Италия, 136 пролетни усмивки

• 25 102
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Bergoglio, аржентинец, роден 1936г. Ще се казва Франческо I.

Joy Joy  Joy

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 21:28 от calatea

# 361
  • UK
Много ми харесва!!!! Много симпатичен и има добри очи!

# 362
На мен ми прави добро първо впечатление. Папа от Южна Америка, дано да е надежда за тези хората, които тънат в мизерия там.

Освен това ми харесва много името Франческо, простичката молитва Отче наш вместо сложни речи и чувството за хумор.

# 363
Аз пък се надявах да е американеца, че да има някаква надежда за прогрес в тая закостенява..ла католическа църква.... Е, и този изглежда симпатичен, да видим.... Не, че мен лично ме интересува църквата де.

# 364
Ами мен ме интересува доколкото смятам, че трябва да носи послания за мир, да помага на бедните и гладните,  на децата в Африка и Южна Америка, тоест надявам се, че такива неща ще се случват в бъдеще.

# 365
И моето първо впечатление е положително, макар че ми се искаше по-млад да беше. Но, както казват хората около мен /които не са практикуващи католици/, дано изборът да е за добро.

П.П. Казах на баща ми, че новият папа е на 76 години и той заяви "Е, че той младеж бе!"
Да уточня, че татко е на 71.  Joy

# 366
Аз пък точно се надявах да не е американец.. Crossing Arms Mr. Green
Моят докрая мислеше ,че ще е италианеца..

И на мен ми е симпатичен добро излъчване има. Само дето е доста възрастен.

Айде и това мина... След 2 дена се връщаме на политиците... #2gunfire

# 367
Да и аз се надявах да е по-млад, ама ще видим, дано първото впечатление да не е измамно.

# 368
Аз го исках giovane, bello e abbronzato...

# 369
Аз го исках giovane, bello e abbronzato...

Как искам да те лайкна ,ама нема как... Joy

# 370
Ами мен ме интересува доколкото смятам, че трябва да носи послания за мир,....

И аз съм на това мнение - Папата има огромно значение и влияние и за всички е важно да е добър / и прогресивен/ човек.

Симпатичен ми е много.

Досега изчетох кои са йезуитите, съставих си някава идея защо избира името на Франческо..
Разбрах, че е 'кардиналът на бедните' в Аржентина ... толкоз:)

/аз не исках американец, нито млад, нито цветнокож, интересува ме само да е духовен и прогресивен човек, защото един неточен човек на 45г може да е на поста и 40 години ... /

А и си харесах една снимка негова от оня ден:))

http://images2.corriereobjects.it/Primo_Piano/Esteri/Speciali/20 … ?v=20130313202433

# 371
  • в едно миланско село
от малкото, което успях да чуя, бях за бостонския кандидат, но съм даже по-доволна от избрания, който не беше във всички "рози".
ако има смисъл първото впечатление, моето е много добро, освен това, макар и годините си, изглежда във форма и доста енергичен. доколкото не се интересувам от религия, ще го следя този Папа, вярвам във символистичната му важност. и ми харесва изборът му на име.

# 372
Може ли някой да ми обясни каква значи  "gesuita" Rolling Eyes

п.с.МГ,откъде взе копривата ? Laughing

# 373
Ми аз не знам много, само че е орден към римокатолическата църква, но не знам точно с какво се отличава.  Днес ще взема да попрочета малко.

# 374
на мен пък ми е абсолютно все тая кой е папата, важното е да престанат с тази медийна истерия, 4е много сериозно ми писна ве4е  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт