Отговори
# 465
Зависи от капсулите. Ползвала съм предимно едни за гъбички, които са млечнобели и течноста не е точно бистра, но все пак си зависи от хапа.

Цитирам ти един въпрос от стра тема
Цитат
Искам да ви питам как точно усещате изтичането на Утрогестана. При мен се вижда една гъстичка консистенция, която със сигурност е от глобулата, но имам и едно воднисто изтичане, което в повечето случаи е съвсем малко, но от два дни си е доста по-обилно (излиза ми малко извън ежедневната превръзка)
от http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564906.0 Не са отговорили, но явно се случва  Thinking

# 466
Pampers , можеш ли да дефинираш горе-долу колко като обем е течението при теб? Аз съм с ежедневна превръзка- тези най-мъничките и тъничките и си мислех,че може найлончето отдолу да не държи и затова да ми е мокро и бельото. Може това да не се води обилно течение, не е като да съм с нощна превръзка и цялата да е мокра...
Много е малко като количество. Направи ми впечатление, че не е като друго течение, а направи като вода, но колкото монета от 20 ст по размер в-у бельото.

# 467
  • София
Ох, значи не съм сама. И аз от време - на време усещам, че съм се подмокрила  Embarassed Не е много, но достатъчно влажно за да ме озадачи. Все забравям да попитам като отида на лекар, дано е нещо нормално.
Амели, ще споделиш какво ти е казал твоят доктор в четвъртък.

# 468
И аз ползвам утрогестан 2 пъти по 2 вагинално, неизбежно е изтичането колкото и да лежа...бельото винаги ми се мокри малко или много...но мисля, че е нормално.
Има ли смисъл да ви казвам, че пак съм със зацапване...то вече ми стана навик Cry Както писах по-рано днес през деня сутринта бях на преглед...няма такава радост да ти кажат, че всичко му е наред точно на твоето бебче ... но разбира се няма пълно щастие - пак прокървих. АГ голямо спокойствие по телефона като му звъннах (тия хора яко са претръпнали). Много съм разстроена, но стига съм ви досаждала с моите проблеми  Cry

# 469
Благодаря ви за коментарите!
Аз по принцип си имам вагинално течение, което всъщност моят гинеколог казва,че не е течение,а естествен лубрикант, обаче това спря откакто съм бременна, освен това то е прозрачно и слузесто,а не като бистра вода.

Kikito86 , аз докато лежах в болницата, имаше едно момиче в седми месец бременна, която през две седмици е с кървене,нищо че от втория месец само лежи. Но бебето е добре. Щом се доверяваш на доктора си, слушай го,спазвай стриктно предписанията и мисли позитивно. А и бебето ти е добре, може да си спокойна, слагай си утрогестана и си почивай. Просто организмите ни не са идеални, с възрастта започваме да изпитваме недостиг на различни вещества, добре,че живеем в съвремие с достатъчно развита медицина и медикаменти, за да износим живи и здрави бебета. Покрай мен няма  жена ( освен мен през първата бременност), която да не е пила една торба хапчета за задържане или да не са й боцкали инжекции или да не е лежала поне месец, а някои си пролежават цялата бременност с доста сериозни проблеми. Спокойствие му е майката, всичко друго е в Божиите ръце.

# 470
Благодаря ви за коментарите!
Аз по принцип си имам вагинално течение, което всъщност моят гинеколог казва,че не е течение,а естествен лубрикант, обаче това спря откакто съм бременна, освен това то е прозрачно и слузесто,а не като бистра вода.

Kikito86 , аз докато лежах в болницата, имаше едно момиче в седми месец бременна, която през две седмици е с кървене,нищо че от втория месец само лежи. Но бебето е добре. Щом се доверяваш на доктора си, слушай го,спазвай стриктно предписанията и мисли позитивно. А и бебето ти е добре, може да си спокойна, слагай си утрогестана и си почивай. Просто организмите ни не са идеални, с възрастта започваме да изпитваме недостиг на различни вещества, добре,че живеем в съвремие с достатъчно развита медицина и медикаменти, за да износим живи и здрави бебета. Покрай мен няма  жена ( освен мен през първата бременност), която да не е пила една торба хапчета за задържане или да не са й боцкали инжекции или да не е лежала поне месец, а някои си пролежават цялата бременност с доста сериозни проблеми. Спокойствие му е майката, всичко друго е в Божиите ръце.

Сама знаеш, че спокойствие никога няма  Sad Винаги когато съм спокойна се случва нещо такова  Wink Да ти кажа, че и аз от както разбрах, че съм бременна съм на легло само  Crossing Arms Мога цялата бременност да съм на легло, само се моля бебчо да е добре  Praynig

# 471
  • София
Леле, колко сте изписали... нямам време да ви чета, че едвам гледам за сън, но да честитя РД-то на дъщерята на Амели: Да ти е жива и здрава и много да ви радва и да е кака за пример  newsm59

# 472
Кикито, че няма спокойстие-няма, но все пак аз също бих се доверила на лекаря. Щом е сметнал, че няма проблем, налагащ незабавно действие, най-вероятно е така. Те може и да се претръпнали, но все пак много внимават в критични ситуации, защото носят отговорност.
Стискам палци бързо да премине зацапването  Hug

# 473
Добро утро момичета! Ставайте вече  Laughing

# 474
Добро утро и от мен ! Работния ден започна  Wink

# 475
Добро утро момичета!
Амели, не се тревожи и на мен ми се случва. В неделя се разхождахме няколко часа и след като се прибрах дори бодито ми беше мокро, но не ми се случва за първи път. Имам някакво течение, което гинеколожката каза, че е нормално(след като ми пусна цитонамаска и микробиология). Успокой се, отиди в четвъртък да те види твоя лекар, но ти гарантирам, че е нормален процес Grinning

# 476
Moмичета, имам въпрос към вас. Решили ли сте какво ще е раждането- естествено раждане или секцио? Тези от вас, които имат вече деца, нека споделят опит. Аз клоня към секциото. Страх ме е от естественото. Мисля си и че за бебо ще е по-добре секцио, и че при нормалното са възможни повече усложнение за мен и бебо. По-натам на консултациите ще питам гинеколожката ми за мнението си.

# 477
Аз пък да ви кажа какво ме стресна преди малко: ходихме с мъжа ми до един магазин- с колата, стояла съм права в магазина около 20 минути,може и по-малко и после пак връщане с колата. Като се върнах, видях,че превръзката ми ибельото под нея са мокри като напоени с вода,т.е с безцветна водниста течност. Нося превръзка, защото си слагам утрогестан вагинално и той леко изтича. Не съм забелязала да имам вагинално течение през бремеността, чудя се дали не съм се напишкала, но бих ли могла да не го усетя, а и урината ми все пак не е чисто прозрачна? Почнах да си мисля дали не ми изтичат водите, още повече че снощи (с кой акъл) четох историята на една мама,която в пети месец й изтекли водите,а тя въобще не разбрала...и после усложнения от забавената реакция....ще ви ги спестя.
Утре ще звънкам на доктора, ама той пък е на кабинет чак в четвъртък следобед...
Вие да сте имали подобни случки?

Два пъти ми се случи същото нещо. И двата пъти беше след дълга разходка. На 12 съм на преглед и ще попитам. И аз си помислих, че е свързано с водите, но пък нямам никакво неразположение.

За раждането аз нямам избор. Тъй като съм със сърдечна операция ще трябва да раждам със секцио.

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 09:13 от So^Amazing

# 478
Добро утро - ние сме на крак от 6ч., че на бъдещия батко повече не му се спеше ooooh!

За раждането - аз съм твърдо за естественото раждане, така бях и по време на първата бременност. Секцио през ум не ми е минавало, освен по медицински причини, които да го налагат. Изобщо не е страшно - природата ни е предвидила какво да прави организма по време на раждане, няма нищо по-нормално от това. Измамно е и това, че секциото намалява рисковете. Няма да влизам в подробности, има достатъчно литература по въпроса Simple Smile

Виж, аз изпитвам ужас от всякакви интервенции върху мен самата, а секциото си е операция и не бих си я причинила, освен при необходимост Peace

# 479
Аз първият път раждах нормално, няма да изпадам в подробности - има мами, които не са раждали и не искам да ги стряскам. Всичко се изтърпява и се забравя в мига в който гушнеш малкото човече. Сега обаче искам секцио. Моят гинеколог каза, че няма да ме среже при условие, че веднъж съм родила нормално, но се надявам да се разберем. Страх ме е от операцията, но ми се струва, че ще е по-добре така да излезе мъничето. Алекс трудно го родих и сега отново се страхувам, че ще се повтори тази ситуация. Ако бебока е като батко си да седи високо горе и да не слиза, няма да се мъча.
И едното и другото раждане имат своите плюсове и минуси.
Мамите които им предстои за първи път да не се страхуват, защото това е най-хубавият момент в живота на една жена. Всяка една болка избледнява още в минутата в която гушнете малкото слънце.

Общи условия

Активация на акаунт