Италия, 136 пролетни усмивки

• 25 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Лени, приблизителни са таблиците, но то и с просто око се вижда дали наддванаето е нормално, дали е в повече или по-малко. И при нормално наддаване се вижда приблизително дори и по корема дали е голям плодът.

Гофрети. Гофрети. Тази дума съвсем е дезертирала от активния ми речник. Мерси, Деси!

Калатея, усещат се вече от може би две седмици - аз в началото не бях сигурна, но от няколко дни си е вече ясно, че не е обядът, дето се върти из корема ми  Laughing.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 18:22 от tralala81

# 451
Ще се повъртят, повъртят, пък скоро като им отеснее, ще се кротнат  Laughing  Много радостни трепети са това...

# 452
  • в едно миланско село
само аз ли имам затруднения с форума тази вечер?  Rolling Eyes
постоянно ме включва към беге дама, надявам се, че не е някакъв рекламен трик, защото е отврат досадно.
що се отнася до старите теми, ми не знам, аз помня, че повечето се познаваха отдавна като влязох.

Реджи, ти си голям диверсант значи  Shocked
що си чела толко време без да се включваш?  Thinking
инак, не знам за какво комунистическо правителство в Италия говориш, и не бяха точно такива нещата с онзи нахъсен и двойно осакатен, като повечето българи, пич . ама както сте се усетили, не ми се занимава с ограмотяване, всеки да си бере гайлето.

не крия, че неграмотно писане (и хич не иде реч за явни клавиатурни грешки при бързо писане) и повсевместно културно невежество ми слагат хората на едно ниво, в което просто са несъществуващи за мен. после, за 2 манджи и подобни злободневности, няма проблеми, и с шурата от първия етаж мога да ги обсъдя  Mr. Green

(из форума се движат учителки, чието ниво доста ясно обяснява неграмотността на младото поколение  Mr. Green)

Тралала, на твое място не бих се притеснявала, ти си с кльощава структура, нема как да станеш дебела просто  Wink

айде, отивам да чета професионална литература  Sick

# 453
Феиам, к'ва професионална литература бе душа, петък вечер е!
Ама... ти си знаеш де, аз ти казвам специално на теб "наздраве", понеже тази вечер съм на бяло вино, нищо че
температурите навън направо плачат за червено.
 Wine Glass
Сори, ама емотикон с бяло вино не открих... Laughing

П.п. аз влязох през телефона, проблем с форума нямам.

# 454
Тралала, на твое място не бих се притеснявала, ти си с кльощава структура, нема как да станеш дебела просто  Wink

АЗ не се притеснявам и няма основание за притеснение, МАЙКА ми се притеснява, което ме изкарва от нерви при ТРЕТАТА бременност.

# 455
само аз ли имам затруднения с форума тази вечер?  Rolling Eyes
постоянно ме включва към беге дама, надявам се, че не е някакъв рекламен трик, защото е отврат досадно.
що се отнася до старите теми, ми не знам, аз помня, че повечето се познаваха отдавна като влязох.

Аз нямам проблеми с форума, явно е само при теб.

Дирокова, Десита и Кала си се знаеха от чужбинския подфорум, а и големите им деца са близки по възраст. Останалите се запознахме вече в темата по същото време, когато и ти се появи. Simple Smile

# 456
  • UK

АЗ не се притеснявам и няма основание за притеснение, МАЙКА ми се притеснява, което ме изкарва от нерви при ТРЕТАТА бременност.

Не е ли просто адски изнервящо, когато някой ти каже "Много се притеснявам за теб!"  Grinning

# 457
На коя мацка викахте Дирокова ? newsm78

# 458
трета трета, ама двойна:)

Днес ми е ден за фризьор, имам много хубав цвят махнах тотално червеникавия отенък и съм много доволна. После изучавах продуктите на Провенцали в една козметика , и  си купих шампоан от олио ди карите и даже от нетърпение го пробвах. Тази марка обещава да ми стане любимата! утре сме на фиера винтидж -  отивам с големи очаквания, да видим с какво ще се прибера

МакДирок е "Дирокова".

bouquet

# 459
  • в едно миланско село
ужас, на закуска хвърлих едно око на темата, в която съм се "присъединила" към италианските мами  ooooh!
верно, или съм била много проста, или много нервна него ден  Mr. Green
освен това имам поне 3 правописни грешки (една от които практически невъзможна при мен  Shocked) в първите 2 поста и неопределен брой запетайки  Embarassed
вярно е, че не бях открила кредора и доста време след това Барбича ми помогна със свестен кирилизатор.
нема се препрочитам повече, да не се разочаровам хептен  Joy

днес станах твърде рано за събота, че имах уговорка за брънч с деца с 2 дами, които виждам нарядко. обаче голям студ и вятър в Милано, и двете с щерката сме страшно уморени, демек из къщи нищо няма да свърша  Rolling Eyes

# 460
Фейам, отворих и аз първата тема да видя този дипломатически скандал и трите сбъркани запетайки, но нещо не можах да се ориентирам, може с друг ник да си била или пък не се появяваш в първата тема.
Иначе се умилих на добрия дух на темата от самото начало, има я и сватбата на Лени по средата на първата тема (снимките, уви, отдавна не са валидни...), имате и среща във Верона, толкова бързо организирана!
Аз не четох в подробности де, за около 15-тина мин прелистих цялата първа тема.

КАкви са ви плановете за уикенда? Аз се събудих днес рано и изморена от самото начало, нещо трябва да измисля да си пооправя деня, че иначе така ще си и мине сив и заспал.

# 461
Тралала, срещата във Верона всъщност не се състоя. А Фей си е със същия ник, но не е в първата тема, а в третата или четвъртата, не помня точно. Аз пък се върнах още по- назад, към пърите ми постинги. На два пъти се появяваше някой да пита по нещо мамите в Италия, ама освен мен и Дирокова, и малко след това - Кала, нямаше други. А три да правят тема не става. Изобщо нямаше подфорум по държави, нито теми отделни, всички в кюпа на чужбината, докато не станахме много маймуни на клона и се усетихме, че чужбината е много различна, различни са ни проблемите, тудностите и ежедневията.

Уикенда - снощи бяхме на РД то на кралицата-майка (желязното бабе), а днес сме на гости в приятели.

Забравих, да мъ прощавате, ако има нещо  Laughing

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 12:05 от dessita

# 462
Tук вали сняг, точно както предвиждаха прогнозите. ooooh! A вчера беше само хладно и цял ден изкарах навън по жилетка.

# 463
Добра неделя!
На приятелките ми "простете!", на останалите " да ме прощавате" Simple Smile

Ние се връщаме от фиера винтидж , беше страхотно. Марки, години, станах разногледа. На ФБ някои снимки има.  Не можах да разгледам 80 процента от фиерата т.е модата, но  засичах великолепие, оригиналност, дух на 50тте, 60тте, страхотия. Много скъпо всичко, почти няма 'боклук' сред цялото море предмети, дрехи, обувки .. боже, колко чанти! И всичките ги искам...
Естествено ме привличаха само чанти от 300-400 евро, обувки и някои изложени рокли страхотни:) Шанел, ИСЛ, Прада ... . Единствен минус, че със съпруг по такива места не се ходи и съответно чувство за препускане едва го задържах час и половина .. а, и  без пари също  Grinning

Ще правя домашни талятелле за обяд , довиждане  bowuu

# 464
Джордж Клуни е скъсал с гаджето. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт