Италия, 136 пролетни усмивки

• 25 100
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
То това се формира като се раздели БВП на броя работещи хора в страната. Т.е. влияние би трябвало да оказват и фактори като безработица, сив сектор (продуктивност, но не и регистрирани работници) и вероятно още нещо, напр. възраст на населението. Любопитно е иначе, особено като си знаем кой колко е продуктивен Simple Smile

# 391
# 392
Говорим за Папата все едно е Мис Свят значи - да е симпатичен, морален, да води диалог...
На реални реформи никой не смее да разчита, мда.
Тралала възлага надежди на банките. Ха дано!

Сонит, ами какво да ти кажа за луче пулсата. Аз от онзи ден се интересувам и общо взето всичките си въпроси зададох тук. Laughing Вчера разговарях с лекар, написах какво ме посъветва - същото, до което си стигнала и ти.
Изводът ми от прочетеното е, че ми допада Хомедикс и бих си взела машинката + епилиращата глава в допълнение, понеже четох, че е най-ефективно, ако процедурата се направи непосредствено (в рамките на няколко минути) след епилация, а Хомедикс са измислили начин направо двете процедури да се съчетаят.
В една от местните аптеки аптекарката дава същия този апарат по наем за 25 евро на ден + всеки си купува собствена лампа. Аз така научих - видях рекламата, разговарях с аптекарката и реших да проверя колко ще ми струва, ако намеам от аптеката или направо да си го купя сама. Twisted Evil

Става, става. Simple Smile)))))) Как не се сетих, че романи първи ще съобразят откъде идва името! Joy

# 393
За контроиндикациите, аз мисля че това е, поради факта че и двете цитирани състояния регулират хормоните. На мен също ми беше казано това, за хипертироидизма, както и за бременностите- като приключиш с ражданията и нямаш текущи хормонални проблеми, тогава да правиш дефинитивно обезкосмяване. Мен най-много ме притеснява въпроса с бенките. Аз имам много и се консулирах с различни специалисти- в най-добрите мед. институти по въпроса- мнения всякакви- един не ми препоръчва да правя луче пулсата, друг да покривам бенките, както са ти казали и на теб / да, ама аз имам много, как да стане/, трети- че не е наясно с рисковете /доктор, който прави национален скрининг точно за бенки /.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 13:45 от sonitmom

# 394
Някъде из многобройните статии и дискусии мернах за бенките, че се покриват със специален бял молив. 'Специален' за мен ще рече, че не е молив за френски маникюр например, ами съдържа и uv филтри. Но още не съм наясно за какъв молив става дума и откъде се набавя.

P.S.
Ей сега пуснах едно търсене за "специалния молив" и изглежда става дума просто за бял молив.
Обяснението е общо взето това: Tattoos and moles will be pencilled in white to avoid potential burns. (White pencil is used as laser cannot penetrate through white hence the reason why lasers don’t pick up on grey hairs.)

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 13:58 от Barbabeau

# 395
Това с белия молив може би се дължи на факта, че белия цвят отразява най-добре светлината, в т.ч. и UV лъчите.
Във всеки случай е добре да има някаква защита за бенки, петънца и разни такива образувания..
Аз, за съжаление, не мога да мисля за този начин, обширни са ми повърхностите за третиране и заема ли се, ще фалирам  Laughing

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 14:08 от calatea

# 396
доста бях чела преди няколко месеца, но за белия молив не бях чувала. но наистина не пише нищо специфично, само "бял молив". аптекарката каза ли ти нещо повече?

# 397
Говорим за Папата все едно е Мис Свят значи - да е симпатичен, морален, да води диалог...
На реални реформи никой не смее да разчита, мда.
Тралала възлага надежди на банките. Ха дано!

Аз предпочитам да мисля за него като за британската кралица - държавник със силно символно влияние и по-скоро репрезентативни политически функции. Само дето е изборен.

Гандалф! Гандалф трябваше да изберат за папа! Пффф, как не се сетих по-рано...

# 398
доста бях чела преди няколко месеца, но за белия молив не бях чувала. но наистина не пише нищо специфично, само "бял молив". аптекарката каза ли ти нещо повече?

Не, тя наблегна на това колко много жени са супер доволни от процедурите, за да ме зариби. Laughing
За молива прочетох в интернет.

# 399
sonitmom, защо мислиш, че папата трябва да има присъствие в политиката? Аз лично смятам, че разграничаването на църковната и държавната власт трябва да са строго разграничени, даже смятам, че в момента Ватикана има достатъчно силно присъствие в политиката на доста католически държави.

# 400
sonitmom, защо мислиш, че папата трябва да има присъствие в политиката? Аз лично смятам, че разграничаването на църковната и държавната власт трябва да са строго разграничени, даже смятам, че в момента Ватикана има достатъчно силно присъствие в политиката на доста католически държави.

Не не мисля.
Казвам, че е жалко, че няма политици с такава аура и такова положително присъствие като папското.
Това, което си написала е много вярно. Аз дори мисля, че до голяма степен решението за Папа е политическо  Rolling Eyes

# 401

Не, тя наблегна на това колко много жени са супер доволни от процедурите, за да ме зариби. Laughing
За молива прочетох в интернет.

Ефект със сигурност има.
Аз бях правила на триъгълник в ест.клиника, бяха ми намалени драстично, сега са си както преди, заради раждания и хормони ли не знам  Rolling Eyes
Има една публикация, но не ми се отваря "Dermatoscopic changes of  melanocytic nevi after laser hair removal"

# 402
Извинявай, не съм те разбрала правилно.  Ами то според мен такива харизматични хора рядко се срещат дори и сред папите, примерно Бенедетто не беше чак толкова харизматичен, малко политици имат такава дарба.

# 403
Аз предпочитам да мисля за него като за британската кралица - държавник със силно символно влияние и по-скоро репрезентативни политически функции. Само дето е изборен.
Гандалф! Гандалф трябваше да изберат за папа! Пффф, как не се сетих по-рано...
Joy  Joy
На този определено съм му фен!
И не знам дали си чувала фразата "Внимавай какво си пожелаваш".......

# 404
И не знам дали си чувала фразата "Внимавай какво си пожелаваш".......

... "за да не ти се върне двойно", тази ли?  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт