Отговори
# 225
Момичета за поверието само казвам това, което съм чула, но разбира се че при всеки един е различно!

# 226
Кикито, аз съм със зацапване. Изпивам 2 опаковки дуфастон и съм ок. След това пак почна. И така 3 пъти вече. Последния път ми се появи веднага след секс. Та се чудя дали да не се въздържаме известно време. Лекарката ми каза, да си пия дуфастона, но много скоро като вляза и в четвърти месец трябва да се приключи с това зацапване, тъй като вече не е на добре. Общо взето това, не ме е наплашила нещо. Мен ми спира още не 2 рия ден след приема на дуфастона. Но ако при теб е повечко, отивай веднага да те види. Дано приключи! Стискам палци  Hug

# 227
Тук съм Дани Simple Smile Малко се поизгубих, вярно е. Няма да се повтаря обаче  Laughing
По повод дрехите за бременни, аз още нищо не съм търсила никъде. Даже не знам във Варна къде има освен в H&M. За сега се събирам в моите панталони и дънки. Малко почват да ми стягат горе, но разкопчавам копчето и тъй като слагам колан, отпускам следващата дупка, да не ми стяга и така прикривам разкопчаното си копче  Mr. Green За сега съм го измислила, но после...
Скоро ще трябва да се поразходя да видя какво се предлага. Купих си само един сутиен за  бременни от интернет, който никак не ми харесва и няма да нося, но поне разбрах, че точно сега не бива да купувам нищо, ако не съм пробвала първо.

# 228
Kикито, копривата я има в местния ни супермаркет (Фрешмаркет), не съм ходила да я бера Simple Smile Аз много обичам коприва и се радвам, че чат-пат мога да си намеря в магазина. Но ето сега на вечеря не мога и да погледна остатъка - а така ми се услади на обяд Simple Smile

За поверието и аз съм го чувала като "момичето взима от хубостта на майка си", затова бременните с момиче най-общо казано погрозняват, докато бременните с момче стават по-красиви. Ама пусто като не мога да се преценя в момента дали съм погрозняла или съм се разкрасила Simple Smile

Само поверие си е  Simple Smile Аз с първата бременност се бях разкрасила - без пъпчица, изцяло чисто лице, косата ми се сгъсти (една дълга къдрава на вълни), с един блясък, който преди с всякакви балсами не успявах да постигна. И си имам момиченце. Впечатлявах даже хора, които по принцип не правят комплименти. Чакам си и сега този бонус  Mr. Green

За сметка на това след като родих като се почна един косопад, трябваше да се пострижа много късо и ми се появи първия бял косъм, за сега само един, който режа щом почне да расте и няма нужда от боядисване, че хич не обичам  Crazy

П.С. дребното е пълно копие на свекървата  Crazy Но пък след раждането ми взе "красотата" (и съня) hahaha

# 229
Добро утро момичета!
Вчера за малко, сега и тази сутрин усещам слаби болки в корема. Нормално ли е това?

# 230
Добро неделно утро коремчета!  bouquet

Малина и моята коса беше супер през първата ми бременност, не капеше, сгъсти ми се доста, но след раждането пак косопада и рядката коса! Crazy За сега май не капе толкова както преди, но не мога да забележа да се е сгъстила, може и да е рано още! Rolling Eyes

Веселото, пиеш ли нещо за леките болки? Не знам какво да ти кажа, ако не са силни, според мен не е проблем! А имаше ли ги и преди, или са от скоро? Аз като реша да се преобърна леко на другата страна понякога усещам лека болка за секунда и толкова. Не ме е болял корема! Ако те притеснява и продължи се обади за твое успокоение на доки! Peace Peace

# 231
Даниела, от вчера и днес са. Вчера пих но шпа, а днес ме болеше за кратко и мина без хапче.

# 232
Даниела, от вчера и днес са. Вчера пих но шпа, а днес ме болеше за кратко и мина без хапче.

Почивай повече, щом е минало и без хапче, ако продължи тогава може да се обадиш на лекаря. Но дано е било моментно и да не се повтаря повече! newsm10

# 233
Кикито, аз съм със зацапване. Изпивам 2 опаковки дуфастон и съм ок. След това пак почна. И така 3 пъти вече. Последния път ми се появи веднага след секс. Та се чудя дали да не се въздържаме известно време. Лекарката ми каза, да си пия дуфастона, но много скоро като вляза и в четвърти месец трябва да се приключи с това зацапване, тъй като вече не е на добре. Общо взето това, не ме е наплашила нещо. Мен ми спира още не 2 рия ден след приема на дуфастона. Но ако при теб е повечко, отивай веднага да те види. Дано приключи! Стискам палци  Hug

Ох... аз лекарствата не съм ги и спирала де Confused Определено зацапването е много малко, след като се изпишкам и се изтрия има точно 2-3 точки, но е кафяво. Прави ми впечатление, че се появява вечер, може би ако през деня съм се движила повече. Малко е зацапването, но притеснението вече ми е голямо Wink

Lulu в нашия магазин определено няма коприва в момента  Sad ...но ако ходиш да береш ме викай  Laughing Hug разходката ще е приятна  bouquet

# 234
Добро утро  Grinning Страхотен слънчев ден се очертава да е днес  Grinning Днес малката ме събуди рано -рано , но нищо само като видях слънчицето и не ми пукаше вече  Sunglasses
Снощи бяхме на китайски ресторант и така подобаващо си хапнах , че чак ме е срам  Blush  Днес май ще трябва да удължа тренировката  Mr. Green
За лицето какво да ви кажа и преди си ми беше чисто и сега пак е , но аз никога не съм имала проблем в тази област . Единствената ми придобивка от първата бременност са леките пигментни петна и едни ситни брадавички по врата , но те повечето вече изпадаха . А този път забелязвам умерени торбички под очите , но то това май си е вече от годинките , не от бремеността Mr. Green
С Невена в осмия месец страшно погрознях , надух се цялата и подпухнах , чак носа ми изглеждаше двоен  Crazy Обаче си мисля , че не е свързано с това  че е момиче , по-скоро си имах сериозни проблеми със задържането на течности .
Хайде  , приятен ден от мен  Hug

П.С . Аз в двора специално съм си посяла малко коприва , и ми давате хубава идея за днешният обяд. Много я обичам , на чорба със сирене  Crazy

# 235
Добро утро и честит празник! Желая ви страхотен ден с това слънчице!
Относно сутиените - аз си купих само 1 и то не за бременни, а просто по-голям номер. От Oysho, много съм доволна.
Лулу, много ме разсмя с подстригването на белия косъм - ако аз реша да режа моите, ще бъда страшна картинка  Joy
Пиете ли вече магнезий?

# 236
  • Пловдив
Здравейте мамчета! И ние се записваме при вас. Пожелавам на всички лека бременност.  newsm51

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 11:00 от DianaR

# 237
Здравейте и Честит Празник Simple Smile
Колко много сте изписалиии
Извинявайте за забавянето, мина ми прегледа, всичко е наред, на 11.03 ще ме записва за ЖК и тогава ще ми правят изследванията Simple Smile
Връщам се да ви чета, нямам никакво време тия дни
Слънчев и усмихнат ден на всички   bouquet

# 238
  • София
Добро утро и честит национален празник!

Ние вчера са отдадохме на кулинария и сготвихме ето тези пирожки:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=485211284862159&set=a.318442564872366.69009.317886961594593&type=1&theater
Но сме ги пекли, за да не са мазни. Станаха стархотни, тъй че ако ви се готви, това е добра идея.
 За самото тесто използвахме тази рецепта: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=485211284862159&set= … ype=1&theater

Хубав ден на всички!  1swing

# 239
 bg Здравейте и Честит празник !
Магнезий не пия отделно ,но го има във витамините. Започнах ги ,че не можех да стана без да ми стане лошо ,но сега съм ок Crazy
nenimira браво все така да е  Hug
 sealover аз след китайско все съм гладна  колкото и да изям ,след 2 часа пак търся нещо Embarassed та не знам колко е калорично Wink
Хубав ден коремчета !
П.П андреа а рецептата за тестото нещо не я намирам Embarassed иначе изглеждат супер!

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 11:44 от tuitito

Общи условия

Активация на акаунт