Домакини - първи сезон/шести епизод

• 28 462
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Марче, то човек си мисли, че някои неща са непосилни за него, докато не му се случат....Аз си признавам, че в тези моменти ми минаваше мисълта, че е по-добре за детето в дом...и ще ми е грях цял живот това. Цял живот! Оправданието ми е, че докторите ми описваха нещата така...ужасяващо, че в един момент бях убедена, че вкъщи няма да мога да си гледам детето  и наистина за него ще е по-добре в дом. Добре, че беше мъжът ми, та не ми даде подобни мисли да се въртят из главата ми. и сега принцесата е на почти 12г, жизнена, игрива, весела и щастлива по своему, но все пак много щастлива. е, не може да говори с думи, но очите и говорят достатъчно.
Толкоз по сълзливите теми от мен!

Току що изядохме по две мини тортички...вкусотия не, ами....съблазън бих го нарекла. Утре ще чакам мъжот да се върне от командировка облечена в червена нощница и с поднос с мини сахерчета в ръце.... Mr. Green Само някоя от вас требе да прибре децата ми и да ги погледа, че ние...да си хапнем тортички....

# 106
  • София
Марче, а книжката ти ли я написа?

# 107
  • София
Марчеее, трябва да почерпиш, щом вече ти вярваме толкова, че те мислим за писателка!
Луси, не я е написала тя, а я е открила, което е не по-малко важно....Ето това е книжката:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.menumag.bg%2Fza … oFKa-sbSQ&s=1

# 108
  • Талант на 2012,2013 г.
Валенцето, аз ще взема децата... Wink

# 109
  • София
Марче, то човек си мисли, че някои неща са непосилни за него, докато не му се случат...
Току що изядохме по две мини тортички...вкусотия не, ами....съблазън бих го нарекла. Утре ще чакам мъжот да се върне от командировка облечена в червена нощница и с поднос с мини сахерчета в ръце.... Mr. Green Само някоя от вас требе да прибре децата ми и да ги погледа, че ние...да си хапнем тортички....
Да....възхищавам ти се! Разбирам , че тук при нас, в тази тема домакинска сме се събрали все силни жени и оправни. Браво, браво!  HugВале, децата ги взимам аз, шА ги отгледам подобаващо.
Луси, как ще я пиша аз, бре жена. Та, толкова акъл аз нямам.....мога само да преписвам. ША те черпя, тъй да знаеш..

# 110
  • Талант на 2012,2013 г.
Ха, предварих, Марчето... не може да бъде, аз не съм толкова бърза... Shocked

ООООООп не.. писали сме по едно и също време.

А кажете, че не ми е приятелка .. Laughing

# 111
  • София
Марчеее, трябва да почерпиш, щом вече ти вярваме толкова, че те мислим за писателка!
Луси, не я е написала тя, а я е открила, което е не по-малко важно....Ето това е книжката:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.menumag.bg%2Fza … oFKa-sbSQ&s=1
Ще я поръчам по интернет, изглежда интересна...

# 112
  • София
Ха, предварих, Марчето... не може да бъде, аз не съм толкова бърза... Shocked
Може, може и още можеш!  Heart Eyes

# 113
  • София
Не се бийте за децата, ще ви ги давам и на двете подред!

# 114
  • София
Не се бийте за децата, ще ви ги давам и на двете подред!
За общото благо, сме готови на всичко. Hug Давай ги, ще ги храня и занимавам, но .... при мен има ред, да си знаят отсега.

# 115
  • София
А, не е чак толкова сложно. например Мари може да напише книгата със стиховете... Кулинарния шедьовър.

Аз пък имам 2 издадени... всъщност на дъщеричката ми. Първата свърши за 1 месец... Тя сама я продаде, тогава беше на 12. А имаме втората, тя е за малки деца(пак кулинарна)../ Crazy

# 116
  • София
А, не е чак толкова сложно. например Мари може да напише книгата със стиховете... Кулинарния шедьовър.

Аз пък имам 2 издадени... всъщност на дъщеричката ми. Първата свърши за 1 месец...
Много умни тез деца...чудесно!  Луси, ако искаш, ще ти я купя и пратя, за мен не е проблем. Даже ми е удоволствие, да направя на друг удоволствие.

# 117
  • София
Марче, ама ти си от София, няма ли да се видим на по едно кафе?

# 118
  • София
Марче, ама ти си от София, няма ли да се видим на по едно кафе?
То хубаво, ама ме е срам, бе душа чаровна!  Embarassed Blush Ако не беше Мари с нейните проблеми, никога нямаше да се покажа. Ама на, не мога да не съм съпричастна, тъжно ми е за нея. Да се видим, ама.....и други да дойдат, та между "капките" да мина.  Hug

# 119
  • София
ААА, аз откога предлагам обща среща, ма икой не ме отрази пък! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт