Италия, 136 пролетни усмивки

• 25 150
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Грилло ги обещава на гражданин, не на човек. Гориме  Simple Smile Grinning

Опссс, малка но важна подробност. И аз не съм гражданин.  ooooh!

# 316
Абе гледам му страницата на Грило във Фейсбук и има едно нещо, което не разбирам. Нали в такива публични страници могат и други потребители да публикуват на стената. Та как да разбера дали дадена снимка например е качена от собственика на страницата или е качена от някой от феновете? Вижда ли се това някъде?

# 317
Фей, тук съвсем ме объркаха с хронологии .. Ти получила ли си нещо за втората си дъщеря ?

МГ, мерси- и в Бг начи изгорях... Mr. Green

Тралала, пак те питам -ти защо не си получила нищо в Ит  newsm78
В Герм. ще ти се полагат ли тези 300евро на дете ,като не сте с тяхно гражданство ?
Тя и моята приятелка не е,ама мъжът и е германец... newsm78- тя естествено си ги взима. Peace

Грилло ги обещава на гражданин, не на човек. Гориме  Simple Smile Grinning

Най-после да се уредя... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще се гласува за Грилло още по 1 причина.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 318
Най-после да се уредя... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще се гласува за Грилло още по 1 причина.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Честито на печелившите, значи!  

Барб, мисля, че за всяка снимка си пише кой я публикува - дали притежателят на страницата или някой почитател. Над снимките би трябвало да се изписва името на този, който публикува.  Rolling Eyes
Друг е въпросът, че притежателят, или по-скоро администраторът на страницата може да забрани публикации от други лица...
П.П. Той даже няколко страници има  Laughing / нормално за публична личност, де../

# 319
Тралала, пак те питам -ти защо не си получила нищо в Ит  newsm78

В Герм. ще ти се полагат ли тези 300евро на дете ,като не сте с тяхно гражданство ?
Тя и моята приятелка не е,ама мъжът и е германец... newsm78- тя естествено си ги взима. Peace

Ето това бях писала по-горе: Ние се паднахме в лош момент ли какво ли, година и половина не ни излизаше градуаторията за бейби-бонуса, после заминахме за САЩ и така си останахме и без бейби-бонус.
Да уточня: подадохме документи през 2010, няколко месеца след като се роди Мила; имахме право и подадохме и за двете деца, документите ни ги попълниха в cisl. После се почна едно чакане да излезе градуатория, като змаинахме за САЩ през септ. 2011. Като се върнахме, май 2012, разбрахме, че сме минали на следващото ниво, трябвало да имаме интервю с едукатриче (не ме питайте какво е туй); но ние през май бяхме в София, от юни в Кьолн, и така и ги зарязахме май.

Всяко дете, което живее в Германия, има право на детски до 18-год. възраст, 184 за първо и второ дете, 195 за трето, 214 за четвърто и нагоре. Отделно има майчински (40 дни преди термина + 6 седмици след раждането), и отделно една година "родителски", които се оформят на базата на заплатата от предишната година, или има някакъв минимум за безработни.

# 320
"грилките" (1000-та евро на Грило демек)?  Laughing
Не 'грилки', ами 'грилядарки' е по-звучно.

Барб, мисля, че за всяка снимка си пише кой я публикува - дали притежателят на страницата или някой почитател. Над снимките би трябвало да се изписва името на този, който публикува.  Rolling Eyes
Друг е въпросът, че притежателят, или по-скоро администраторът на страницата може да забрани публикации от други лица...
Ами ето, напълно произволна снимка: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151300588466545&se … mp;size=280%2C373
Къде го пише? Blush

# 321
Барб, мисля, че за всяка снимка си пише кой я публикува - дали притежателят на страницата или някой почитател. Над снимките би трябвало да се изписва името на този, който публикува.  Rolling Eyes
Ами ето, напълно произволна снимка: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151300588466545&se … mp;size=280%2C373
Къде го пише? Blush

Точно под бутоните "Mi piace/Commenta"  Wink
Според мен излиза, че той или администраторът е публикувал.

# 322
"грилките" (1000-та евро на Грило демек)?  Laughing
Joy

# 323
Ммммм, аз това го възприемах като първи коментар примерно и хич и не го отчитах Simple Smile , а се дзверех за някакво етикетче от сорта на "Post by:... ", както има Album:Timeline Photos, Shared with:Public. Мерси!

# 324

Перфектно!  Laughing Joy

# 325
Тралала, любувах се тук на това цвете

Скрит текст:
и си мислех, разбра ли се пола на второто близначе?

# 326
Смешно цвете!  Grinning

Не, надявам се утре да се види, имам преглед.
Но мога да споделя по темата, че съм в средата на 3-ти месец и съм "дебела" като за 6-ти (сравнявайки с предишните си бременности). Ако все така двойно върви, в 9-ти ще съм като в 18-ти  Rolling Eyes Laughing.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 15:52 от tralala81

# 327
Тралала,всички сме любопитни да разберем новината. Hug
Хич да не ти пука за килцата ,като родиш  близнаците,ще спаднеш...голямо тичане ще пада... Peace Hug Hug Mr. Green

Вчера щях да изхвърля през прозореца тъпия ми ,стар Айфон... Close
Имах апп ,един навигатор и 50 пъти ни обърка.. Crossing Arms Close

Та,решихме да си купуваме един дето си е за колата.
Можете ли да кажете нещо по въпроса .. newsm78
Нещо от опит..

# 328
  • UK
Смешно цвете!  Grinning

Не, надявам се утре да се види, имам преглед.
Но мога да споделя по темата, че съм в средата на 3-ти месец и съм "дебела" като за 6-ти (сравнявайки с предишните си бременности). Ако все така двойно върви, в 9-ти ще съм като в 18-ти  Rolling Eyes Laughing.

Нещо съм изпуснала, едното детенце вече знае ли се какво е?  Hug Милата, стискам палци да не ти натежи много, а за свалянето след раждането не мисля, че точно ти, ако съдя по снимките, ще имаш някакъв проблем.

Fio', iMaps има големи проблеми, от Apple дори признаха. Изтегли си Google Maps  Wink

# 329
Едното ни го обявиха като момченце дотук. Другото се въртеше тогава и не се виждаше.

Общи условия

Активация на акаунт