Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 463
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Поръчах тези за майка ми 39   http://www.amazon.fr/gp/product/B0042ESBJ2/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 търсих отзиви по темите, не намерих нищо съществено.
Джулз е писала че са с хубава изработка и качествени.
А като номер някой да има идея как е тази марка, защото аз искам 39, а пише 5.5 ук, да не са на принципа на кларкс умалени, че тогава ще стане проблем  newsm78.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 11:16 от Casyopea B

# 1 111
Моля, пак за обяснение за кой бюлетин трябва да се абонирам във френския амазон, за да получа код. Какво ли не абонирах вече, получавам мейл, че съм абонирана и толкоз. И всъщност този код MODE2013 е различен, така ли? Извинете, ама се оплетох нещо...

# 1 112
# 1 113
  • Димитровград
Цитат
Моля, пак за обяснение за кой бюлетин трябва да се абонирам във френския амазон, за да получа код. Какво ли не абонирах вече, получавам мейл, че съм абонирана и толкоз. И всъщност този код MODE2013 е различен, така ли? Извинете, ама се оплетох нещо
От тук.Кода е за нови клиенти

http://www.amazon.fr/b/ref=nav_swm_bounceback_gift10e_mode2013?i … mp;tag=dealabs-21

# 1 114
Цитат
Моля, пак за обяснение за кой бюлетин трябва да се абонирам във френския амазон, за да получа код. Какво ли не абонирах вече, получавам мейл, че съм абонирана и толкоз. И всъщност този код MODE2013 е различен, така ли? Извинете, ама се оплетох нещо
От тук.Кода е за нови клиенти

http://www.amazon.fr/b/ref=nav_swm_bounceback_gift10e_mode2013?i … mp;tag=dealabs-21

Мерси  bouquet Под нови клиенти се има предвид непазарували досега от френския амазон или новорегистрирани?

# 1 115
  • София
Мерси  bouquet Под нови клиенти се има предвид непазарували досега от френския амазон или новорегистрирани?

Непазарували досега от френския  Peace

# 1 116
Момичета, как ви се вижда тази подметка на този модел EMU  - дали ще се пързаля?
http://www.javari.fr/dp/B004Z63AIY

# 1 117
Много добра изработка и си отговарят на номера. Стават и за широк крак.

# 1 118
колко широк крак според теб?На майка ми обиколката в най-широката част е 25 см. Голяма мъка е даи намеря нещо. А като намеря или е прекално скъпо или са го разграбили, ако е на-по добра цена.

# 1 119
Е, не щат да ми изпращат код франсетата и това си е  Crossing Arms Абонирах се от линка, който даде geri_pam, получих мейл, че съм се абонирала и доколкото успях да преведа с преводача, ми казват, че вече са ми изпратили код за предишен абонамент и ме приканват да си го ползвам. Е да, ама не - нямам код  ooooh!

# 1 120
колко широк крак според теб?На майка ми обиколката в най-широката част е 25 см. Голяма мъка е даи намеря нещо. А като намеря или е прекално скъпо или са го разграбили, ако е на-по добра цена.
Не бяха за мен, а за приятелка, която все твърди, че е с много широк крак и поради тази причина не може да си намери удобна обувка, а тези щом ги сложи, каза, че не се усещат. Довечера ще я помоля да си премери крака

# 1 121
Е, не щат да ми изпращат код франсетата и това си е  Crossing Arms Абонирах се от линка, който даде geri_pam, получих мейл, че съм се абонирала и доколкото успях да преведа с преводача, ми казват, че вече са ми изпратили код за предишен абонамент и ме приканват да си го ползвам. Е да, ама не - нямам код  ooooh!

пробвай на друг емайл да пратиш код

# 1 122
Може ли и линка към френския амазон,за които деиства кода mode2013 ?

# 1 123
  • Ямбол
Здравейте! Мога ли да платя с карта V Pay на Уникредитбулбанк или с Маестро на ЦКБ?

# 1 124

ето така горе долу изглежда в профил кракът на мама.

а отпред е нещо подобно, но среден вариант.
 Ем широко, ем свода висок(тази част отгоре, не самото стъпало)

Perseuss не ми се вярва приятелката ти да е с чак такива крака:)
Майка има мокасини и видимо изглеждат горе долу така.
Избрахме едни сандали с нея и хоп отмъкнаха ни ги:)
Препочита да не е равна подметка а 3-4см подигнато.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 11:44 от dalil

Общи условия

Активация на акаунт