселушко - честито ти второ туптящо сърчице  Heart Eyes. Дано скоро отминат зацапванията и се радваш на една безпроблемна бременност  Hug.
Сигме - ще се оправи малката Лия , не случайно е Желязкова  Hug, след като понапълни бузките , следват и крачетата , скоро ще ги галиш и пощипваш  Heart Eyes.
Тоничка - при мен винаги тестовете за овулация са били рязко отрицателни след положителният  Peace.
 Зузанас - само аз не те поздравих за приемането на щафетата  Blush Heart Eyes. С пожелание , скоро да търсиш нов приемник на поста , поради видимо бременни причини  Heart Eyes.
 Хубава вечер , мили ми ненагледни  Hug Hug Hug и още тестове двучертичкови чакаме , направо сме ненаситни  Mr. Green  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

# 723
  • Германия
Тоничка: стискам здраво палци да сте сгащили яйчо. Моите тестове още са отрицателни, а ЦС е както при О. Утре ще видя какво ще каже док.
Ще ми обяаните ли къде мога да видя снимките. Аз съм малко зле с тези форуми, кое къде и как. Лека вечер.

# 724
Мишки, страшно се радвам за теб! Пожелавам ти да си много щастлива бременна и още по-щастлива мама!  Praynig Hug Heart Eyes

# 725
  • В къщурката на хълма на феите
Не съм чела, само да пусна бомбата!!!   newsm08

МНОГО СЪМ БРЕМЕННАААААААААААА!!!!!!!!   newsm44 newsm44 newsm44

Момичета, на 10-ти ден ЧХГ 190, на 12-ти 344.  Доки каза, че най-вероятно са две.  Понеделник 18-ти отивам на преглед.

Довечера ще чета.  Обичам ви!!!  

Мишееееееее гуши гушииииииииии! всичко ще е наред миличка, ще видиш, ще имаш най-леката и сладка бременност, а накрая прекрасен розов финал .. аз ти казах, че Ема е киселяк, ама е ужасно заразна Mr. Green ох така се зарадвах!!! сууупеееер .. Heart Eyes Heart Eyes
Бамбиии честита ти радост! да сте живи и здрави! Hug Hug Hug

аз отдавна не съм се отчитала, но Ема си е мрънмотче и не ми остава особено много време за каквото и да било освен за нея .. ходим много на разходки, че спи доста в количката .. днес за първи път успях да я нахраня навън без да изпадне в истерия и да ми откаже шишето, а в същото време да плаче, че е гладна .. тая седмица ни предстои голям зор .. от сега ми е свито сърцето, защото ще й правим кръвнозахарен профил, понеже пие много вода и е много нервна, а пък таткото ни е диабетик и педи се съмнява, че Ема може и тя да е като татко си .. 3 пъти ще я бодат за един ден, след това в четвъртък сме за последната двойна ваксина и моето мрънмотче, което таман беше почнало да се успокоява и да не плаче по цели дни пак ще стане ужас .. ама ще го изтърпим само да е жива и здрава и всичко да е наред .. само затова се моля Praynig и така .. аз се засилвам към страната на Сънчо, лека вечер и до скоро! Hug

# 726
  • В сърцето на любимия човек
Мише - Боже, каква прекрасна новина  Praynig Тихичко честито  Hug Не можеш да си представиш колко се зарадвах да прочета поста ти  Hug Пожелавам ти най-прекрасната бременност с пухкав ревящ финал (или два  Heart Eyes )
Сигме - мъничка е желязна, сигурна съм, че всичко ще е наред и скоро ще си я гушнеш  Heart Eyes
РендиHug  Hug  Hug Прекрасен разказ и разкошни снимки  Hug  Hug  Hug
Зузе - и аз си мислех, че си брюнетка  newsm78 Както и да е, с Вава и Месечинка сте прекрасни  Hug
Честита рожба и на мама Бамба, да и е жив и здрав малкия юнак  Hug
Ох, аз щях да пиша още, но толкова се развълнувах, че забравих  ooooh!

А, да, стиснете ми едни палци за утре  Praynig

Лека нощ и прекрасни сънища на всички!

# 727
  • shumen
Меци,дано е добре Ема.Ние днеска голяма разходка направихме от 14 до 18.30 часа.
Мише,прекрасна новина.
Сигме,целувки на Лия.

# 728
Зузе - и аз си мислех, че си брюнетка  newsm78...

А, да, стиснете ми едни палци за утре  Praynig

Лека нощ и прекрасни сънища на всички!
Щото е умничка ли?  newsm78  Mr. Green  Mr. Green
Стискам палчуни, Пънче  Praynig
Лека и бебеносна  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 729
  animal037 Да не изпусна прашеца преди лягане  Mr. Green
 newsm75 newsm79 newsm28
Щото е умничка ли?  newsm78  Mr. Green  Mr. Green
Тук всички сме умни и едновременно блондинки по душа, особено аз. Даже понякога казвам на ММ като ми мрънка за нещо: " с един акъл , кое по-напред"  Mr. Green
Иначе - не знам защо, но така си мислех  newsm78 Може да съм видяла някоя стара снимка преди време и там да е била брюнетка  newsm78
Благодаря за стиснатите палци  Hug
Как сте с малкия кокос?

# 730
Добре сме, Пънче  Hug
Във вторник ако не сме се видяли на живо до тогава, ще се гледаме и слушаме при док  Mr. Green  А ти се усмихвай повече, че аз надушвам повяхналото ти носле  Naughty  Hug
Айде пак лека нощ  Mr. Green
Патете до утре да се е отчела  Grinning

# 731
Зайченцето бяло вече е в слединтензивно от днес  Heart Eyes
направихме крачка напред. Сега остава най-важното-ехография на главичката и очен преглед.
Ще побелея от притеснения. Добре, че днес се боядисах, че да не ми личи  Tired

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 23:52 от sigma

# 732
аз съм брюнетка под прикритие Mr. Green Такава ми е естествената перушина, ама като излезе лафа "русо гладно нЕма" и аз викам аЙ да се подсигуря Joy Joy

Лека нощ, отивам да правя нани, че утре е Понеделник Outta Joint Hug

П.П. Мамо Сигме, убедена съм, че нашето зайче е добре и ще е добре Hug

# 733
Сигме - това е чудесна новина  Hug  Hug  Hug Браво на малкото зайче  Hug  Hug  Hug Сигурна съм, че и от прегледа ще докладваш добри новини, нали Дяволов беше казал, точно по главичката на Лия, че всичко ще е наред  Praynig За очичките, спомням си, беше писала, че са залепяли клепачетата (така трябва, доколкото знам), така , че съм сигурна, че всичко ще е наред  Praynig Докторите са много добри и съм убедена, че съвсем скоро ще си гушнеш здравото и прекрасно момиченце  Hug
Зузе - ей, голям си шемет - няма да се излъжеш и ще се подсигуриш - хем блондинка , хем брюнетка  Mr. Green

Ох, крайно време е да си лягам  smile3524

# 734
  • София
Пънчита стискам палци Hug Praynig и те ръсвам babydust7 babydust7 babydust7
Сигме браво на малката госпожица. Всичко ще е наред с прегледите Praynig Hug Hug
Звездичке- как си? Как са госпожиците?
Гуш на всички и лек ден от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и за повече бебета:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт