Италия, 136 пролетни усмивки

• 25 135
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Milano
Джордж Клуни е скъсал с гаджето. Twisted Evil

Що, някой интересува ли се от него? newsm78

Фей, ко туй ''диверсант''? Нещо не му схващам смисъла, разли4на ли?

Не съм 4ела навремето. Темите ги про4етох два месеца преди да се вклю4а за първи път.

Барба, Льоли, Тралала, вие оба4е не сте обиждали публи4но съфорумки в  неграмотност и то не в един пост, а в продължение на няколко страници...ами грозно беше.
Според мен форума е за лаф, разтуха, обмяна на информация.

Това, 4е някой вместо ''й'' написал ''и'' не зна4и, 4е не е добър в неговата си област, не сме вси4ки филолози.
Вие да не си избирате приятелите след тест по езика? newsm78
Ако допуснат грешки какво? Няма да пиете по кафе ли? Mr. Green

Аз ли4но гледам да ми е добре с тях.

пп. винаги пиша ''айде 4ао''....не озна4ава, 4е не знам 4е отпред има ''х'', оба4е не ми е кеф да го слагам.

Опрощавам ви греховете Mr. Green(на по-малките), а Каките-простете, ако съм ви ядосала и ако ще го правя вбъдеще Laughing

# 466
  • в едно миланско село
Реджи, http://rechnik.info/%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82

с мението ти за правилното писане съм тотално несъгласна  Mr. Green
chi scrive male, pensa male  Wink

# 467
  • Milano
Fei, за какво ме смяташ..''вредителка или смутителка''? Laughing

Ай, ай, ай, а пък с написаното на италиански не съм съгласна, ама хи4 даже.

Да преминем на друга тема зна4и. Laughing

# 468
Барба, Льоли, Тралала, вие оба4е не сте обиждали публи4но съфорумки в  неграмотност и то не в един пост, а в продължение на няколко страници...ами грозно беше.
Реджи, не разбрах - обиждали ли сме за неграмотност в продължение на страници или не сме обиждали?
От проявите ми на grammar nazi помня само, че веднъж писах лично съобщение на една потребителка (не от тази тема) да си поправи няколко крещящи грешки. Но само защото, освен че го беше написала, беше решила да си болдне постинга в голям размер и в червен цвят. Laughing Как да го подминеш значи?

Иначе, Реджи, аз също не съм филолог. Но какво общо имат филолозите с часовете по български от пети клас? Mr. Green

# 469
На мен са ми интересни вече не точно постинигите с правописни грешки , а има едни типове потребителки тип Феиам, или Анет, които пишат сякаш извира млякото в кухнята и трябва тутакси да станат. И съкращават и накъсват мисъл, изречения, недоизказват,  и е голямо предизвикателство на моменти  - трудно се следи мисълта Simple Smile Хващала съм се че неволно и аз го правя това нещо, явно ми харесва Grinning

# 470
Анет не се сещам точно коя е, обаче Феиам никога не ми е била трудна за прочит. newsm78

# 471
 ти защото си много умна, затова  Simple Smile
анетте от американската тема, тя е много лаконична и информативна, но и тя винаги е под пара:)

Току що приключих филм с Том Круз ( нов) - този човек няма ли да остарее, някакъв пакт ли е сключил, като консервиран е

# 472
  • в едно миланско село
голям майтап  Laughing
аз винаги съм страдала от хронично многословие и гледам да синтетизирам (доколкото и когато ми е възможно), за да не стана отегчителна, пък то как изглеждало отстрани  Joy

значи, голямо спокойствие само с едно дете, да ми е жива и здрава пубертетката, обаче е голям дразнител като е тук  Rolling Eyes

# 473
ама държа да уточня, че това не е 'критика', а забелязан стил, който всъщност на мен ми харесва  Simple Smile

# 474
  • Milano
Barba, вие-не сте. В слу4ая, потребителката беше ''донна ал воланте''.

Присетих се за този слу4ай, защото наскоро ме издразни една дама- Мамасита Бандита.
Един 4овек пуснал тема за рекламите, написал едно ''й'' вместо ''и'' и като се запо4на...след като про4ела заглавието- й паднал в о4ите (нямам намерение да търся ударенията)
Тя била философ, едни сложни фрази, какво да правел, за да се подобри и т.н....темата не се разви по зададения въпрос.

Според мен, пропускаш грешката и отговаряш по същество. Форум е все пак, а не кандидат-студентски изпит.

Аз съм такава-ако нападат някой, отвътре ми идва да го защитавам...нали съм везна Laughing.

# 475
Реджи, понякога не достига самоконтрол. Joy

# 476
  • в едно миланско село
Лени, аз съм от старото поколение, което смята критиката за полезна (понякога, де Mr. Green)
освен това съм рядко нецупливо същество, така че, но проблем и критика да беше  Laughing

Реджи, виж сега, напоследък сме всички много по-лежерно толерантни, рядко минаваме с червената, но не ме убеждавай, че който пише зле тук, ще изкара блестящ кандидат-студентски  Wink
нали обсъждаме и се притесняваме за образованието на децата ни, значи не ни е безразлична тематиката, а нямаме минимални изисквания към себе си   Rolling Eyes

Мамасита ми е много забавна, фенка съм и  Joy

# 477
напоследък сме всички много по-лежерно толерантни, рядко минаваме с червената,

Да. Политическа и граматическа коректност. Laughing

# 478
Buongiorno италиански мами   bouquet
Отново нахлувам във вашата темичка с молба за инфо относно мое пътуване.
На втори април ще пътувам София- Рим Фиумичино /wizzair/ и след това Рим Фиумичино - Ница /easyJet/. Между двата полета имам около час и половина и въпросите ми са относно летището. Голямо ли е? Колко терминала има, дали ще мога за около 1 час да изляза от единия полет и да хвана другия.
Съжалявам ако съм малко объркана но се притеснявам, защото за първи път ще пътувам по този маршрут и ме е страх да не изтърва втория полет до Ница, никога не съм виждала Рим Фиумичино... Confused

Благодаря ви предварително за отговорите!   bouquet
Хубав ден! Hug

# 479
puzzle,летището е голямо,но е супер добре организирано.Първото ми летене със самолет беше точно Рим-Фиумичино ,нямах идея какво е терминал и как да се ориентирам.Обаче табелите са достатъчно големи и ясни щом шемет като мен успя за първи път да се ориентира на това летище,при това без да говоря нито дума на чужди езици.Има удобен транспорт в самото летище и прехвърлянето ти смятам ,че ще стане безпроблемнно.Под удобен транспорт имам предвид влак  /така ли се казва точно не знам/ с което се придвижваш от терминал до терминал.Поне двата пъти при мен беше така.Успех ти желая.

Общи условия

Активация на акаунт