Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 461
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 125
  • SOFIA
Много си извинявам,че ще досадя но да питам за тези ботуши.Сигурна  съм че съм виждала коментари, но при толкова много страници и теми просто няма как да прегледам всичко отново.
Ако някой иска  - нека ми отговори.  Peace
http://www.javari.de/Buffalo-SD-03-1-135894-Klassische-Stiefel/d … L=%2FshoppingCart
 Интересува ме как са като изпълнение, дали може някоя реална снимка, аз като нося 39 обикновено да поръчам 39 или са  умалени.Моя крак е тесен  и с тесен прасец.
Виждат ми се на добра цена (38 е)и дали  си заслужават да си ги поръчам.

# 1 126
Е, не щат да ми изпращат код франсетата и това си е  Crossing Arms Абонирах се от линка, който даде geri_pam, получих мейл, че съм се абонирала и доколкото успях да преведа с преводача, ми казват, че вече са ми изпратили код за предишен абонамент и ме приканват да си го ползвам. Е да, ама не - нямам код  ooooh!
Виж в СПАМА си.

# 1 127

Perseuss не ми се вярва приятелката ти да е с чак такива крака:)
Майка има мокасини и видимо изглеждат горе долу така.
Избрахме едни сандали с нея и хоп отмъкнаха ни ги:)
Препочита да не е равна подметка а 3-4см подигнато.

dalil определено краката на приятелката ми не изглеждат така, но за всеки случай, ако не ти е късно довечера ще я помоля да премери обиколката на най-широката част на стъпалото си

# 1 128
Благодаря на всички за помощта  Hug Отписах се от всички бюлетини и се абонирах наново, и най-сетне получих код  Grinning

# 1 129
  • Сливен
Мацки франсетата приемат ли виртуална карта на ЦКБ?

# 1 130
  • Бг
Здравейте! Мога ли да платя с карта V Pay на Уникредитбулбанк или с Маестро на ЦКБ?
Мацки франсетата приемат ли виртуална карта на ЦКБ?

Момичета, няма как да знаем, пробвайте и ще стане ясно. Няколко страници напред се коментираше, че на едни картите минават, на други не, хем картите са на една и съща банка.
Аз например моята знам, че не минава, но всеки път тъпо и упорито се пробвам  Mr. Green.

Много си извинявам,че ще досадя но да питам за тези ботуши.Сигурна  съм че съм виждала коментари, но при толкова много страници и теми просто няма как да прегледам всичко отново.
http://www.javari.de/Buffalo-SD-03-1-135894-Klassische-Stiefel/d … L=%2FshoppingCart
 Интересува ме как са като изпълнение, дали може някоя реална снимка, аз като нося 39 обикновено да поръчам 39 или са  умалени.Моя крак е тесен  и с тесен прасец.

Золи, някой в темата беше казал, че ги е поръчвал май за сестра си, и при първия дъжд отпред на муцунките са станали ужасни. Надявам се да не бъркам. Иначе Бъфало-то повечето модели са за нормален към тесен крак. Тези като ги гледам са и за тънък прасец. В немския Амазон не знам дали си погледнала, но има три мнения за тях, и трите девойки казват, че са за много слаб прасец.

# 1 131
Привет, някой дали получи вече тези червени Тоци-та, да сподели дали си отговарят и как са като изработка?  Praynig  Hug
http://www.javari.de/Marco%20Tozzi%202-2-22418-29%20Klassische%2 … RL=%2Fmythings%2F

# 1 132

Perseuss не ми се вярва приятелката ти да е с чак такива крака:)
Майка има мокасини и видимо изглеждат горе долу така.
Избрахме едни сандали с нея и хоп отмъкнаха ни ги:)
Препочита да не е равна подметка а 3-4см подигнато.

dalil определено краката на приятелката ми не изглеждат така, но за всеки случай, ако не ти е късно довечера ще я помоля да премери обиколката на най-широката част на стъпалото си
Благодаря. Не е спешно. Почти всичко, което съм харесала е над 50 евро...чакам немците да се отпуснат малко.

# 1 133
  • София
Много добра изработка и си отговарят на номера. Стават и за широк крак.
Огромно благодаря   bouquet Hug Моята майка е с нормален към тесен крак, но ще ги платя, като дойдат ще докладвам  Peace.

# 1 134
  • Sofia
Здравейте! Мога ли да платя с карта V Pay на Уникредитбулбанк или с Маестро на ЦКБ?

Не, аз имам такава V Pay и не може нито в едно Javari.

Золи, някой в темата беше казал, че ги е поръчвал май за сестра си, и при първия дъжд отпред на муцунките са станали ужасни. Надявам се да не бъркам. Иначе Бъфало-то повечето модели са за нормален към тесен крак. Тези като ги гледам са и за тънък прасец. В немския Амазон не знам дали си погледнала, но има три мнения за тях, и трите девойки казват, че са за много слаб прасец.

Да, за моята сестра ставаше и за нейните ботуши.

# 1 135
Благодаря ти. Hug Втората и третата са ми в мерАклистата. Ще чакат по-добри времена, евентуално. Иначе си задоволих крастата с една прекрасна червена Томми... Нищо не търся и не искам, пари нямаааа ooooh!

Амазонци още една ли пуснаха, че даваха само две бройки налични или пък е друго Томми?
Няма значение - да ти е честита и със здраве да си я носиш Hug Лятоска ще джиткаме с червени чанти и тюркоазени кецове  Laughing Peace

anbibian, не ми беше хрумнало, че тези агнешките ботуши може да ги изядат молци - нали затова ще слагаш Райд  Rolling Eyes
smile3521 задължитено препарат против молци иначе домашните гадинки ще са сити цяла година  Crazy

Леле, ти представяш ли си сега да си ги прибера за следващата зима и като ги извадя, да са ядени от молци  ooooh! Добре, че сподели  Hug

Мацки, нещо като нищо интересно. Аз миналата седмица прибрах най-топлите боти/ботуши, днес прибрах пухенките... мисля повече студове да няма  Mr. Green Имаме footwear за такъв сезон да разхождаме  Joy
Французите много бързо се усещат да режат за кода  Twisted Evil

Оф, ей тия чанти xyxyx много ме кефят  Rolling Eyes

Това с молците и на мен ми се е случвало преди години с едни ботушки отвътре с ест. вълна Confused. Бяха смлели цялата подплата,  обаче бях забравила за този случай и сега като нищо щях да ги прибера без да взема мерки. Благодаря и аз на anbibian    bouquet

Всячески се старая да ви избягвам, Peace  ама не ми се удава лесно  Mr. Green Снощи и аз поръчах един чифт от скечърсите на Ронка - че то как без тюркоазени кецове - може ли?  Joy  А и не помня някога да съм си купувала обувки за 3 лева  Thinking
бтв. Не знам дали си забелязала, но онова чантище xyxy... го имаше и в червено в началото (държах си го в листата за малко, ама тогава цената не беше никак приемлива), но пък в този цвят и с тези гигантски размери щеше да изглежда точно като да си тръгнал на бой с бикове  Mr. Green 

А колко бързо се усещат французите - на кой път? Да знам за всеки случай само, че имам още едно кодченце  Wink

# 1 136
  • София
Чудя са ако канселирам поръчка във френския амазон и след това пусна друга със същия акаунт, ще се хване ли кода за отстъпка? newsm78
Да попитам и за тези :
http://www.javari.fr/Buggy-Lucane-Sandales-femme-Jean/dp/B005RS5 … L=%2FshoppingCart

Как върви номерацията?

# 1 137
http://www.amazon.de/Naturalizer-A1614S1900-Fashion-Halbstiefel- … 49E/ref=pd_cp_a_1

Някой получил ли е този модел на Naturalizer . Ако може размери на стелка на 37 или 38? Отговаря ли си по принцип марката, за тесен или нормален крак са?

# 1 138
  • Austin,TX
  Момичета,тази марка Cushe ,умалени ли са ?
Dragonflyy, опита ми с Cushe е , че НЕ са умалени, а са по- скоро за по- широк крак. Аз съм 37,5 - UK- 4,5, от тази марка  UK 4 са ми ОК / имам кецове и ботуши/.

# 1 139
Току що получих ето това
https://www.javari.fr/dp/B0061JX97U 27н. за 10 Е. Прекрасни са, много красиви, много пипнати. Дребен веднага ги обу, въпреки, че са му големи. Взех ги за есента.

https://www.javari.fr/Agatha-Ruiz-Prada-Asita-Sandales/dp/B006JZ … p;nodes=367664031
32н. бели на шарени точки. Отлично качество, изглеждат невероятно, стоят много нежно. Peace
Доволна съм много.

Днес чакам още 2 пакета. 1 за мен и 1 за дребното

Общи условия

Активация на акаунт